• 13 Apr. 2020
  • 2 min

Cum te ajută consilierea pentru a face o schimbare în carieră

consiliere

Poate fi destul de greu să obții un job în zilele noastre. Nimeni nu te învață ce trebuie să conțină un CV sau cum să te comporți la interviu. Poți cel mult să înveți din greșelile prietenilor, să aduni sfaturi de oriunde reușești să le găsești și, într-un final, să înveți făcând. Dar dacă ți-am spune că acum primești asistență în carieră mod gratuit?

 eJobs, cea mai mare platformă online de locuri de muncă din România, a lansat o linie telefonică de asistență profesională menită să îi ajute pe toți cei care au nevoie de îndrumare în  redactarea unui CV, aplicarea la joburi sau pentru a face o schimbare în carieră. Ai la dispoziție domenii unde se fac angajări în această perioadă și în care te poți reprofila. Uite cum funcționează asistența în carieră:

1. Suni la (021)9124

Oricând de luni până vineri, între 09:00 și 17:00. Tariful apelului este normal, iar asistența oferită de eJobs este gratuită!

2. Primești asistență în redactarea CV-ului

E în regulă dacă nu știi ce trebuie să conțină CV-ul tău. Operatorul te va ghida pas cu pas, cerându-ți informațiile necesare pentru a le adăuga în sistem.

3. Dacă vrei, specialistul nostru poate aplica la joburi pentru tine

Odată finalizat CV-ul, specialistul eJobs îți poate propune la telefon câteva locuri de muncă potrivite experienței tale. Dacă joburile respective îți trezesc interesul, îl poți ruga pe operator să aplice pentru tine cu ajutorul CV-ului proaspăt creat. Aplicarea, în numele tău, va fi făcută doar pe durata convorbirii telefonice.

4. Poți reveni cu un apel oricând pentru a primi consiliere în carieră!

În urma aplicărilor la telefon cu operatorul eJobs, te sfătuim să aștepți posibilele apeluri de la angajatori. Dacă aceștia te vor considera potrivit pentru locurile de muncă scoase la bătaie, te vor suna la numărul de telefon din CV ca să te invite la interviu sau ca să-ți propună o ofertă. Dacă, în schimb, nu primești nicio ofertă care să-ți placă, atunci poți suna operatorii eJobs din nou ca aceștia să te ajute cu noi joburi și aplicări.

Nu mai aștepta! Sună acum la (021)9124, iar specialiștii eJobs te vor ajuta să obții un job potrivit pentru tine!  

 

5 motive apelezi consilier profesional

 

Ți-a plăcut articolul despre consiliere în carieră? Citește și:

„Caut de lucru. Cum îmi găsesc?” Sună la 021.9124 și noi te ajutăm!

Somaj tehnic. Aspecte legale de interes dacă ești angajat

 

A fost util articolul? 27
  • AvatarBunea Marius zice

    Doresc sfaturi pentru un nou job

Leave a Reply