• 8 May. 2017
  • 1 min

eMAG caută 25 de tineri care să facă practică două luni în București, Craiova și Iași

tineri emag
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

eMAG va derula un program de internship în iulie și august.

Retailerul online eMAG a lansat programul „Talent Internship 2017”, care se adresează tinerilor interesați să facă practică în departamentele: Software Development, Web&Mobile Platform, Targeting Search & Listing Platform, Commercial Platform, Marketplace Platform, Finance, Marketing, International Development și Legal. Participanții în program vor primi salariu.

„Ne pregătim de implementarea celei de-a patra ediții a programului eMAG Talent Internship  și invităm studenții în an terminal și absolvenții să exploreze universul eMAG. Experiența ultimilor trei ani ne-a demonstrat că acesta este un context foarte bun pentru a aduce în echipa noastră tineri curioși și pasionați, care își doresc să învețe și să crească.  Anul trecut, peste 1200 de studenți au aplicat în programul nostru. Pe parcursul internship-ului, cei 25 de interni vor descoperi universul eMAG, vor avea drept mentori specialiști din companie, și vor fi implicați în programe de învățare formală și on the job, care să îi ajute să se dezvolte și să se integreze în echipa eMAG”, a declarat Cristina Șolea, manager de recrutare eMAG.

Programul se adresează studenților în ani terminali și absolvenților cu competențe tehnice, economice și umaniste. Înscrierea în program se derulează între 8 și 28 mai, iar aplicanții vor intra într-un proces de selecție pe parcursul lunii iunie.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply