• 23 Jun. 2017
  • 1 min

Smart Summer: 5 pași ca să deveniți mai isteți vara asta!

Școala
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Vara asta nu-i nevoie să călătoriți în jurul lumii sau să vă lăsați barbă ca să fiți cool.

Vara asta se poartă să fii smart, iar noi știm un loc unde vă puteți antrena mintea. Ca vă mențineți creativitatea și spontaneitatea, e esențial să aveți mereu subiecte proaspete de discutat. Știm, e tentant să petreceți seară de seară pe la terase, dar când vedeți mereu aceleași fețe, discuțiile lâncezesc și berea începe să aibă același gust.

Totuși… avem vești bune! Fundația Calea Victoriei, un loc cochet, aflat pe strada Popa Soare, are în program peste 50 de școli de vară pentru curioși sau pasionați de arte, astronomie, psihologie, business&public speaking, istoria religiilor, cărți, dicție, mindfulness, stil vestimentar ei, da, chiar și scenaristică, povestea parfumului, branding sau fotografie.

Doriți să puteți dezbate în cunoștință de cauză ce se întâmplă în lume sau să aflați informații inedite? Vă gândiți să vă deschideți o afacere, dar nu știți dacă antreprenoriatul e ceva ce vi se potrivește?

E timpul să aflați mai multe și să vă petreceți timpul în stil smart! Tot ce e nevoie sa faceți este să:

  1. Intrați pe www.victoriei.ro
  2. Să vă alegeți un curs deștept
  3. Să veniți la curs – aici se coc cele mai faine proiecte și idei din oraș
  4. Să împărtășiți din experiențele voastre
  5. Să mergeti totuși la terasă, dar cu noii prieteni… ☺

Înscrierile se fac atât pe site cât și la adresa: contact@victoriei.ro, iar programul complet al școlilor de vară de la Fundația Calea Victoriei poate vizualizat aici.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply