• 5 May. 2017
  • 1 min

Ultimele zile în care mai poți aplica la bursele oferite de Cotrugli Business School

mba students1
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Te interesează să urmezi un program de tipul MBA sau EMBA? Nu rata ultimele zile în care mai poți aplica la bursele oferite de Cotrugli Business School.

Ești manager și te interesează să urmezi un program de tipul Master of Business Administration (MBA) și Executive MBA (EMBA)? Atunci aplică, până pe 17 mai, la bursele oferite de Cotrugli Business School, una din cele mai importante instituții educaționale pentru executivi din Europa Centrală și de Sud-Est.

Valoarea totală a burselor pe care le pune la bătaie Cotrugli Business School este de 200.000 de euro.

mba last call

 

Daci ai minimum cinci ani de experiență relevantă, pe poziții de middle și senior management, ești absolvent de facultate și vorbești fluent engleza, poți aplica pentru o bursă care să-ți acopere integral sau parțial costurile unui EMBA. Înscrierea într-un program de EMBA la Cotrugli Business School presupune achitarea unei taxe de 18.000 de euro (plus TVA).

De asemenea, dacă ai minimum trei ani experiență, ai absolvit o facultate și vorbești fluent engleza, poți încerca să obții o bursă integrală sau parțială pentru programele de MBA ale școlii de business. Costul unui program de MBA la Cotrugli Business School se ridică la 10.000 de euro (plus TVA).

În programele oferite de Cotrugli Business School participă studenți din 15 țări. Cursurile se desfășoară, de regulă, o dată pe lună, de vineri până duminică.

Cotrugli Business School are trei sedii centrale, în Zagreb (Croația), Belgrad (Serbia) și Ljubljana (Slovenia). Până în prezent, peste 1.800 de profesioniști din Europa Centrală și de Sud-Est au absolvit programele școlii de afaceri.

Mai multe detalii despre bursele oferite de Cotrugli Business School găsiți aici: http://scholarships.cotrugli.org/romania/.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply