• 31 May. 2016
  • 1 min

Un start-up accelarat la Cluj va ajunge în Silicon Valley

startup
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Patru tineri din Republica Moldova, care au fondat Planable, o aplicație pentru specialiștii de social media, și au câștigat competiția Startup Avalanche, din cadrul Techsylvania, vor pleca în Silicon Valley, unde se vor întâlni cu investitori și fonduri de investiții în tehnologie.

Planable, start-up-ul dezvoltate în Spherik Accelarator, un program internaţional de antreprenoriat demarat la Cluj în urmă cu un an, a reuşit să se impună în Startup Avalanche, o competiție la care s-au înscris peste 100 de proiecte din 15 ţări.

Planable este o platformă destinată colaborării în timp real pentru crearea campaniilor de social media în cele mai importante medii sociale. Echipa Planable este formată din Xenia Muntean (CEO), Nicolae Gudumac (CTO), Vlad Caluș (CMO) și Veronica Zubcu (PR). Cei patru tineri sunt din Republica Moldova și s-au mutat anul trecut în Cluj-Napoca pentru a beneficia de sprijinul Spherik Accelerator în dezvoltarea start-up-ului lor.

Cei cinci finalişti ai Startup Avalanche au fost  Planable (Chişinău), Visitor Analytics (Cluj), Approd (Cluj), HalftonePro (Moscova) şi ExigeApp (Bucureşti).

A fost util articolul? 0

Leave a Reply