• 14 Dec. 2018
  • 2 min

Ce cadou să cumperi șefului de Crăciun

cadouri-de-Crăciun
Autor
Steluţa Năstase
Steluţa Năstase Am ales un job pe care îl iubesc și, da, zâmbesc pentru c... Arată mai mult

Pe lista pentru Moș Crăciun este ca în fiecare an și șeful, iar căutarea și găsirea cadoului potrivit îți ia uneori mai mult timp decât dacă ai face asta pentru prieteni. Te gândești că nu-i știi prea bine pasiunile, că are de toate sau că va percepe cadoul ca fiind prea ieftin. Și totuși ce te faci dacă ți-a picat la Secret Santa sau dacă obișnuiește să împartă cadouri tuturor de Sărbători?

Ei bine, există cadouri cu semnificație, care sunt primite cu zâmbetul pe buze și nu costă o avere. Altele pot fi accesibile dacă reușești să mobilizezi toată echipa. Am strâns aici o listă cu cadouri de Crăciun care sperăm că te va inspira și îți va ușura treaba. 🙂

 

Accesoriu de birou care să-l ajute să ia mai ușor decizii

Să iei decizii nu e un lucru chiar ușor. Dacă încă mai aștepți răspuns la acel e-mail trimis în urmă cu o lună și șeful îți tot spune că nu a luat încă o decizie, sigur îi vei fi simpatic dacă îi vei duce un accesoriu care să-l ajute să fie mai hotărât: un cub decizional. Răspunsurile pot fi:Da”, „Nu”, „Poate”, „Ești concediat”, „Bonus”, „Ia o pauză!”. Noi sperăm că vei primi un bonus pentru acest cadou simpatic!

 

Kit de Cocktail pentru călătorii

Sigur are pe agendă multe călătorii și nu prea mult timp pentru a ieși în club, așa că un Kit de Cocktail este chiar potrivit. Poate fi folosit chiar și în avion și conține sirop tonic, jigger, lingură de mini bar și carte de rețete. Mai trebuie doar să-și comande gin și apă minerală. Alte kituri conțin cocktail shaker, pahar gradat, lingură și carte  de rețete pentru a prepara cele mai bune 20 de cocktailuri din lume. Kitul nu o să-l transforme într-un barman profesionist, însă cu siguranță îi garantează distracția.

 

Calendar simpatic pentru birou

Un calendar cu pagini pentru fiecare zi a anului chiar îi prinde bine mai ales că este plin de umor și de viață. Desenele de la The New Yorker au distrat cititorii revistei timp de aproape un secol și sigur îți vor distra și șeful mai ales când imaginile se vor potrivi cu ziua și cu dispoziția sa.

 

Baterie externă cu viață lungă

Rămâne cu telefonul descărcat când îi este lumea mai dragă? Atunci investighează dacă are o baterie externă! Dacă are una, întreabă câți miliamperi pe oră are și cumpără-i una cu mai mulți miliamperi. Sigur va aprecia și o baterie externă cu mai multe porturi USB sau una care se încarcă mai repede.

 

Carte cu cele mai bune citate motivaționale

O colecție a celor mai inteligente citate The Smartest Things Ever Said sigur îi va plăcea. Cuprinde citate de la Shakespeare până la Toni Morrison și Woody Allen și de la Winston Churchill și Thomas Edison la Jeff Bezos, CEO-ul Amazon. Sunt incluse peste o mie de citate grupate în categorii precum succes, realizări, prietenie, gândire.

 

O sesiune de gătit cu un chef

Dacă este pasionat de gătit, oferă-i ocazia să facă asta la nivel profesionist, cu un chef renumit! Va învăța cum să transforme rețetele obișnuite în mâncăruri sofisticate și va deprinde trucuri noi pentru următorul Happy Friday. În plus, la sesiunea de gătit va putea să participe alături de o persoană dragă și apoi să cineze împreună.

 

Cursuri de conducere defensivă 

Îl știi că îi place să facă lucrurile cât mai safe și iubește mașinile? Sigur i-ar plăcea să învețe de la cei mai buni într-ale șofatului, iar lecțiile de conducere defensivă sunt chiar utile. Îl vor ajuta să-și perfecționeze stilul de conducere și abilitățile la volan cu scopul de a preveni accidentele rutiere. Așa că data viitoare te vei simți mai în siguranță când veți porni la drum spre conferință.

Ți-a plăcut articolul? Citește pe aceeași temă:

Secret Santa. DOs & DONT’s

 

A fost util articolul? 4
cadouri

Leave a Reply