• 24 Oct. 2017
  • 1 min

Vino în echipa care creează cele mai mari jocuri din lume, EA România

EA România echipă
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Alătură-te echipei EA România în aventura creării unora dintre cele mai apreciate jocuri din lume.

Electronic Arts România este în momentul de față una dintre cele mai mari companii de dezvoltare și testare de jocuri din România. Compania a fost înființată în 2005 și a continuat dezvoltarea afacerii în București, ajungând de la o mână de oameni pasionați de gaming la o echipă masivă de oameni talentați care ocupă toate cele 10 etaje ale clădirii AFI Park 2 Cotroceni.

 

Dacă te întrebai cum arată la interior clădirea, putem să îți spunem că este un loc ludic, plin de elemente la care mulți dintre noi visam când eram copii. Toate sălile de ședință reprezintă un tribut adus titlurilor publicate de companie, iar la fiecare etaj găsești câte un mediu interactiv în care mintea se poate odihni și relaxa la nevoie.

 

EA România Games

EA România sediu Bucuresti

EA România Office

Studioul din România este un partener important în procesul de creație al unor titluri precum NFS și FIFA, dar în același timp testează aproape toate jocurile dezvoltate și publicate de studiourile EA din întreaga lume.

EA România sediu Bucharest

 

EA România funcționează pe mai mulți piloni de activitate. Dezvoltă jocuri, ceea ce nu înseamnă doar programare, ci și grafică, design, producție și multe altele. Verifică vigilent calitatea jocurilor, activitate pentru care sunt dedicate multiple echipe cu un spectru larg de activități – automatizare și analiză de date, spre exemplu, dar există, desigur, și departamente de Finanțe, HR, securitate IT etc.

 

Dacă ești pasionați de una dintre activitățile din cadrul studioului EA România, atunci pregătește-ți CV-ul și trimite-l pe email la adresa rojobs@ea.com sau verifică posturile disponibile pe ea.com/careers

A fost util articolul? 1

Leave a Reply