• 22 Apr. 2020
  • 2 min

De acum ai (și) livrare la domiciliu pentru cărțile de la Bookster

livrare la domiciliu bookster carti

Nu sunt o persoană matinală, însă diminețile de miercuri la birou erau dimineți speciale pentru mine. Și asta pentru că erau diminețile în care știam că voi găsi în cutia roșie de la Bookster cărțile pe care le comandasem.

Dacă și ție îți este dor de acest moment de la job, îți dezvălui că de acum înainte ai la dispoziție și opțiunea de livrare la domiciliu pentru titlurile pe care le împrumuți de pe bookster.ro.

Ce trebuie să știi despre acest serviciu de livrare la domiciliu

Pe perioada stării de urgență, el este oferit gratuit tuturor companiilor care au un abonament la serviciile de livrare oferite de Bookster. Deci, dacă până acum primeai cărțile Bookster la birou, cât timp lucrezi de acasă ele îți vor fi livrate chiar la ușa ta, iar curierului care ți le livrează i le poți returna pe cele deja citite. Îți faci griji pentru o potențială infectare în Coronavirus în urma împrumutării unei cărți? Atunci ar trebui să știi că toate cărțile Bookster sunt ținute în carantină câteva zile și apoi sunt dezinfectate înainte să plece către tine, dar și către alți abonați.

Ce se schimbă când primești cărți acasă de la Bookster

Ele nu mai vin săptămânal cum se întâmpla la birou, ci o dată pe lună. Prima livrare se face în 2-3 zile după ce ai plasat comanda. După prima livrare, toate cărțile pe care le împrumuți în următoarele 30 de zile vor fi trimise către tine cu următoarea livrare, care este peste o lună.

Pe lângă titlurile de împrumut cu livrare la domiciliu sau la birou, în biblioteca Bookster găsești și materiale accesibile pe loc. Ai la dispoziție o mulțime de ebook-uri atractive, dar și Podcast-uri potrivite pentru această perioadă, precum cele de la Decât o Revistă.

Zilnic apar noi lecturi online (articole și videoclipuri) pe teme actuale și utile atât pentru munca de acasă, cât și legate de obiceiuri sănătoase (sport, gătit, meditație) sau resurse utile pentru părinți (Lecturi școlare pentru copii, Povești de seară pentru copiii mai mici, Cum învățăm copiii să învețe singuri) și povești scurte.

Desigur, după revenirea la birou, cărțile vor începe să sosească din nou în colțul binecunoscut Bookster. Însă până atunci să ne bucurăm de un nou ritual. Și nu uita să le povestești și colegilor, în cadrul ședințelor online, care sunt cărțile împrumutate acasă care ți-au făcut izolarea mai plăcută!

Ți-a plăcut acest articol? Citește și:

Anunțuri gratuite pentru toți cei care doresc să recruteze în această perioadă

Cum te ajută consilierea pentru a face o schimbare în carieră

A fost util articolul? 3

Leave a Reply