• 9 Apr. 2015
  • 2 min

WeLoveDigital – fa parte din primul hub dedicat antreprenorilor de online!

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Cauti un spatiu neconventional de lucru, un mediu in care oamenii, ideile si proiectele sa se completeze perfect? Huburile nu mai sunt de mult o noutate, […]

Cauti un spatiu neconventional de lucru, un mediu in care oamenii, ideile si proiectele sa se completeze perfect? Huburile nu mai sunt de mult o noutate, insa era nevoie de unul care sa se adreseze in special celor pasionati de online. Asa ca am creat WeLoveDigital, primul hub special dedicat antreprenorilor de proiecte online.

Primul sediu se afla in Bucuresti, la Piata Romana, insa suntem in pregatiri si cu cel de-al doilea. Inchiriaza-ti un birou la WeLoveDigital si vei beneficia de un spatiu cool de lucru. In plus, vei fi inconjurat de oameni cu aceeasi pasiune ca si tine, care te pot inspira si ajuta sa iti pui ideile de business in aplicare.

Proiectul este conceput si dezvoltat de doi antreprenori, branduri in online, fiecare cu cate 16 ani de experienta in domeniu: Liviu Dumitrascu a creat eJobs, iar Orlando Nicoara a lucrat 5 ani in Netbridge si apoi 8 ani in grupul MediaPro/Mediafax.

De ce sa alegi sa experimentezi mediul de lucru WeLoveDigital?

  • Pentru ca trebuie sa faci parte din comunitatea WeLoveDigital

Inspiratia vine mai usor atunci cand te afli in acelasi loc cu oameni care impartasesc aceeasi pasiune: dorinta de a schimba ceva in online. Pentru asta ai nevoie de o comunitate solida pe care o vei gasi la noi.

  • Pentru ca WeLoveDigital iti ofera consiliere gratuita din partea celor doi antreprenori care au lansat conceptul

La inceput de drum sau profesionist, intotdeauna vor fi intrebari la care cauti raspunsuri sau solutii mai bune pe care nu le vezi din prima. Pentru asta, la WeLoveDigital, poti beneficia de consiliere gratuita din partea celor doi antreprenori care au lansat conceptul.

  • Pentru ca WeLoveDigital este un spatiu creativ si eficient

Pentru a respecta regulile conceptului, hub-ul nostru este unul creativ, Google style, cu toate facilitatile incluse: internet de maere viteza, cafea pentru inspiratie, sali de intalnire, iar pentru comunicarea in cadrul hubului folosim Slack Standard, oferit gratuit tuturor membrilor.

Daca te-am convins, te asteptam sa ne fii alaturi. Costul unui birou individual pleaca de la 200 euro/luna plus tva si il poti inchira pentru o luna, 2, 3 sau o perioada mai lunga. Inainte, poti discuta cu un consultant WeLoveDigital la numarul de telefon +40 730 008 687.

 

 

 

A fost util articolul? 0

Leave a Reply