• 10 Dec. 2021
  • 3 min

Ce cadou să-i cumperi șefului de Crăciun

cadouri pentru sef

Căutarea și găsirea cadoului potrivit pentru șeful tău îți ia uneori mai mult timp decât dacă ai face asta pentru prieteni. Te gândești că nu-i știi prea bine pasiunile, că are de toate sau că va percepe cadoul ca fiind prea ieftin. Și totuși ce te faci dacă ți-a picat la Secret Santa? Iată că există soluții din care să te inspiri!

Ei bine, există cadouri pentru sefi, care sunt primite cu zâmbetul pe buze și nu costă o avere. Altele pot fi accesibile dacă reușești să mobilizezi toată echipa. Am strâns aici o listă cu idei de cadouri pentru sef, care sperăm că te va inspira, precum și câteva idei de mesaj de Craciun pentru sef.

Cadouri pentru sef. Alege ceva util

Accesoriu de birou care să-l ajute să ia mai ușor decizii

Să iei decizii nu e un lucru chiar ușor. Dacă încă mai aștepți răspuns la acel e-mail trimis în urmă cu o lună și șeful îți tot spune că nu a luat încă o decizie, sigur îi vei fi simpatic dacă îi vei duce un accesoriu care să-l ajute să fie mai hotărât: un cub decizional. Răspunsurile pot fi:Da”, „Nu”, „Poate”, „Ești concediat”, „Bonus”, „Ia o pauză!”. Noi sperăm că vei primi un bonus pentru acest cadou simpatic!

 

Calendar simpatic pentru birou

Un calendar cu pagini pentru fiecare zi a anului chiar îi prinde bine, mai ales că este plin de umor și de viață. Desenele de la The New Yorker au distrat cititorii revistei timp de aproape un secol și sigur îți vor distra și șeful mai ales când imaginile se vor potrivi cu ziua și cu dispoziția sa.

 

Baterie externă cu viață lungă

Rămâne cu telefonul descărcat când îi este lumea mai dragă? Atunci investighează dacă are o baterie externă! Dacă are una, întreabă câți miliamperi pe oră are și cumpără-i una cu mai mulți miliamperi. Sigur va aprecia și o baterie externă cu mai multe porturi USB sau una care se încarcă mai repede.

 

Pune accent pe experiențe când alegi cadouri pentru sef!

O sesiune de gătit cu un chef

Dacă este pasionat de gătit, oferă-i ocazia să facă asta la nivel profesionist, cu un chef renumit! Va învăța cum să transforme rețetele obișnuite în mâncăruri sofisticate și va deprinde trucuri noi pentru următorul Happy Friday. În plus, la sesiunea de gătit va putea să participe alături de o persoană dragă și apoi să cineze împreună.

 

Kit de cocktail pentru călătorii

Sigur i-ar plăcea ca în 2022 să călătorească mai mult decât în 2021, așa că un Kit de Cocktail este chiar potrivit. Poate fi folosit chiar și în avion și conține apă tonică, pahare de măsurat, lingură pentru amestecat și, evident, carte de rețete. Mai trebuie doar să-și comande gin. Alte kituri conțin cocktail shaker, pahar gradat, lingură și carte de rețete pentru a prepara cele mai bune 20 de cocktailuri din lume. Kitul nu o să-l transforme într-un barman profesionist, însă cu siguranță îi garantează distracția.

 

Cursuri de conducere defensivă 

Știi că iubește mașinile, dar mizează mult și pe siguranța la volan? Sigur i-ar plăcea să învețe de la cei mai buni într-ale șofatului, iar lecțiile de conducere defensivă sunt chiar utile. Îl vor ajuta să-și perfecționeze stilul de conducere și abilitățile la volan, cu scopul de a preveni accidentele rutiere. Așa că data viitoare te vei simți mai în siguranță când veți porni la drum spre conferință.

 

Îi place să-și motiveze echipa? Iată unul dintre cele mai inspirate cadouri pentru sef

Carte cu cele mai bune citate motivaționale

O colecție a celor mai inteligente citate The Smartest Things Ever Said sigur îi va plăcea. Printre cei citați se află: Shakespeare, Toni Morrison, Woody Allen, Winston Churchill, Thomas Edison și Jeff Bezos, CEO-ul Amazon. Sunt incluse peste o mie de citate grupate în categorii precum succes, realizări, prietenie, gândire.

 

Mesaj de Craciun pentru sefi

Dacă îți dorești să înveselești cadoul, un mesaj de Craciun pentru sefi te va salva:

Mesaje formale

Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru noi. Să ai Sărbători frumoase!

Sunt  foarte recunoscător că lucrez alături de tine. Am învățat atât de multe de când fac parte din echipa ta. La cât mai mulți ani tot așa!

Îți mulțumesc că mă inspiri, mă asculți, dar mai ales că scoți tot ce este mai bun din mine! Să o ții tot așa! La Mulți Ani!

 

Mesaje amuzante

„Clientul are întotdeauna dreptate”  este o afirmație greșită. Știm cu toții că adevărul „Șeful are întotdeauna dreptate.” Crăciun Fericit!

Indiferent dacă vezi sau nu, să știi că noi ascultăm tot ce spui. Acum este posibil să nu facem chiar tot ceea ce ne spui, dar treaba cu ascultatul ne iese tare bine :))! La Mulți Ani! 

 

Ți-a plăcut articolul? Citește pe aceeași temă:

 

Cadouri de Crăciun pentru colegi. Idei de la târgurile din București

 

Ce cadouri oferă angajatorii de sărbători

A fost util articolul? 6
cadouri

Leave a Reply