• 25 Oct. 2023
  • 2 min

De unde îți iei inspirația pentru antreprenoriat

antreprenoriat
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

În lumea antreprenoriatului, oportunitățile de învățare sunt neprețuite. Astfel, dacă ai un business sau plănuiești să urmezi drumul antreprenoriatului, trebuie să-ți extinzi constant rețeaua de networking și să fii la curent cu noutățile în materie de creativitate și inovație.

Zilele Biz, festivalul de business al României, îți oferă sute de oportunități de networking și întâlniri cu oameni care pot inspira, ajuta și motiva pentru ca afacerea ta să aibă succesul scontat.

Evenimentul se va desfășura în perioada 20-24 noiembrie la Biavati Events din București și va pune la dispoziția participanților sesiuni concentrate în care vei primi know-how și informații aplicate dedicate antreprenorilor, profesioniștilor, managerilor, dar și specialiști din media & marketing și celor care compun echipele de sustenabilitate și CSR. 

Înscrie-te la Zilele Biz acum!

 

Cum se prezintă programul pe zile al evenimentului de antreprenoriat

Ziua Antreprenorilor – 20 noiembrie

Evenimentul Zilele Biz se deschide cu o serie de acțiuni dedicate antreprenorilor, iar pe scenă vor urca cei care schimbă fața business-ului românesc. Mai exact, Imperiul Leilor se va muta de la TV pe scena Zilele Biz. Lideri de business din România precum Dr. Wargha Enayati, Mircea Căpățînă, Felix Pătrășcanu și Cristina Bâtlan vin cu scopul de a inspira și a susține idei și business-uri care au nevoie de finanțare. 

Printre speakerii zilei se mai numără Sebastian Burduja – Ministrul Energiei, Corneliu Bodea – CEO Adrem, Ömer Tetik – CEO Banca Transilvania și Iulian Stanciu – Președinte Executiv eMAG, Camelia Șucu – Co-Founder ClassIN & Natuzzi Romania.

 

Ziua Inovației – 21 noiembrie

În ziua 2, discuțiile se vor muta asupra unui alt subiect fierbinte: inovația. Și asta pentru că multe companii investesc în cercetare și dezvoltare pentru a îmbunătăți performanța afacerii, pentru a oferi un element de noutate consumatorilor și partenerilor sau pentru a face viața angajaților mai bună.

 

Ziua Managementului – 22 noiembrie

A treia zi a maratonului de business va explora tendințe în leadership și noi metodologii în cadrul unor discuții antrenante cu scopul de a găsi soluții creative la provocările momentului.

Antreprenori, top manageri, regizori sau sportivi de performanță îți explică mecanismele din spatele creării de obiceiuri care te duc mai aproape de obiectivele pe termen lung. 

 

Ziua profesioniștilor din Media & Marketing – 23 noiembrie

Cum va evolua universul marcomm în 2024? Ce planuri au brandurile pentru finalul de an sau chiar pentru 2024? În ziua dedicată Media & Marketing cele mai cunoscute nume ale industriei de publicitate vor prezenta detalii din culisele celor mai puternice campanii de anul acesta, precum și detalii despre cum va arată o campanie reușită în 2024. Speakerii care deschid ziua sunt Cabral Ibacka, Andreea Raicu, Adrian Despot și Bogdan Țurcanu, Head of Marketing, PRO TV.

 

Ziua de Sustenabilitate & CSR – 24 noiembrie

Economiile vulnerabile sau cele care se află într-o perioadă de redresare adaugă din ce în ce mai multe provocări la lista deja lungă de crize cu care ne confruntăm. În acest moment, un lucru este evident, companiile și brandurile pot fi o forță motrică, iar inovația sustenabilă și orientarea către un impact benefic asupra comunităților îi deosebește pe liderii de business responsabili de alții.

În cadrul seriei de activități dedicate Sustenabilității, participanții la Zilele Biz vor asculta prezentări ale unor speakeri care oferă inspirație pentru profesioniștii dintr-o sferă largă de domenii, precum Alexandra Diniță – Global ESG Monitor, Simona Panait – Samsung Electronics Romania and Bulgaria, Anca Ungureanu – UniCredit Bank România, Ramona Dumitru – Veolia Romania, Ovidiu Ana – Fundația Orange și Teodora Mărăcineanu – Electrolux.

Mai multe informații despre program și speakeri găsești pe site-ul evenimentului zilelebiz.ro.

 

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Sfaturi de networking în carieră pentru a face o impresie bună

Cum îți găsești obiectivul în carieră?

Top 10 podcasturi pentru inspirație și dezvoltare profesională

 

A fost util articolul? 0
antreprenorievenimentesoluții antreprenor

Leave a Reply