• 24 Mar. 2015
  • 2 min

Aranjarea scarii valorilor.

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

…sau cat de fragila este viata.   Adrian Niculescu   http://www.facebook.com/adrianniculescucom http://www.linkedin.com/in/adrianniculescu http://www.meetup.com/entrepreneursinromania Comunitate manageri, antreprenori si profesionisti http://www.feedforward.ro – Resurse pentru succes   In mijlocul unei zile […]

…sau cat de fragila este viata.

 

Adrian Niculescu

 

http://www.facebook.com/adrianniculescucom

http://www.linkedin.com/in/adrianniculescu

http://www.meetup.com/entrepreneursinromania Comunitate manageri, antreprenori si profesionisti

http://www.feedforward.ro – Resurse pentru succes

 

In mijlocul unei zile in care am scris foarte mult continut – postari de blog pentru un start-up din India pe care il ajut sa se extinda international vad un articol pe FB in care scrie ca za cazut un avion Germanwings. Segmentul low-cost a fost ferit de probleme in special datorita faptului ca avioanele sunt foarte noi si au tot ce trebuie.

 

Chestia asta cu avionul in care te urci este absolut o loterie – nu ai de unde sa stii daca se poate intampla ceva rau insa apreciezi parca mai mult viata cand ajungi ok la destinatie si daca sunt mai multi romani in el se mai si aplauda. Ce vreau sa scriu aici este ca uneori ne preocupa foarte mult, parca prea mult activitatea noastra profesionala si ajungem sa neglijam celelalte laturi care sunt chiar mai importante precum sanatatea si familia.

 

Vremurile pe care le traim sunt "demanding, solicita foarte multa atentie si concentrare ajungand sa nu ne mai gandim la noi ci la ce ne zice seful, patronul, ce feedback primim de la clienti, furnirozi s.a. Totul este cortect pana la un punct fiindca daca intr-o zi dispar toate acestea ramai tu cu tine, familia ta, viata ta, sanatatea ta si ne obisnuim sa fim treziti de cate o problema sau nenorocire ca sa avem mai multa grija de noi. Cred ca este undeva in natura umana sa vrem sa fim impinsi de la spate si sa luam taurul de coarne doar atunci cand suntem practic nevoiti sa facem asta.

 

Insa viata nu ar trebui sa fie asa. Ar trebui sa avem un plan pe termen scurt, mediu si lung. Da, stiu, radeti! Planul nu mai este relevant ca alta data insa procesul de planificare este foarte pretios. Si nu trebuie doar sa planificam jobul ci si viata in sine, sa avem directii, strategii.

 

Imi doresc ca acest articol sa fie un motiv pentru o aranjare sau rearanjare a prioritatilor si a scarii valorilor in viata noastra. Mult succes!

A fost util articolul? 0

Leave a Reply