• 6 Dec. 2018
  • 2 min

E ușor să te dezvolți prin cursuri online gratuite

digi hub cursuri online gratuite

Educația și formarea ta pot să continue și în afara sălii de curs! Pune dezvoltarea ta pe primul loc și descoperă noi abilități care te pot ajuta în relațiile cu cei din jur și la locul de muncă.

Platforma online Digi Hub poate fi un instrument-cheie în pregătirea ta personală și profesională. Cursurile online gratuite și interactive sunt o metodă ușor de folosit prin care poți învăța rapid lucruri care să te ajute în orice situație la job sau în afara lui.

 

Platforma online Digi Hub oferă o varietate de cursuri online gratuite

Printre cursurile disponibile, gratuit, pe site se numără: „Cunoștințe Financiare”, curs care îți dă sfaturi despre cum să economisești și să cheltuiești inteligent, „Planificarea Afacerii” te poate ajuta să îți pui pe hârtie ideile de afaceri într-un plan pe care să îl pui rapid în aplicare, și „Eu, comunicatorul”, cursul menit să te ajute să îți îmbunătățești aptitudinile de comunicare cu cei din jur.

Platforma Digi Hub te pregătește și în domeniul vânzărilor, prin cursul de „Abilități de Vânzări” și te ajuta să fii mai convingător într-o negociere la locul de muncă sau chiar și în discuțiile cu colegii, prin cursul de „Abilități de Negociere”. Nu în ultimul rând, te învăță să lucrezi cu timpul, nu împotriva lui, prin cursul „Arta Gestionării Timpului”. Vei afla cum să nu te mai lași distras ușor și cum să îți împarți timpul în funcție de prioritățile pe care le ai.

Pentru a putea accesa aceste cursuri este necesar doar un cont online, ce se poate crea în câteva secunde, pe site-ul platformei: https://youpoweredhub.csod.com.

 

Ce este programul „La TINEri Este Puterea”

Platforma online Digi Hub face parte din programul „La TINEri Este Puterea”, un proiect local, lansat de Coca-Cola HBC în 28 de țări, printre care și România, ca parte a inițiativei Youth Empowered. Programul își propune să contribuie la îmbunătățirea vieții tinerilor din categorii vulnerabile, așa cum este cea  NEET (Not Employed, in Education or Training). Platforma online este completată de o serie de cursuri de dezvoltare personală și profesională, ținute de traineri de la Asociația The Social Incubator, cu scopul de a spori astfel șansele de angajare ale participanților, stimulandu-le capacitatea de a lua decizii care să le influențeze pozitiv viitorul.

Mai multe informații despre programul „La TINEri Este Puterea”, pe http://www.latineriesteputerea.ro/

A fost util articolul? 10
cursuri pentru tinerioportunități pentru tineri
  • AvatarMaria zice

    Este bine ca exista aceasta asociatie pentru tineri,ei sunt viitorul.Cel mai important este ca aceste cursuri sa ajute mai ales pe cei care nu reusesc sa se integreze

Leave a Reply