• 20 Aug. 2018
  • 2 min

Sună la 021.9124! eJobs te ajută să aplici corect la joburi

numar scurt eJobs

Zilnic la numărul scurt, lansat de eJobs pentru asistență în carieră, sună tineri cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, dar și persoane trecute de 40 de ani. Unii dintre aceștia s-au mai angajat prin eJobs și revin la noi cu încredere.

Tinerii care lucrează deja își doresc adesea să schimbe domeniul de activitate. Așa se explică interesul lor pentru poziții entry-level în domenii care nu au mereu legătură cu experiența lor.

Constantin A. are 24 de ani și a absolvit liceul în Pitești. A avut diverse colaborări ca mecanic timp de 5 ani, iar acum își dorește un loc de muncă stabil, cu contract de muncă. Primul pas a fost să sune la 021.9124 unde a vorbit cu una dintre colegele noastre. Avea deja cont pe eJobs, așa că Mihaela i-a completat ultima experiență în CV. Apoi au stabilit împreună domeniile de interes în funcție de care va primi joburi pe e-mail: service reparații, producție, administrație/logistică, dar și alimentație/horeca – pentru că și-ar dori și un job de chelner. Ne-a spus că pe eJobs.ro i-a atras atenția un job de customer care la un retailer important intrat pe piața din România. Prin urmare, Mihaela a aplicat cu CV-ul lui și i-a explicat cum să aplice în continuare și la alte joburi. Acum e cu un pas mai aproape de a-și găsi un loc de muncă.

Persoanele de peste 40 de ani sunt în căutarea unui job care să le aducă un venit suplimentar sau au nevoie de ajutor pentru completarea CV-ului. Unii povestesc că merg pe încredere după ce în urmă cu mulți ani și-au găsit job tot prin eJobs. Este și cazul Andreei M. din Oradea. Are 44 de ani, a absolvit liceul și ne-a povestit că acum câțiva ani a obținut un job prin eJobs.ro. Am ajutat-o să-și completeze CV-ul cu ultimele două joburi de vânzătoare, apoi am aplicat cu CV-ul său la joburi de casier. De acum va fi mult mai informată despre ofertele de locuri de muncă care i se potrivesc pentru că pe e-mail va primi joburi din vânzari, administrativ/logistică, call center.

Și tu îți poți crește șansele de a ajunge la jobul și angajatorul dorit. Sună la 021.9124!

  • Apelează numărul cu tarif normal 021.9124 și te vei bucura de asistență profesională din partea eJobs, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00!
  • Te vom ajuta să-ți faci un CV în timp ce discutăm la telefon și vom menționa joburile pe care le-ai avut până acum.
  • Împreună vom alege joburile care ți se potrivesc și vom aplica la cele care îți plac pe parcursul convorbirii noastre telefonice.
  • Odată ce ai aplicat, ai mai multe șanse să fii sunat de angajatori. Poți reveni oricând la noi peste câteva zile sau săptămâni. La 021.9124 îți spunem ce locuri de muncă au mai apărut.

Hai să ne auzim la 021.9124! eJobs îți oferă asistență profesională gratuită.

 

A fost util articolul? 3
joburi

Leave a Reply