• 21 Oct. 2015
  • 1 min

Un eveniment pentru cei care stiu ca nu stiu tot, Zilele Biz 2015!

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Revista Biz organizeaza in perioada 9-13 noiembrie  cea de a 14-a editie a evenimentului Zilele Biz,  la Hotel Novotel, Bucuresti. Cel mai relevant eveniment business-to-business din […]

Revista Biz organizeaza in perioada 9-13 noiembrie  cea de a 14-a editie a evenimentului Zilele Biz,  la Hotel Novotel, Bucuresti.

Cel mai relevant eveniment business-to-business din Romania va asteapta cu un maraton de cinci zile, ce va reuni cinci domenii de business  – Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR, Media & Marketing.

“Cu fiecare editie, Zilele Biz se diferentiaza de alte evenimente de business prin continut de calitate si invitati care inteleg ca o prezentare buna nu inseamna un profil de companie.”  – spune Marta Usurelu, redactor sef al revistei Biz, organziatorul evenimentului.

Conferinta reuneste nume puternice din domeniul de business din Romania, antreprenori si manageri cu vizune, specialisti si consultanti. Audienta conferintei este specializata pe fiecare zi, pe temele conferintei, reunind manageri, antreprenori, specialisti in comunicare, consultanti, investitori, ONG-uri si reprezentanti media.

Participantii sunt invitati sa ia parte si la sesiuni si workshop-uri dedicate segmentelor de Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR, Media & Marketing. Zeci de speakeri vor prezenta idei si studii de caz prin prisma experientei lor.

Detalii despre speakerii prezenti la editia de anul acesta si programul evenimentului gasiti pe www.zilelebiz.ro .

 

Evenimentul se afla la cea de-a 14-a editie si va avea loc in perioada 9-13 Noiembrie, la Hotel Novotel, Bucuresti.

 

***
 

Despre Zilele Biz

Evenimentul Zilele Biz are loc in perioada 9-13 noiembrie 2015 la Hotel Novotel si reuneste, timp de cinci zile, sute de manageri si antreprenori intr-un eveniment unic care analizeaza tendintele in cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media&Marketing.

Program: Antreprenoriat I Inovatie I Management I CSR I Media&Marketing
Mai multe detalii despre program si speakeri se regasesc pe site-ul evenimentului Zilele Biz. Pentru detalii si acreditari de presa, va rugam sa ne contactati la adresa de mail lelia.petrescu@revistabiz.ro sau telefon: 0371.32.32.32.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply