• 10 Oct. 2017
 • 1 min

Alătură-te echipajului Ryanair, compania aeriană preferată din Europa

Ryanair Crewlink Recrutare
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Ryanair, faimoasa companie aeriană, a deschis recent sute de poziții noi în compania sa. Crewlink, partenerul oficial de recrutare și training Ryanair, va recruta sute de angajați noi din toată lumea pentru a completa echipajul aerian, inclusiv din România.

Luna trecută, gigantul Ryanair a anunțat că traficul aerian a crescut cu 10%, ajungând la cifra impresionantă de 11,8 milioane de clienți doar pentru luna septembrie. În decembrie, compania preconizează că va încheia ultimul an cu o creștere de 12%, ajungând la 127,3 milioane de clienți, cifră care ar poziționa Ryanair pe primul loc în lume pentru transportul de pasageri.

 

Dacă dorești să faci parte din povestea acestui gigantic și să atingi noi înălțimi în cariera ta, atunci aplică pentru jobul de Cabin Crew pe www.crewlink.ie.

 

„Pachetul include un contract de 3 ani în echipajul companiei Ryanair, beneficii extrasalariale de 1,200 pe lună, călătorii nelimitate pentru echipaj, aventură și o mulțime de oportunități. Aplică acum și participă la cea mai apropiată Zi de Recrutare!” îi îndeamnă Alex Swan, Head of Recruitment, pe cei interesați.

 

Echipa de recrutare de la Crewlink va veni în România conform următorului program:

 • București: 25 octombrie, 6 decembrie.
 • Iași: 31 octombrie, 8 decembrie.
 • Timișoara: 2 noiembrie, 29 noiembrie.
 • Cluj-Napoca: 8 noiembrie.

 

Pentru a fi prezent la întâlnirile din fiecare oraș, trebuie să aplici înainte pe site-ul companiei. Nu trebuie să ai nicio altă experiență anterioară. Succes!

A fost util articolul? 1
 • AvatarAlexe Denis Gabriel zice

  My name is Denis , and i would like to be part of the ryanair team, i am a very polite, caring person, i adapt easily to situations and i really like working with people

  • Hi, Denis,

   Nice to meet you! Ryanair has no available jobs at this time, but please subscribe to our daily newsletter. You can do this from your Candidate Account – Settings – E-mail alert settings – Alert frequency – Daily.

Leave a Reply