• 12 May. 2015
  • 2 min

Cat de mult dureaza pana atingem succesul?

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Adrian Niculescu   http://www.facebook.com/adrianniculescucom http://www.linkedin.com/in/adrianniculescu http://www.meetup.com/entrepreneursinromania Comunitate manageri, antreprenori si profesionisti http://www.feedforward.ro – Resurse pentru succes   Incep articolul de saptamana asta prin atasarea unui video – poate […]

Adrian Niculescu

 

http://www.facebook.com/adrianniculescucom

http://www.linkedin.com/in/adrianniculescu

http://www.meetup.com/entrepreneursinromania Comunitate manageri, antreprenori si profesionisti

http://www.feedforward.ro – Resurse pentru succes

 

Incep articolul de saptamana asta prin atasarea unui video – poate fi urmarit aici: https://www.youtube.com/watch?v=mz0f8j5AZrU in care vorbesc despre acelasi subiect: "cat de mult dureaza pana atingem succesul?". 

 

Vezi tu, succesul este o notiune relativa. Pentru unii dintre noi, succes inseamna sa fie in viata, pentru altii sa fie sanatosi, sa aiba o anumita suma in banca, sa aiba o familie, sa conduca X oameni si tot asa. 

 

De asemenea, auzim sitagme de genul: succesul peste noapte al lui X are in spate 20 de ani de munca si tot asa. Fiecare dintre aspectele pe care le consideram "succes" necesita un anumit efort, anumite actiuni, o anume disciplina si un timp ca sa se intample. Gandeste-te la seminte. Nu poti planta astazi una si maine sa vrei sa culegi fructul pentru ca nu functioneaza asa.

 

Singura realitate implacabila este trecerea timpului. Cu siguranta ziua de maine va veni, soarele va rasari si urmatorii 10 ani din viata vor trece … destul de repede avand in vedere ritmul alert in care traim. Insa daca avem una sau mai multe directii in viata, urmarim anumite obiective avem sansa ca in urmatorii ani sa atingem foarte multe din ceea ce ne dorim sa realizam.

 

Iar daca ne propunem ceva pentru anul viitor si nu se intampla, ideal ar fi sa nu intram in depresie ( am fost acolo si este foarte rau) ci sa ne acordam o extensie de 6 – 12 luni pentru realizarea obiectivului pentru ca unele lucruri pur si simplu nu sa intampla din prima.

 

Deci, cat dureaza pana atingem succesul? Fiecare din noi este indreptatit sa raspunda la intrebarea aceasta insa in primul rand este important sa ne dorim sa evm succes si sa fim dispusi sa platim pretul pentru ca ceea ce ne dorim sa devina realitate. 

 

A fost util articolul? 0

Leave a Reply