• 19 Jul. 2021
  • 2 min

Vrei să te angajezi acum în HoReCa? Mii de joburi te așteaptă

HoReCa

După un an în care angajările în domeniul HoReCa au fost puse pe pauză, sezonul estival din 2021 se anunță unul dintre cele mai bune din ultimii ani. Interesul tot mai mare al românilor pentru călătorii și ieșiri la terase se reflectă și în numărul de posturi disponibile în acest domeniu. Angajatorii au reluat recrutările la un nivel similar celui din 2019, pe eJobs fiind disponibile acum mii de joburi în industria Turism/HoReCa.

Este unul dintre cele mai bune momente pentru a te angaja în Turism/HoReca mai ales că în acest moment competiția nu mai este așa mare ca în anii trecuți. Piața candidaților s-a schimbat pe fondul pandemiei, unii reprofilându-se în alte domenii. Iată ce oferte cu angajare imediată găsești pe eJobs.ro.

 

Joburi în HoReCA

 

 

Ospătar

Una dintre cele mai mari berării din București își mărește echipa cu oameni zâmbitori și motivați, orientați spre rezultate, cu experiență anterioară. Ai un venit fix garantat în fiecare lună la care se adaugă masa asigurată și transportul decontat, program flexibil de 5 zile/săptămână sau part time doar pe weekend. Atmosfera din echipă, faptul că îmbini munca cu distracția, dar și numeroasele concerte la care îți vei cunoaște artiștii preferați sunt punctele forte pe care merită să le iei în considerare în alegerea jobului. 

 

Bucătar

Pasiunea pentru gătit, dorința de a învăța și carisma sunt principalele ingrediente de care ai nevoie pentru un job de bucătar. Experiența de minimum un an este necesară mai ales în restaurantele cu prestigiu și reprezintă un avantaj. Misiunea ta va fi să pregătești mâncărurile din rețetarul restaurantului, să te preocupi de partea estetică a acestora, să determini necesarul de materii prime și să respecți normele igienico-sanitare. Pachetul de beneficii include tips-uri, o masă pe zi, abonament de servicii medicale, programe de training și degustări. 

 

Barman

Dacă știi să prepari cele mai gustoase cocktail-uri, cunoști limba engleză la nivel conversațional și ai experiență de minimum un an, îți poți găsi job fie în localurile din Centrul Vechi al Capitalei, fie în restaurantele hotelurilor sau la centrele de relaxare și divertisment. Te califici mai ușor dacă ai personalitate deschisă, amabilă, atenție pentru servicii de calitate și înțelegi nevoile clienților. Îți poți negocia program flexibil, tu alegi cât muncești și cât câștigi. Vei primi tips-uri din comenzi, asigurare medicală și decontarea transportului.

 

Casier

Cinematografele sunt deschise acum la 70% din capacitatea maximă a spațiului, prin urmare și volumul de muncă este mai mare. Angajatorii recrutează casieri, dar și barmani și barista. Caută persoane amabile, cu spirit de echipă și inițiativă. Nu este necesară experiența și nu contează vârsta. Pachetul de beneficii cuprinde program flexibil, tichete de masă, vouchere de taxi, bonusuri și premii, traininguri și posibilitatea de a avansa rapid în carieră.

Recepționer

Hotelurile din București, cele din zona montană, precum și unitățile de cazare din Delta Dunării sunt în căutare de personal hotelier. Contează experiența în domeniu, atestatul de tehnician în hotelărie sau studii în turism, cunoștințele de limba engleză scris și vorbit și cunoștințele de operare calculator specifice recepției. Foarte importante sunt și abilitățile tale de comunicare, energia, spiritul de inițiativă și punctualitatea. Te vei bucura de spor de sezon, masă caldă/cazare, calificări în activitatea hotelieră.

Ești pregătit pentru unul dintre cele mai active joburi într-un sezon estival care se anunță mult mai bun decât în anii anteriori? Aplică pe eJobs.ro, filtrând rezultatele după industrie: Turism/HoReCa sau sună la 021 9124 și te vom ghida spre acele locuri de muncă cu distracția garantată. 

 

Ți-a plăcut articoluld espre joburi în HoReCa? S-ar putea să-ți placă și:

 

 

Ce poți face vara asta pentru cariera ta

A fost util articolul? 1
HoReCa
  • AvatarAdil Raza zice

    Hello team hope all is going great with your great leaders please guide me yours e-mail address where I can apply my resume please current position in McDonald’s as a coordinator delivery manager saudi Arabia riyadh as a coordinator delivery +966572305399 whatsapp +923472357771

Leave a Reply