• 22 Sep. 2015
  • 1 min

Viitorul social media este mobil.

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Adrian Niculescu    http://www.adrianniculescu.com http://www.facebook.com/adrianniculescucom http://www.linkedin.com/in/adrianniculescu http://www.meetup.com/entrepreneursinromania Comunitate manageri, antreprenori si profesionisti http://www.feedforward.ro – Resurse pentru succes   Tehnologia nu mai este o problema in aceste zile. Daca […]

Adrian Niculescu 

 

http://www.adrianniculescu.com

http://www.facebook.com/adrianniculescucom

http://www.linkedin.com/in/adrianniculescu

http://www.meetup.com/entrepreneursinromania Comunitate manageri, antreprenori si profesionisti

http://www.feedforward.ro – Resurse pentru succes

 

Tehnologia nu mai este o problema in aceste zile. Daca vrei sa iti faci un blog nu mai iei totul de la 0 – nu ai de ce sa faci asta ci folosesti o platforma precum WordPress, Blogspot sau Tumblr si il personalizezi.

 

Daca te uiti la ceea ce fac firmele de telefonie mobila poti vedea cu ochiul liber ca imping in piata smartphone-urile si serviciile de internet ceea ce inseamna ca aplicatiile mobile vor fi din ce in ce mai importante.

 

Practic astazi poti folosi o aplicatie mobila pentru orice- chiar sa aplici la un job –  sau poti realiza una foarte simplu, fara sa ai nevoie de cunostinte tehnice. Repet, tehnologia este mai accesibila ca oricand.

 

Iar daca tehnologia este din ce in ce mai disponibila si mai ieftina marketing-ul devine din ce in ce mai important. Si da, este evident ca viitorul social media este mobil dar parca nu e ok sa stam toata ziua cu nasul in niste cutiute.

 

Obiceiurile de cautare pe internet se schimba, iar ceea ce va conta din ce in ce mai mult va fi viteza de reactie. Oamenii se asteapta ca fiind conectat tot timpul sa raspunzi imediat solicitarilor si intrebarilor ceea ce va face foarte dificil sa te detasezi de telefonul mobil (smartphone). Iar daca stai cu ochii lipit de el foarte mult putem pune pariu ca vei rata lucruri poate mai importante in viata decat sa raspunzi imediat unui mesaj si nu cred ca iti doresti asta.

 

Este recomandat sa raspunzi la mesaje odata sau de doua ori pe zi ca sa ai timp si de altceva. Chiar daca esti conectat in permanenta nu trebuie sa fii disponibil in permanenta.

 

A fost util articolul? 0

Leave a Reply