• 23 Aug. 2016
  • 1 min

GfK și Școala de Valori organizează traininguri pentru absolvenții de liceu din Iași

tineri liceeni
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

50 de tineri, vor învăța, timp de o lună, cum să se dezvolte personal și profesional.

Compania de cercetare de piață și de consultanță de marketing GfK România organizează, împreună cu organizația neguvernamentală Școala de Valori, un program de dezvoltare profesională și personală destinat absolvenților de liceu din Iași. Proiectul, intitulat GfK Vocational School, va debuta pe 19 septembrie, va dura o lună și va include 50 de participanți, care vor participa la mai multe seminarii și traininguri intensive de dezvoltare personală și pe instrumente corelate cercetării de piață. Programul se adresează absolvenților de licee teoretice și tehnice din Iași dornici să se cunoască pe sine, să se formeze ca profesionişti şi să exploreze, îndrumaţi de mentori dedicaţi, tainele cercetării de piaţă.

Timp de o săptămână (19-23 septembrie 2016), tinerii vor fi scoşi din zona de confort în cadrul unor ateliere interactive de autocunoaştere şi dezvoltare personală, livrate de trainerii Școlii de Valori. Liceenii îşi vor descoperi valorile și pasiunile și îşi vor dezvolta abilităţi care îi vor face mai pregătiţi pentru un viitor job într-un mediu de lucru dinamic, profesionist. Educaţia non-formală din primele zile va fi completată de trei săptămâni de practică şi workshopuri de specialitate (26 septembrie–14 octombrie 2016) sub îndrumarea angajaților GfK România aflați în GfK Global Service Center Iași, unul dintre cele două centre globale de operațiuni deținute de grupul GfK în Europa.

Participanţii vor dobândi cunoştinţe şi competenţe utile în domeniul cercetării de piaţă şi vor înţelege mai bine ce presupune munca într-o companie. Mai mult, la finalul proiectului, tinerii care se regăsesc în activitatea de cercetare de piață vor putea opta pentru un job sau un internship în cadrul GfK Global Service Center Iași.

Cei interesați se pot înscrie gratuit în program, până pe 7 septembrie.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply