• 29 Jun. 2020
  • 2 min

Joburi pentru vara 2020 în destinații de vacanță

joburi pentru vara 2020 pe ejobs
Autor
Avatar
Diana Mărășoiu Managing Editor // Absolventă a Facultății de Administrar... Arată mai mult

Te-a tentat de când te știi să te muți toată vara pe litoral sau în Deltă, dar nu știai cum să rezolvi cu partea financiară?

Pe ejobs.ro găsești acum joburi sezoniere atractive, iar o bună parte dintre ele oferă și cazare, dar și masă. Astfel te vei putea bucura după sfârșitul programului de lucru de atmosfera de vacanță specifică acestor destinații de vara.

Unele dintre aceste locuri de muncă nu necesită nicio experiență prealabilă, în timp ce altele vin totuși cu anumite solicitări, dar și cu mai multe beneficii. Important este să alegi ce ți se potrivește pentru a profita nu doar de timpul liber petrecut pe litoral, ci și pentru a dobândi experiență într-un domeniu care te atrage.

6 idei de joburi unde te distrezi, dar și faci bani vara asta

Instructor sportiv

Dacă ai cel puțin 1-2 ani de experiență în domeniul sportului, ai cunoștințe avansate de engleză, atât la nivel scris, cât și vorbit și-ți place să petreci timp în natură, atunci s-ar putea să-ți surâdă ideea de a ocupa poziția de instructor sportiv într-un complex de lux din Delta Dunării. Important e și să ai o fire veselă, energică și dinamică, o atitudine pozitivă, să fii o persoană serioasă, punctuală, adaptabilă la un program flexibil și cu un spirit dе echipă dezvoltat. Ce primești la schimb? Un salariu motivant, cazare asigurată pe toata durata contractului, 3 mese/zi, inclusiv în zilele libere.

 

Merchandiser

Nu e o problemă dacă nu ai experiență pentru o astfel de poziție, important e să te descurci bine pe partea de comunicare cu clienții, să ai studii medii finalizate și carnet de conducere categoria B și să fii dispus să activezi din Constanța în perioada următoare. Dacă nu ești familiarizat cu acest termen trebuie să știi că un merchandiser participă аctiv la implemеntаrеa promoțiilor, progrаmеlor și evenimеntеlor locale, dar și execută și menține standardele de mercantizare.

 

Casier

Tot din categoria joburilor de vară pe care le găsești pe litoralul românesc și pentru care nu ai nevoie de experiență profesională face parte și acesta. Ai nevoie doar de o fire prietenoasă, optimism peste limită, chef de viață, simțul umorului sau pe mai scurt atribute simple care fac viața și munca mai frumoase.

 

Bucătar

Cauți un job sezonier de bucătar ce se poate transforma dupa vara 2020 într-un loc de muncă full-time în București? Pentru una dintre pozițiile deschise pe site-ul de recrutare ejobs.ro ai nevoie însă de 5 ani de experiență într-un restaurant grecesc. Sunt acceptați și candidații străini, iar cei care vor obține una dintre pozițiile scoase vor beneficia de cazare și masă pe perioada activității desfășurate pe litoral.

 

Operator rezervari call center

Încet-încet și agențiile de turism și-au redeschis porțile și angajările au reînceput și-n cazul lor. Tocmai de aceea, poți aplica chiar acum la o poziție de operator call center în cadrul unei agenții cu sediul în Eforie Nord. Pentru un astfel de job este ideală o persoană dinamică, cu bune capacități organizatorice. Pe lângă salariu, poți beneficia și de comisioane aferente rezervărilor.

 

Farmacist

Nu trebuie să lucrezi neapărat în Horeca pentru a avea un job pe litoral în vara 2020. Pe ejobs.ro găsești locuri de muncă sezoniere și-n farmaciile de la mare în stațiuni precum Saturn sau Venus. Printre beneficiile unei astfel de poziții se află și programul flexibil, dar și decontarea cheltuielilor de transport.

 

Ți-a plăcut acest articol? Citește și:

Relocarea, soluția prin care poți ieși din șomaj

Jumătate dintre angajatori au păstrat neatinse salariile

A fost util articolul? 6

Leave a Reply