• 11 Jun. 2018
  • 2 min

Am lansat prima linie telefonică din România de consiliere profesională

număr scurt linie telefonică consiliere profesională
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Știm cât de greu poate fi să găsești un loc de muncă în România zilelor noastre, în special dacă ești tânăr, șomer sau chiar trecut de vârsta de 40 de ani. Aceeași dificultate o întâlnesc și muncitorii calificați și necalificați care își caută un alt loc de muncă sau își doresc să își schimbe traseul profesional. De aceea am lansat un număr scurt la care poți apela pentru a-ți găsi un job!

Noul nostru număr scurt, (021)9124, are tarif normal și poate fi apelat din toată țara. Dacă suni la acest număr în intervalul Luni – Vineri, orele 09:00 – 17:00, un consilier eJobs îți va răspunde și îți va oferi tot suportul necesar pentru a găsi un loc de muncă. Te va ajuta să îți faci un cont la noi pe platformă și îți va completa CV-ul pe baza informațiilor pe care tu i le oferi. Apoi, pe baza acestui CV și a experienței tale, va căuta și identifica joburile compatibile cu pregătirea ta și va aplica pentru tine. Dacă angajatorul respectiv va considera că te potrivești jobului, există șanse mari să te contacteze și să te invite la un interviu sau chiar să-ți facă o ofertă. Operatorul eJobs te poate ajuta, de asemenea, cu alte sfaturi de consiliere profesională.

„Piața muncii se află la un maximum istoric în ceea ce privește cererea pentru candidați și tot la un maximum istoric este și numărul de anunțuri ale angajatorilor postate pe internet mai mult decât în oricare alt loc. Din păcate, însă, există foarte mulți români, în special cei din categoria de vârstă 40+ și chiar cei aflați la început de carieră, care fie nu sunt digitalizați, fie nu sunt familiarizați cu ceea ce presupune un proces de recrutare. Asta înseamnă CV, metode de aplicare, căutarea și găsirea joburilor potrivite. De aceea, am decis să facem un pas în față în abordarea noastră și să ne adresăm specific și acestor candidați, care, până acum, erau ușor defavorizați, în ciuda faptului că erau foarte doriți de angajatori”, declară Bogdan Badea, CEO eJobs România.

„Astfel, venim în sprijinul lor cu o soluție simplă, ușor accesibilă și, cel mai important, familiară lor – un număr de telefon și o persoană avizată care să îi consilieze și să le răspundă la orice întrebare. Pe termen scurt și mediu, vom avea mai mulți oameni din acest segment care își găsesc job mai ușor, iar pe termen lung vom avea o piață cu candidați digitalizați și mai bine pregătiți pentru angajare”, a mai adăugat Bogdan Badea.

număr scurt consiliere profesională

Ce oportunități există acum?

În acest moment, aproape 18.000 de anunțuri de muncă postate pe eJobs se adresează muncitorilor necalificați și mai mult de 32.000 tinerilor aflați la început de carieră, cu un nivel de experiență de cel mult doi ani. Așadar, dacă te afli la începutul carierei sau ești deja bine stabilit pe traseul tău profesional și vrei un loc de muncă mai bine plătit, sună la (021)9124 și discută cu operatorii eJobs despre oportunitățile existente! Alții deja au sunat și au primit consiliere profesională.

„Am primit deja un număr impresionant de telefoane, semn că această nevoie exista în piață de multă vreme, iar faptul că durata medie a unei convorbiri este de peste 8 minute arată că acești candidați se aflau până acum într-un impas care îi împiedica să își găsească un loc de muncă. Cu un CV pus la punct, cu un cont activ pe platformele de recrutare și cu o idee clară despre cum și ce să caute pe piața muncii, ei devin eligibili nu doar în acest moment, ci și pentru viitor”, a adăugat Bogdan Badea.

Citește și:

Îți cauți un loc de muncă? Iată câteva surse importante de joburi!

Cum să-ți găsești un job dacă ai peste 45 de ani?

Cinci motive pentru care merită să lucrezi în producție

A fost util articolul? 3
angajarecerere de angajarejoburilocuri de munca
  • AvatarDascălu Cosmin zice

    Bună ziua dețin o autoutilitară de 3,5 t și așa dori să găsesc o firmă pt ai face transport aștept oferte, mulțumesc.

Leave a Reply