• 11 Mar. 2022
  • 4 min

Găsește-ți job în HoReCa! Ziua Porților Deschise în București (P)

locuri de munca horeca

Ai experiență în domeniul ospitalității sau deții calitățile necesare și dorești să-ți începi cariera într-un hotel de top, care îți asigură dezvoltarea profesională? Ești o persoană care relaționează ușor cu cei din jur și îți place să aduci zâmbete tuturor? Vino pe 23 martie, între orele 16.00-19.00 la Hotel Marmorosch din București să cunoști echipa Apex Alliance (care cuprinde Hotelul Marmorosch, Hotelul Courtyard by Marriott, Hilton Garden Inn și Moxy Hotels) și să faci un pas important în viața profesională.

Odată cu ridicarea stării de alertă, viața revine treptat la normal, un normal poate atipic în această perioadă. Vestea încurajatoare este că angajările continuă, iar industria HoReCa, un sector care a resimțit efectele pandemiei este din nou activ. Ne era dor să putem să ne bucurăm în voie de un brunch sau de o cină fără a avea o oră strictă. Și dacă îți place să te bucuri de o călătorie în care să experimentezi diferite tipuri de gusturi și arome sau dacă ai vrea să creezi magie în bucătărie, oferind oaspeților o experiență unică și amintiri de neuitat, acum ai ocazia de a face parte din echipa unui hotel de top din București.

Locuri de munca în Horeca pentru fiecare la Ziua Porților deschise Apex Alliance

Hotelurile de patru și cinci stele din București care fac parte din Apex Alliance (Hotelul Marmorosch, Hotelul Courtyard by Marriott, Hilton Garden Inn și Moxy Hotels) recrutează pe 23 martie, între orele 16 și 19.00.  În cadrul evenimentului organizat la Hotel Marmorosch, vei găsi joburi de cameristă, ospătar, recepționer, front office manager, electrician,  bucătari, steward, supervizor housekeeping, bell boy (responsabil bagaje). Hotelurile au oportunități potrivite pentru nivelul tău de carieră și îți oferă ai ocazia de a alege un program full time, part-time (dacă ești student) sau în ture (pentru anumite poziții).

Horeca job fair

 

Cum aplici pentru joburile vacante

Actualizează CV-ul și rezervă timp în agendă pentru ca pe 23 martie să ajungi la Hotel Marmorosch (Strada Doamnei, nr. 2), unde vei discuta direct cu angajatorii. La eveniment vei avea la dispoziție și formulare pe care le poți completa pe loc cu datele tale.

Ai ocazia de a te alătura unei echipe de top

Apex Alliance Hotel Management este un operator litualian independent, care dezvoltă parteneriate de management hotelier pe termen lung cu investitori instituţionali, proprietari sau fonduri de investiţii, pentru hoteluri deja funcţionale sau în faza de investiţie. Grupul lituanian deţine şi operează cinci hoteluri în Bucureşti (Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport, Courtyard Bucharest Floreasca, Moxy Bucharest Old Town şi The Marmorosch Bucharest), iar cea mai recentă investiție este cea în Hotelul Marmorosch . Investiţia de 42 milioane euro a vizat transformarea fostului Palat al Băncii Marmorosch-Blank într-un hotel de cinci stele, care este primul din România ce se alătură brand-ului Autograph Collection Hotels, din portofoliul Marriot International, conform datelor Business Magazin.

Ai ocazia de a lucra pentru hoteluri care oferă o experienţă cu adevărat exclusivistă în industria de ospitalitate premium din România.

Ce avantaje îți aduce în carieră participarea la un eveniment Ziua Porților deschise

 

Îți crești vizibilitatea

Participarea la evenimente profesionale și sociale este o ocazie de a te face cunoscut și de a-ți pune în evidență abilitățile și experiența. Poți arăta că ești o persoană de încredere și poți oferi informații sau sfaturi utile persoanelor care au nevoie de ele. Această abordare te va ajuta să te remarci în fața recrutorilor, care sunt mereu în căutarea talentelor, iar oferta de job poate veni în mod natural.

 

Descoperi multe oportunități de angajare

Extinderea contactelor te va ajuta să descoperi și noi opțiuni în carieră. În funcție de pregătirea ta, angajatorii se pot adapta și îți pot propune postul potrivit (pentru care poate nici nu te gândeai să aplici), îți pot reține CV-ul pentru a reveni cu o ofertă în momentul în care aceasta va fi disponibilă în echipa lor sau te pot recomanda altor angajatori.

 

Afli ce presupune viitorul tău job

Un eveniment de tipul Ziua Porților Deschise este oportunitate excelentă de a afla detalii despre un job pe care ți l-ai dori chiar de la oamenii cu experiență care au acest job acum. Vei afla și care sunt mai recente evoluții în  industria ospitalității. Accesul la informații noi și valoroase este un pas important în cariera ta. Poți pregăti întrebări pentru angajatorii pe care știi că îi vei întâlni, astfel încât să ai o imagine cât mai clară despre ceea ce presupune un job, despre avantaje sau provocări.

 

Obții sfaturi în carieră

Când interacționezi cu oameni cu experiență ai ocazia de a discuta despre provocările pe care le întâmpini în carieră și de a primi sugestii și îndrumări valoroase. Pentru că nu ești singur în călătăria spre jobul pe care îți dorești, contează să ceri ajutor și suport atunci când simți nevoia.

 

Deprinzi încredere

Când întâlnești oameni noi, ieși efectiv în afara zonei tale de confort și îți construiești abilități sociale neprețuite și mai ales încrederea, pe care o poți lua cu tine oriunde. Cu cât ești mai deschis să discuți cu profesioniști, cu atât te vei dezvolta mai mult în plan profesional și personal, iar ofertele de angajare pot veni într-un mod mai natural, în cadrul unei discuții.

 

Primești răspunsuri pe loc la întrebări

Poate că ai multe întrebări când vezi un anunț de job. Când participi la Ziua Porților Deschise ai ocazia de a pune aceste întrebări angajatorilor și de a obține răspunsuri pe loc, ceea ce înseamnă că poți lua o decizie mai rapidă. În plus, vei obține idei și sfaturi pentru a-ți dezvolta anumite abilități sau pentru a obține o calificare.

 

Îți poți găsi jobul pe care ți-l dorești

La Ziua Porților Deschise de la Hotel Marmorosch poți găsi pe loc jobul care ți se potrivește, în funcție de pasiunea ta, fie în zona de front-office, fie în zona de gastronomie sau în cea de servire a oaspeților.

Pregătește-te pentru eveniment cu o prezentare despre tine, cu încredere și dorință de a socializa. Entuziasmul, pasiunea și dorința de a învăța pot fi primii pași spre jobul dorit în industria ospitalității.

 

Ai găsit utile informațiile din articolul „Găsește-ți job în HoReCa! Ziua Porților Deschise în București”? Citește și:

 

Cum arată bilanțul ultimelor două săptămâni pe piața muncii

 

Ce avantaje ai când ești sincer la interviu

A fost util articolul? 7

Leave a Reply