• 13 Mar. 2017
  • 2 min

Antreprenorii îşi dau întâlnire pe 15 martie la conferinţa ADN Antreprenor

Antreprenorii îşi dau întâlnire pe 15 martie la conferinţa ADN Antreprenor
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Conferința ADN Antreprenor reunește oameni cu viziune, antreprenori cu afaceri mari și mici, într-o dezbatere despre provocările și oportunitățile antreprenoriatului în România.

Lumea afacerilor este modelată de cei rezistenți și neînfricați. Anii de criză au separat, însă, antreprenorii reali de cei oportuniști și au evidențiat companiile care au reușit să se reinventeze și să se adapteze timpurilor în care trăim. Pentru a-și împărtăși viziunea, pasiunea și ideile, antreprenorii îți dau întâlnire la ADN Antreprenor.

Evenimentul se adresează oamenilor de afaceri, antreprenorilor cu experiență sau la început de drum și tuturor celor care vor să învețe cum se transformă un obstacol într-o oportunitate.

Sala 2016

Fără busola corectă, companiile sunt mereu în pericol. Conferința ADN Antreprenor te provoacă la o dezbatere despre provocările și oportunitățile antreprenoriatului în România.

ADN Antreprenor  va avea loc pe 15 Martie, la Radisson Blu Hotel, București. În cadrul conferinței, vor fi dezbătute cele mai eficiente strategii de dezvoltare, provocările și oportunitățile pe care le oferă mediul de afaceri românesc în 2017 și metode de finanțare adaptate tipului de business ales. Antreprenori cu idei inovatoare de business, care au făcut diferența în industria în care activează, vor împărtăși din experiența lor, cum se pot construi afaceri cu impact strategic în branding, în creșterea vânzărilor online sau în export. Evenimentul este împărțit în două sesiuni. Prima sesiune este dedicată antreprenorilor care fac diferența în afaceri și care au un impact asupra comunității, prin ideile lor. A doua sesiune le aduce pe scenă pe femeile care construiesc business-uri de succes.

Conferința ADN Antreprenor reunește nume puternice din domeniul de business din România. Dintre speakeri amintim pe: Dragoș Petrescu, Președinte, City Grill Restaurants; Dalibor Vasiljevics, Founder & Brand Strategy Director, Rainfall; Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner, PIATRAONLINE și co-fondator Rock Star Construct; Iren Arsene, Director General Curtea Veche Publishing, Președinte al Asociației Curtea Veche; Mădălina Uceanu, Managing Partner, Career Advisor; Gabriel Sincu, Tax Executive Director, Ernst & Young; Bogdan Putinică, Senior Vice President, Global Services, ENEA AB; Florian Neagu, Director adjunct, Direcția Stabilitate Financiară, BNR; Mădălina Rădulescu, Vicepreședinte Antreprenoriat, PWN România.

Mai multe detalii despre program, speakeri și înscriere regăsiți pe site-ul evenimentului ADN Antreprenor.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply