• 22 Sep. 2016
  • 2 min

Au început înscrierile la Zilele Biz 2016

Au început înscrierile la Zilele Biz 2016!
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Revista Biz organizează în perioada 14-18 noiembrie cea de a 15-a ediţie a evenimentului Zilele Biz, la Hotel Novotel, Bucureşti.

Cel mai puternic eveniment business-to-business din România împlineşte în acest an 15 ani de la lansare. Conferinţa este un maraton de cinci zile, ce va reuni cinci domenii de business – Antreprenoriat, Inovaţie, Management, CSR, Media & Marketing.

Tema ediţiei din acest an, “I SHOULDN`T BE ALIVE”, îşi propune să prezinte cum au reuşit oamenii de afaceri din România să supravieţuiască şi să facă performanţă.

De 15 ani, evenimentul aduce pe scenă antreprenori, specialişti care inovează, manageri sau publicitari, oameni care au luptat, s-au reinventat şi au reuşit să arate că şi în România se pot face afaceri de succes, în ciuda tuturor piedicilor care pentru alţii reprezintă scuza perfectă de a renunţa. Sunt cei care pot spune oricând “I shouldn’t be alive!”, dar care, iată, nu doar au supravieţuit, ci au reuşit să facă performanţă într-un mediu atât de ostil, precum România.

La Zilele Biz, afli cum reușesc oamenii de afaceri din România să facă performanță

La Zilele Biz, afli cum reușesc oamenii de afaceri din România să facă performanță

Audienţa conferinţei este specializată pe fiecare zi, reunind peste 1000 de manageri, antreprenori, specialişti în comunicare, consultanţi, investitori, ONG-uri şi reprezentanţi media. Programul evenimentului Zilele Biz este următorul:

  • 14 noiembrie: Antreprenoriat – Unii dintre cei mai de succes antreprenori români vin să vorbească despre clădirea unei afaceri, strategii de business și noul val de antreprenori, în revoluția tehnologică
  • 15 noiembrie: Inovație – Oamenii din spatele ideilor de milioane vin la Zilele Biz cu soluții smart, pentru domenii precum arhitectură, tehnologie, design și urbanism
  • 16 noiembrie: Management – Managerii de top vorbesc despre ce înseamnă management în România, despre provocările în era globalizării și despre drumul de la statutul de angajat la cel de angajator.
  • 17 noiembrie: CSR – Experții în domeniu discută despre gândirea pe termen lung în companii, impactul activităților de CSR, strategii pentru un business responsabil, elaborarea politicilor publice și multe altele.
  • 18 noiembrie: Media & Marketing – Descoperă metode de marketing „out of the box”, tendințele pentru 2017 și obiceiurile consumatorilor.
Vino la Zilele Biz, între 14 și 18 noiembrie!

Vino la Zilele Biz, între 14 și 18 noiembrie!

Conferinţă reuneşte nume puternice din domeniul de business local şi internaţional. Zeci de speakeri vor prezenta idei şi studii de caz, prin prisma experienţei lor, în săptămâna în care comunitatea de afaceri din capitală se reuneşte într-un context de knowledge sharing.

Între invitaţii din acet an se numără: Iulian Stanciu – CEO eMAG, Radu Timiş – CEO CrisTim, Mircea Turdean – CEO Farmec, Antonio Eram – CEO Netopia, Dumitru Popescu – CEO Arca Space Corporation, Marian Gazdik – Managing Director Startup Grind Europe, Adrian Botan – Global Executive Creative Director McCann Worldgroup, Leslie Hawke – Co-Founder Ovidiu Rom.

Vei afla în premieră poveşti despre succese şi ratări, lecţii de viaţă care schimbă destine de business şi te ajută să înţelegi în ce direcţie trebuie să mergi. Bineînţeles, experienţa este completată în fiecare zi de networkingul atât de necesar oricărui participant, indiferent de domeniul de activitate.

Detalii despre speakerii prezenţi la ediţia de anul acesta, programul evenimentului și pachetele de înscriere se găsesc pe www.zilelebiz.ro şi pe Facebook event.

Evenimentul se află la cea de-a 15-a ediţie şi va avea loc în perioada 14-18 Noiembrie, la Hotel Novotel, Bucureşti.

A fost util articolul? 0
antreprenoriat

Leave a Reply