• 14 Nov. 2018
  • 2 min

Câștigi cât meriți? Află la Târgul de Cariere Oradea!

Târgul de Cariere Oradea
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Târgul de Cariere Oradea are loc pe data de 16 noiembrie (între orele 10:00 și 19:00) la Trade Center. La eveniment vor participa peste 30 de companii din cele mai variate domenii.

Ce fel de joburi vor fi la Târgul de Cariere Oradea

Angajatorii își vor prezenta ofertele din categoriile entry-level, nivel mediu și avansat. Peste 1.000 de locuri de muncă vor fi disponibile, dintr-o mulțime de domenii: Resurse umane, Turism, Inginerie, Alimentație și Construcții.

Sunt oferite posturi atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei cu experiență. Companiile Celestica, Corporactive, Inteva Products, Berg Software, Mc Donald’s, Ebespacher, Leroy Merlin, Plexus, Stefanini, Tms Valiant, Double Tree by Hilton, Nidec, Marvicon, Vodafone, Beespeed, Faist Light Metal și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor au pregătit oferte atrăgătoare pentru candidați.

 

Târgul de Cariere Oradea Trade Center

 

Aplică rapid și ușor cu CV-ul eJobs

Tot prin intermediul eJobs este introdusă noutatea acestui sezon: digitalizarea CV-ului. Candidații vor putea să-și depună CV-ul în câteva secunde la compania unde vor să se angajeze. Candidații își pot imprima CV-ul la intrarea în târg, sub forma unui QR Code, pe care companiile îl vor putea scana cu ajutorul aplicației CV2GO. Candidații își pot genera, de asemenea, un QR Code cu CV-ul folosind aplicația eJobs.ro-Locuri de muncă, iar companiile prezente la târg vor putea scana codul direct de pe telefon. Așadar, dacă și pe tine te interesează un job la Târgul de Cariere Oradea, tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont pe eJobs.ro, să vii la târg, unde echipa eJobs îți va crea un QR code, și să aplici la joburile care îți atrag atenția. CV-ul pe eJobs.ro ți-l poți completa înainte sau chiar după târg, iar angajatorii vor avea tot timpul acces la cea mai recentă versiune a CV-ului tău.

„Ne bucurăm să revenim la Oradea cu o ediție specială. Digitalizarea CV-ului și compararea salariului sunt noutățile din toamna aceasta. Credem că interacțiunea dintre angajatori și candidați va fi sporită prin intermediul aplicării la job-uri cu CV-ul digitalizat. Totodată, compararea salariului este un instrument util pentru toți cei care vor să afle dacă primesc salariul cuvenit”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

La această ediție, organizatorii se așteaptă să participe peste 3000 de candidați, interesați de job-uri, dar și de activitățile noi desfășurate în cadrul evenimentului.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe Târgul de Cariere Oradea.

 

Citește și:

5 actualizări pe care le poți face rapid în CV

eJobs îți face CV-ul pe loc la Târgul de Cariere

Cum să-ți sporești șansele de a te angaja la Târgul de Cariere

A fost util articolul? 0
joburi Oradeatarg de joburitargul de cariere

Leave a Reply