• 2 Nov. 2022
  • 4 min

Cum îți poți îmbunătăți starea de bine și rezultatele la job

fitness

Agenda ta personală cuprinde multe planuri atât în privința stilului de viață, cât și în privința carierei tale. Îți dorești poate să ai la îndemână „tool-urile” necesare pentru a face față provocărilor, printre care stresul, KPI-urile, sedentarismul. Și poți începe prin a face schimbări în plan personal, care se vor reflecta și la job.

Tentația este să începi cu obiectivul „de luni merg la sală”, însă mereu apar responsabilități noi sau nu ai timp. Ți-ar trebui o doză bună de motivație pe care o poți deprinde dacă mai întâi te documentezi și testezi, într-un mod distractiv, activitățile sportive care ți se potrivesc. Iar dacă fitness-ul și yoga sunt pe lista ta, nu ar trebui să lipsești de la cel mai mare și complex eveniment de fitness al anului, Fit For Future, care va avea loc pe 19 și 20 noiembrie la Face Club București.


Fit for Future, cea mai mare platformă de comunicare și organizare de evenimente, își unește forțele cu Les Mills Nordic, cel mai mare furnizor global de programe și concepte de fitness, pentru a oferi publicului din România evenimentul FIT FOR FUTURE – o experiență care îți va oferi energie, motivație și experiențe multisenzoriale, pentru a decide care este acea activitate care mâine te va determina să te ridici de la birou. Află toate detaliile în cele ce urmează!

 

12 ore este timpul mediu pe care o persoană îl petrece stând pe scaun pe zi (studiu World Health Organization)

 

Cum te ajută sportul la job și în viața personală

Sportul contribuie la îmbunătățirea sănătății tale emoționale. Un stil de viață sănătos și activ te mobilizează să obții rezultatele dorite la job, să colaborezi bine în echipă și să relaționezi mai bine cu ai tăi colegi, cu familia și cu prietenii. Mișcarea atrage după sine o multitudine de beneficii, precum energie mai multă pentru a întreprinde și alte activități în afară de job, o stare de spirit bună. După o zi stresantă, fie ea la serviciu sau acasă, câteva minute de exerciții fizice sau o plimbare mai lungă pentru eliberarea gândurilor ajută la reducerea nivelul adrenalinei și cortizolului, hormonii stresului.
Îți poți lua informațiile necesare de pe internet despre consecințele unei vieți sedentare, însă motivația de a face ceva poate de multe ori să lipsească. De aceea, participarea la evenimente sportive îți poate schimba perspectiva și te poate mobiliza să perseverezi.

Ce experiențe vei avea la Fit For Future

Vei asista la antrenamente LIVE, oferite publicului de celebrii antrenori Les Mills și vei putea să te conectezi cu oamenii cărora le place să simtă bucuria sportului făcut împreună, pe muzică și coregrafii la standarde internaționale. 

„Astfel de evenimente aduc bucurie, motivează și inspiră oamenii să fie mai activi și mai prezenți în rutinele de antrenament”, spune Paulina Antas, Team Leader în cadrul Les Mills Nordic.

 

Antrenamente de fitness și yoga, de neratat 


BODYATTACK este o clasă de fitness plină de energie, cu mișcări care se adresează începătorilor, dar și celor mai experimentați. Combină mișcările atletice cum ar fi alergarea, aruncarea și săriturile cu exerciții de forță, cum ar fi flotările și genuflexiunile. Un instructor LES MILLS va pune melodii energizante și te va ghida în timpul antrenamentului, astfel încât tu să-ți depășești limitele într-un mod bun și să ai un sentiment de împlinire.

BODYBALANCE este o clasă de yoga de nouă generație care îți va îmbunătăți mintea, corpul și viața. Te poți aștepta la o serie de mișcări simple de yoga, cu elemente de Tai Chi și Pilates, în timp ce o coloană sonoră te va inspira și îți va da bună dispoziție. Controlul respirației este o parte importantă a tuturor exercițiilor, iar instructorii te vor ghida în acest sens.

The TRIP este un antrenament cu totul altfel față de cele pe care le-ai făcut până acum,  combină ciclismul cu o călătorie prin lumi create digital. E ca super plimbare cu bicicleta, trecând prin locuri exotice si peisaje uimitoare.

În program sunt și antrenamentele: 

  • LES MILLS GRIT STRENGHT – antrenament conceput pentru a îmbunătăți forța, fitness-ul cardiovascular, mușchii;
  • LES MILLS SPRINT – antrenament scurt și intens, folosind o bicicletă de interior pentru depășirea limitelor fizice și mentale;
  • LES MILLS BODYCOMBAT – antrenament de înaltă energie, inspirat din artele marțiale;
  • LES MILLS SH’BAM – antrenament de dans, potrivit iubitorilor de distracție, pentru care nu ai nevoie de experiență, ci de zâmbet și atitudine jucăușă;
  • LES MILLS BODYPUMP – antrenament care te va ajuta să arzi calorii, să-ți modelezi și să-ți tonifici întregul corp, îmbunătățind și sănătatea oaselor.

Primul pas este cel mai greu, dar cel mai important, deoarece călătoria ta tocmai a început. Toată lumea a fost acolo. Așa că întoarce-te și continuă! (Natalia Litwiniuk, International Trainer Les Mills)

 

Trainerii care vor participa la eveniment

Vei întâlni 6 antrenori Les Mills, care au experiența celor mai mari scene ale lumii. Doi dintre ei – Szymon Wesolowski, din Polonia, și Ditte Sommer Weinreich, din Danemarca – vor fi pe scenă pentru a filma noile versiuni de antrenamente distribuite tuturor instructorilor Les Mills, în fiecare trimestru. Îi vei vedea pe scena de la București, prezentând în premieră publicului noile coregrafii.

De asemenea, La Conventia FIT FOR FUTURE vor veni Billy Magg, din Suedia – câștigătorul competiției SUPERSTAR, Natalia Litwiniuk, din Polonia – specializată în BODYBALANCE, și Kipa Tiivola, din Finlanda – instructorul care va preda THE TRIP și BODYATTACK. Pe scenă va fi și Kiki Constantinescu, din România, International Trainer Les Mills pentru programul BODYCOMBAT.

 

Exercițiile fizice mă ajută să performez mai bine la locul de muncă, să am energie pentru a influența în mod pozitiv familia și prietenii de-a lungul zilelor. Și, desigur, îmi face corpul mai puternic și mai sănătos. (Billy Magg, International Trainer Les Mills)

 

 

Ce ar mai trebui să știi despre eveniment și despre înscrieri

23 de ore de sport, 3 scene de eveniment, 20 de antrenori internaționali faimoși, show de lumini, LIVE band, coregrafii în premieră, muzică de excepție, 5 workshop-uri și multe alte activități te așteaptă la Fit For Future pentru a te motiva să ai un stil de viață activ.

Numărul de locuri la Fit for Feature este limitat. Rezervă-ți chiar acum locul pe  https://fit4future.ro/register.

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și: 

 

Sportul nu are vârstă când pasiunea îți setează obiectivele (P)

 

Sportul are puterea de a crea comunități pasionate (P)

A fost util articolul? 0

Leave a Reply