• 17 Oct. 2016
 • 3 min

Cursuri complexe pentru liderii de succes în cadrul ACADEMIEI EXEC-EDU

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Compania de training EXEC-EDU dă startul înscrierilor pentru programele de certificare din sesiunea toamnă-iarnă. Împreună cu eJobs România, EXEC-EDU oferă și o bursă integrală de peste 1.000 de euro.

Programele de certificare din cadrul ACADEMIEI EXEC-EDU sunt cursuri complexe, cu o durată medie de 3 luni, autorizate naţional şi/sau internaţional și cu grad ridicat de interactivitate. Programele nu transmit doar concepte, ci dezvoltă abilități și formează comportamente, oferindu-le participanților ocazia de a interacționa atât cu experți renumiți, cu experiență de business, cât și între ei înșiși, în calitate de colegi cu profile diverse, cu care pot face schimb de idei și opinii.

Cursurile se adresează profesioniştilor care doresc să îşi consolideze competenţele manageriale în resurse umane, marketing, managementul proiectelor şi finanţe pentru nefinanțiști. Profilul participanților este destul de variat. De cele mai multe ori, sunt specialiști care răspund de o anumită activitate, într-un departament, și doresc să înțeleagă în profunzime funcțiunea din care fac parte. De exemplu, un specialist în recrutare are nevoie sa înțeleagă tot tabloul de activități de HR și cum relaționează ele cu activitatea proprie. O altă categorie de cursanți sunt antreprenorii care își dezvoltă afacerea și au nevoie de o perspectivă de ansamblu asupra unui anumit domeniu.

Ce îți propune Academia EXEC-EDU:

 • Dobândirea unei perspective unitare, de ansamblu asupra unor competențe vitale pentru succesul organizației.
 • Exersarea abilităţii de luare a deciziilor prin rezolvarea de studii complexe de caz, simulări de business, proiecte de echipă.
 • Accesul la comunitatea absolvenților EXEC-EDU, o comunitate elitistă, dinamică, de manageri și antreprenori.
Bursa oferită de eJobs și ACADEMIA EXEC-EDU

Bursa oferită de eJobs și ACADEMIA EXEC-EDU

Cursurile pe care le poți urma in cadrul Academiei EXEC-EDU

 

Organizate într-un format unic, programele EXEC-EDU facilitează antrenarea competențelor pe parcursul mai multor luni. Este vorba despre o serie de sesiuni practice de învățare, organizate o dată pe săptămână și însoțite de lucru intens în echipe, în afara sesiunilor de curs. Obiectivul final este aplicarea celor învăţate și generarea de idei şi soluţii pentru provocările şi dilemele cu care se confruntă managerii. În cadrul cursurilor, accentul cade pe discuții de caz, dezbateri, simulări de afaceri și schimb de idei între participanți. Astfel, participanții au ocazia să își exerseze abilitățile și chiar să își schimbe atitudinea, devenind mai încrezători în ei inșiși, în abilitățile lor decizionale.

Programele au o tradiție de 16 ani și au fost absolvite de mii de participanți. Din acest an, ele au fost reunite sub egida Academiei EXEC-EDU. Pentru sesiunea toamnă-iarnă, iată la ce cursuri te poți înscrie:

Managementul proiectelor

 • Perioadă de desfășurare: 27.10.16 – 09.02.17 (în fiecare joi, de la 17:00 la 20:00)
 • Cost: 1.260 EUR (se plătește în 2 rate egale) + taxă de examen final – 50 EUR (Pentru acest curs nu se aplică TVA la taxa de înscriere, conform OG 129/2000 şi L163/2005)
 • Certificare națională – Manager Proiect + Certificare PMI (Project Management Institute)

Managementul strategic al resurselor umane

 • Perioadă de desfășurare: 27.10.16 – 02.03.17 – curs structurat în 3 module (în fiecare joi, de la 17:00 la 20:00)
 • Cost: modulul I: 415 EUR / modulul II: 490 EUR / modulul III: 335 EUR; cost total curs: 1.160 EUR + taxă de examen final – 50 EUR (Dacă se parcurge integral, pentru acest curs nu se percepe TVA, pentru că este autorizat ANC)
 • Certificare EXEC-EDU + Certificare ANC (Autoritatea Națională a Calificărilor) – Manager resurse umane

Finanțe pentru manageri nefinanțiști

 • Perioadă de desfășurare: 08.11.16 – 07.02.17 (în fiecare marți, de la 17:00 la 20:00)
 • Cost: 940 EUR (exclusiv TVA; se plătește în 2 rate egale)
 • Certificare EXEC-EDU

Marketing

 • Perioadă de desfășurare: 01.11.16 – 21.02.17 – curs structurat în 2 module (în fiecare marți, de la 17:00 la 20:00)
 • Cost: modulul I: 890 EUR / modulul II – Simulare BrandPro®: 180 EUR; cost total curs: 980 EUR (taxa include 2 sesiuni de curs a cate 3 ore și licența BrandPro®) + taxă de examen final – 50 EUR (Pentru acest curs nu se aplică TVA la taxa de înscriere, conform OG 129/2000 şi L163/2005)
 • Certificare EXEC-EDU + Certificare ANC – Manager Marketing

IFRS (Standarde Internaționale de Raportare Financiară)

 • Perioadă de desfășurare: 29.10 – 17.12.16
 • Cost: 1.150 EUR ( exclusiv TVA; se plătește în 2 rate egale)
 • Certificare Becker Professional Education – Expertiză în Contabilitatea Internațională

Grupele de curs sunt, de regulă, structurate în 15-20 de participanți, cu cel puțin 3 experți cu perspectivă și experiză variate, la fiecare curs. La fiecare sesiune, zona de teorie ocupă aproximativ 30% din program. Participanții primesc suportul de curs în avans, astfel că, cel mai adesea, ei parcurg materialul înainte. În acest fel, se alocă majoritatea timpului aspectelor practice.

Experții de la Academia EXEC-EDU au o experiență managerială vastă și s-au format în școli de afaceri de top, din Europa și Statele Unite. Ei susțin sesiuni de training, dar, în paralel, sunt manageri, consultanți sau antreprenori. De aceea, informațiile pe care le transmit nu sunt “din cărți”; ei cunosc provocările participanților și vin cu o experiență de 10-15 ani în domeniu, pe care o împărtășesc cu ei.

Câștigă o bursă la Academia EXEC-EDU

 

Datorită parteneriatului cu eJobs România, EXEC-EDU oferă o bursă pentru unul dintre cursurile de mai sus, un premiu ce valorează peste 1.000 de euro. Pentru a aplica, este nevoie să fii absolvent de studii superioare (cu diplomă de licență) și să ai minim 2 ani de experiență profesională. Intră pe pagina cursului la care dorești să participi și completează formularul de înscriere; la „observații”, menționează faptul că ai aplicat pentru bursă și răspune într-un paragraf la întrebarea „De ce dorești să participi la acest curs?”. Atenție! Poți aplica pentru un singur curs, până pe 20 octombrie. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți. Află mai multe informații aici.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply