• 20 Apr. 2020
 • 2 min

Joburile săptămânii. Aplică acum, salarii între 400 și peste 1.000 de euro!

joburi bine platite

Această perioadă ți-a schimbat cumva prioritățile, dar și așteptările în privința joburilor. Un loc de muncă în care se respectă normele de igienă, un salariu care să te ajute să-ți acoperi cheltuielile lunare, precum și un program flexibil sunt probabil principalele tale cerințe. Și ai de unde alege! Pe eJobs.ro găsești joburi bine platite, cu salariile la vedere – cuprinse între 400 și peste 1.000 de euro. La unele ai nevoie de experiență, la altele te califici ușor cu o atitudine corectă și cu dorința de a învăța.

Joburi bine platite

Personal întreținere curățenie

Situația actuală a dus la suplimentarea procedurilor de igienizare în companii, prin urmare este nevoie de oameni care să curețe periodic birourile, încăperile, să întocmească liste cu necesarul de produse de curățenie și să le depoziteze în condiții de siguranță.
Cerințe: studii medii, certificat de calificare (avantaj), domiciliul în București, stare fizică bună.
Salariu: 2.100 lei/net
Beneficii: tichete de masă, servicii medicale private, decont taxi sau carburant
 

Picker/Lucrător depozit

Companiile care desfășoară activități de comerț online își măresc echipele pentru a putea onora comenzile într-un timp cât mai scurt. Astfel este nevoie de oameni care să descarce și să încarce mărfurile, să sorteze produsele și să le ambaleze pentru a fi trimise clienților.
Cerințe: personal calificat/necalificat; atestat ISCIR (pentru postul de stivuitorist), studii medii; rezistență la efort fizic
Salariu:  2.700 lei/net (pentru manipulanți marfă/pickeri), 3.000 lei/net (stivuitoriști)
Beneficii: decont transport

 

Montator de echipamente de climatizare

Prelungirea stării de urgență, dar și temperaturile în creștere determină tot mai mulți români să caute soluții pentru a-și îmbunătăți condițiile de lucru de acasă. Prin urmare, companiile care montează aparate de aer condiționat au tot mai multe cereri și au nevoie de noi colegi.
Cerințe: calificat, dar și absolvent, cunoștinte instalare aer condiționat, reparații aer condiționat, orientare spre rezolvarea problemelor, încredere, flexibilitate, abilități de lucru în echipă.
Salariu: 500-1.000 euro/net
Beneficii: bonusuri pentru activitate, prime anuale și de sărbători, bonuri de masă, posibilitatea de a participa la cursuri tehnice de specialitate

 

Mecanic auto

Ordonanța Militară numărul 8 permite românilor să se deplaseze în afara locuințelor pentru achiziția de autovehicule, piese de schimb și pentru reparații auto. Service-urile au început să aibă din nou cereri, iar condițiile de angajare sunt chiar avantajoase. Meseria de mecanic auto îți poate aduce unul dintre acele joburi bine platite.
Cerințe: cunoștinte auto, cunoașterea particularităților mașinilor, bun organizator, punctual
Salariu: 4.000-7.000 lei/net
Beneficii: participarea la diferite cursuri de calificare.

 

Operator linie producție

Interesul românilor pentru serviciile financiare a crescut în ultima perioadă, prin urmare și companiile care produc carduri au un volum mai mare de lucru în aceste zile.
Cerințe: studii medii; experiență; atitudine pozitivă; dorința unei colaborări pe termen lung, posibilitatea de lucru în schimburi.
Salariu: 2.000 lei/net; sporuri (de noapte, weekend); al 13-lea salariu;
Beneficii:  transport decontat; masa caldă subvenționată de societate; concediu de odihnă în funcție de vechimea totală în muncă; bonus de recomandare.

 

Ai consiliere gratuită în carieră

Apelează linia telefonică scurtă 021.9124 (cu tarif normal), lansată de eJobs.ro, și un consilier îți va oferi suport pe tot parcursul procesului de găsire a unui loc de muncă.

 

Ți-a plăcut articolul despre meserii bine platite de saptamana aceasta? Citește și:

Domenii de activitate pe val în această perioadă

Joburi de acasă. Oferte de angajare și tips-uri despre cum să lucrezi eficient

Ai emoții la interviu? Află cum să le gestionezi

A fost util articolul? 16
joburi
 • AvatarGazdag Attila zice

  Da e ok dar eu caut job înca agent de securitate, nu job >în fabrică.

  • Bună, Attila,

   In ce oras cauti job de agent de securitate?

   • AvatarLungu Carmen zice

    Sunt Somera din noiembrie 2019 nu am job si eu si sotul .Cei de la somaj nu ne-au ajutat cu nimic, ce putem face ?

    • Bună, Carmen,

     Sună la 021.9124 (tarif normal) și consilierii eJobs.ro te vor ghida spre joburile care te interesează și ți se potrivesc.

   • AvatarFernando vieru zice

    Caut un job .ajutor de bucatar în constanța

 • Avatardiana zice

  buna Steluta

  cum gasesc un job ca maseuza sau nany in bucuresti?

  • Bună, Diana,

   Te rog să suni la (021)9124 – număr cu tarif normal și consilierii eJobs.ro te vor îndruma spre un job care îți place și care ți se potrivește.

Leave a Reply