• 17 Nov. 2022
  • 10 min

Locuri de muncă Argeș. Află unde te poți angaja acum și ce beneficii ai

locuri de munca Arges

Dacă locuiești deja în Pitești, în Mioveni sau în Câmpulung Muscel ori ești dispus să te relochezi, află că județul Argeș are o economie bine dezvoltată, ca urmare a atragerii investițiilor în industria constructoare de autoturisme, în agricultură și servicii. Oferte de angajare există pentru toate nivelurile de carieră, iar prețul apartamentelor și chiriilor sunt cu până la 30% mai mici decât în marile orașe.

Descoperă oferta de locuri de munca Arges, dar și informații utile despre salarii, chirii și cum te poți relaxa în timpul liber!

Județul Argeș este lider în domeniul industriei constructoare de autoturisme, Automobile Dacia, parte a Grupului Renault reprezintă principala investitie externă din județul Argeș si una dintre cele mai mari la nivel național. De asemenea, în județ se află și un furnizor de produse petrochimice pentru piața internă si un participant activ la activitatea de comerț exterior a României.

Cele mai multe oferte de joburi găsești în Pitești – în vânzări, transport distribuție, administrativ logistică, alimentație/HoReCa, construcții, inginerie, producție, merchandisingÎn Mioveni vei găsi cele mai multe oferte de muncă în administrativ- logistică, Alimentație – HoReCa, Transport – Distribuție, Inginerie, Producție.

 

Locuri de munca Arges Pitesti

 

Reprezentant Vânzări

Dacă îți place moda și vrei să faci parte dintr-o echipă pasionată de ceea ce face, formată din colegi entuziaști, poți aplica pentru un job într-o companie internațională de retail, prezentă pe piața din România și cu reprezentanță în Pitești. Contează să ai dorința de a învăța, simț estetic, orientare spre clienți și consilierea acestora.

Pachetul de beneficii cuprinde salariu fix și comision din vânzări, program flexibil, tichete de masă, pachet de servicii medicale, primă pentru colegii recomandați, reduceri la achiziționarea produselor companiei, discount-uri la servicii de relaxare, oportunități de dezvoltare profesională și personală. 

 

Customer Care

Ai cunoștinte avansate de limba engleză, orientare către client și ești proactiv în rezolvarea problemelor de zi cu zi? Dacă te recunoști în această descriere, companiile din producție cu sediul în Pitești sunt în căutarea unor noi colegi care pot prelucra comenzile plasate de clienți, transmite comenzile către unitatea de producție și monitoriza transportul acestora. De asemenea, în responsabilitățile postului intră optimizarea stocurilor locale, prioritizarea comunicărilor urgente, relaționarea cu managerul.

Pachetul de beneficii cuprinde tichete de masă și posibilitatea de dezvoltare în carieră. 

 

Manager Zonă

Companiile care oferă produse și servicii pentru industria de construcții sunt în căutarea unor manageri de zonă care au principala responsabilitate de a vizita clienții, oriunde lucrează aceștia, pe șantiere, în birouri sau în depozite. Misiunea ta va fi să cultivi relații cu diferiți clienți și să-i ajuți să găsească cele mai inovatoare și mai eficiente soluții pentru nevoile lor.

De ce ar trebui să aplici? Ai oportunități de mobilitate în business – de a lucra în străinătate, de a experimenta diferite funcții și de a aborda diferite piețe. Ai ocazia de a găsi acea zonă care ți se potrivește și de a avea cariera pe care ți-o dorești.

Pachetul de beneficii cuprinde tichete de masă, bonus de vacanță și de ziua de naștere, bonus pentru evenimente speciale din viața ta, asigurare medicală privată, asigurare de viață, acces la platforma e-learning și la programe locale și globale de dezvoltare a carierei, team building, Bookster, zile suplimentare de concediu, consiliere psihologică.

 

Lucrător comercial

Ești o persoană energică și îți dorești un job într-o echipă care te va motiva să te dezvolți? Restaurantele de tip fast food din Pitești caută lucrători comerciali cu studii medii finalizate, atitudine pozitivă, orientare către client; abilități de lucru în echipă. Ce vei face? Vei oferi clienților produsele preferate, vei asimila informații și abilități practice despre produse, materii prime și termene de garanție, echipamente, tehnici de vânzare, lucrul cu oamenii. 

Pachetul de beneficii cuprinde salariu fix, tichete de masă, sporuri si alte bonusuri), 42% dintre angajați depășesc această sumă prin atingerea performanței individuale sau a restaurantului;  flexibilitate – îți poti organiza programul de lucru în ture de zi, ture de noapte si în ture de weekend, în funcție de nevoile tale si de programul restaurantului în care vei lucra;

  •  21 de zile de concediu de odihnă și beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale;
  •  Proces rapid de promovare;
  •  Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate în timpul programului de lucru;
  •  Posibilitatea de a lucra în restaurantul din apropierea casei. 

 

Electrician

Te califici cu studii medii, de preferat certificat/diplomă de specialitate, experiență de minimum 6 luni pe o poziție similară – constituie avantaj, permis de conducere categoria B – constituie avantaj. De asemenea, contează abilitățile soft, precum organizarea și cu spiritul de echipă, disponibilitatea pentru activități de teren. Cum va arăta o zi din activitatea ta? Principalele tale responsabilități vor fi citirea și interpretarea planurilor de lucru, cablarea, etichetarea si pozarea cablurilor, conform proiectului tehnic, pregătirea traseelor de cabluri, montarea de echipamente, comunicarea stadiului lucrării, întocmirea procesului verbal zilnic de lucru.
Pachetul de beneficii cuprinde tichete de masă, diurnă și cazare în cazul deplasărilor, calificarile necesare postului sunt asigurate de companie, training de formare și dezvoltare la locul de muncă.

 

 

Locuri de munca Arges Mioveni


Analyste de cout logistique

Îți dorești să contribui la performanța economică a vehiculelor? Dacă ai studii tehnico-economice, cunoștințe tehnice generale despre compoziția vehiculelor și cunoștințe despre principalele componente ale costului de vânzare, te califici pentru acest job, în cadrul unei mari companii constructoare de automobile. Contează să cunoști limba engleză nivel intermediar și limba franceză nivel avansat. De asemenea, cunoașterea aplicațiilor informatice specifice CDV (SAP CDV, Configurator, ECHO, SMACC COSAC, Scopp) și a instrumentelor de analiză a prețurilor pieselor ACO (A-comparator, GTC) poate fi un avantaj.

Cum va arăta jobul tău? Vei contribui la reducerea costului de vânzari, vei realiza analize de cost, vei realiza studii de îmbunătățire a performanței economice a furnizorilor, studii de cadraj bugetar, vei acorda acorda sprijin în cadrul sesiunilor de negociere cu furnizorii. 

 

Logistic Customer Advisor

Cunoști bine limba franceză și limba engleză și ai experiență în logistică și/sau comercial? Un nou job, în cadrul unei mari companii constructoare de mașini te așteaptă acum. Angajatorul pune accent și pe abilități soft, precum comunicarea orală și scrisă, orientată către client, capacitatea de învățare rapidă, adaptarea la schimbări și termene limită. De asemenea, sunt importante și capacitatea de gestionare a timpului, gândirea structurată, capacitatea de analiză și sinteză. Misiunea ta va fi să asiguri recepționarea zilnică a comenzilor, să verifici existența pieselor în stoc, să faci comenzi, să gestionezi activitatea de facturare a pieselor de schimb de la depozitele situate în Franța, să răspunzi cererilor clienților, conform termenelor contractuale stabilite.

 

Specialist Mentenanță Rețele Electrice

Cu liceul sau școala profesională cu profil electric și abilitatea de a lucra în instalatiile electroenergetice, te califici pentru acest job. De asemenea, sunt importante cunoștințele tehnice privind exploatarea liniilor electrice aeriene și liniilor electrice subterane, precum și permisul de conducere categoria B. Cunoștințele tehnice trebuie însoțite și de abilități soft, precum spiritul de inițiativă, flexibilitatea, adaptarea rapidă la medii noi, atitudinea proactivă, gestionarea timpului.

Principalele tale responsabilități vor fi: realizarea serviciului de mentenanță pentru instalațiile și echipamentele electrice, executarea lucrărilor de defrișări vegetație și toaletare/ decoronare arbori în rețelele de joasă tensiune și punctual în rețelele de medie și înaltă tensiune, respectând instrucțiunile proprii de securitatea muncii.

 

Vânzător

Cauți un loc de muncă pentru o reconversie profesională sau pentru a avea ocazia de a-ți folosi cunoștințele în domeniul retail? Marile lanțuri de hypermarketuri angajează vânzători în Mioveni. Te califici dacă ești orientat către client, îți place să lucrezi în echipă și dai dovadă de implicare. Experiența în domeniul retail reprezintă un avantaj. Principalele tale responsabilități vor fi: aranjarea mărfurilor pe rafturi și verificarea termenelor de valabilitate, gestionarea activității de la casa de marcat, participarea la activitatea de inventar a magazinului.

Pachetul de beneficii cuprinde: majorări salariale garantate anual, tichete de masă și tichete cadou oferite cu diferite ocazii, sporuri salariale atractive, bonusuri și prime ocazionale, asigurare medicală privată și asigurare de accidente, pachete de asigurare medicală pentru membrii familiei, zile de concediu în plus în funcție de vechimea în companie și o zi liberă cadou cu ocazia zilei de naștere.

 

Stivuitorist

Depozitele logistice din județul Argeș caută oameni energici și pricepuți, dornici de o nouă provocare profesională. Te potrivești jobului de stivuitorist dacă ai permis ISCIR valabil, experiență pe un post similar într-un depozit – reprezintă un avantaj, dexteritate în manevrarea utilajelor în condiții de siguranță, atitudine profesionistă și cooperantă. Cum arată o zi din activitatea ta? Vei conduce și întretine utilajele destinate transportului mărfurilor; vei încărca, descărca și transporta mărfurile în zonele de recepție, picking și livrare din depozit, vei participa la activități de manipulare manuală a coletelor, de înfoliere a paleților și de curățenie a locului de muncă.

Pachetul de beneficii cuprinde bonus de performanță lunar, tichete de masă, zile de concediu suplimentare, în funcție de vechimea în companie, transport asigurat, bonus de recomandare.

 

 

Locuri de munca Arges Sofer

 

Șofer Profesionist C+E

Ai permis dе conducere categoriile B,C,C+E, cunoștinte minime de limba engleză și experiență de minimum 2 ani în conducerea autovehiculelor de mare tonaj? Dacă te regăsești în această descriere, ai ocazia de a lucra pentru companii care fac import și export în Europa. Rolul tău presupune preluarea mărfurilor pentru transport și predarea acestora la locația de descărcare, încăcarea optimă a mărfurilor, verificarea documentelor de transport, aferente fiecarei curse, respectarea orelor de prezentare la încărcare, respectiv livrare, menținerea intactă a inventarului predat; comunicarea cu departamentul tehnic privind problemele de funcționare a mijlocului de transport aflat în gestiune. Salariul cu prime și diurne poate ajunge la 2.500 euro.

 

Șofer Camion

Dacă ai permis categoria C+E obligatoriu, experiență de minimum 1 an în conducerea unui camion, atestat transport marfă și card tahografic te califici pentru acest job, care presupune deplasări în afara țării. Contează mult să arăți seriozitate și punctualitate, să nu ai cazier judiciar și să-ți dorești să colaborezi pe termen lung cu angajatorul. Principalele tale responsabilități vor fi transportul mărfurilor în baza unor acte fiscale, emise de societate, respectarea normelor legale în vigoare privind transportul rutier, semnalarea problemelor în legătură cu starea mașinii în vederea programării la service.

 

Șofer categoria B Livrator

Îți dorești un job în Pitești, cu un program bine definit? Companiile locale sunt în căutarea livratorilor de marfă. Pentru a te califica contează să ai permis de conducere, categoria B, să arăți seriozitate și capacitate de adaptare la diferite situații care pot apărea în activitatea ta. Salariul poate ajunge și la 4000 lei. 

 

 

Locuri de munca Arges necalificati

 

Barista
Ai talentul de a pregăti o cafea bună pentru prieteni și de a oferi zâmbete? Acum ai ocazia de a-ți începe cariera, lucrând pentru un cunoscut lanț de cafenele. Te califici arătând pasiune pentru job, dorință de a învăța și de a te dezvolta continuu, bune cunoștințe de limba română și disponibilitatea de a lucra în ture.

Pachetul de beneficii include bonuri de masă, bonus de performanță, training profesional de barista și posibilitatea de dezvoltare, abonament medical, program flexibil. 

 

Manipulant marfă

Pentru a te califica ai nevoie de rezistență  la efort fizic, experiență în utilizarea cititoarelor de coduri de bare, experiență în manipularea stivuitoarelor, constituie un avantaj, disponibilitate lucru în weekend, pe ture și în echipă. Principalele tale responsabilități vor fi încărcarea și descărcarea mărfurilor, pregătirea comenzilor, așezarea pe raft a produselor și preluarea acestora, conform notei de picking, participarea la operațiuni de receptie a mărfii, realizarea inventarelor.

Pachetul de beneficii cuprinde prime, bonuri de masă, transport decontat, instruire la locul de muncă, în conformitate cu procedurile interne, asigurare în caz de accidente, oportunitatea dezvoltării unei cariere în cadrul unei echipe tinere.

 

Operator Producție

Ești o persoană organizată și responsabilă, cu atenție la detalii și capacitate de învățare rapidă? Dacă te recunoști în descriere și îți dorești să lucrezi în producție în Pitești sau în fabricile din localitățile apropiate, găsești oportunități. Experiența pe o poziție similară nu este obligatorie, dar poate fi un avantaj. Vei lucra la mașinile și echipamentele alocate, vei realiza operatiuni de lipire a pieselor, asamblare a unor componente sau piese, vei verifica calitatea materialelor în procesul de producție.

Pachetul de beneficii cuprinde tichete de masă, prime anuale (Paste, Craciun, Vacanta, Septembrie, 8 martie); bonusuri lunare pentru performanță; spor de noapte; ore suplimentare plătite conform legislației în vigoare; asigurarea / decontarea transportului.

 

Locuri de munca Arges Campulung Muscel


Asistent Farmacie

Tocmai ai absolvit Facultatea de Farmacie sau Școala Postliceală de Asistenți de Farmacie și ai certificat de membru al Colegiului Farmaciștilor? Angajatorii din acest domeniu sunt deschiși să colaboreze cu persoane aflate la începutul carierei. Contează să ai  empatie, receptivitate, atenție la detalii, să demonstrezi abilități de comunicare si relaționare, pasiune, implicare și respect. De asemenea, contează și dorința de dezvoltare continuă în meseria ta. Principalele tale responsabilități vor fi să identifici nevoile pacienților, să formulezi recomăndari, să-i informezi despre modul de utilizare a medicamentelor, să administrezi stocurile și să urmărești termenele de valabilitate ale produselor.
Pachetul de beneficii cuprinde bonusuri diverse, traininguri de specialitate, decontarea cotizației și a asigurării de malpraxis.

 

Șef atelier vopsitorie

Te califici pentru acest job dacă ai cunoștinte în prepararea lacurilor și vopseurilor, precum și în utilizarea echipamentului necesar procesului de vopsire. De asemenea, contează să fii o persoană dinamică, organizată și orientată pe detalii. Rolul tău va fi să coordonezi activitatea atelierului pentru a obține o productivitate sporită, să analizezi activitatea atelierului și să propui soluții de imbunătațire.
Pachetul de beneficii cuprinde creșteri salariale în funcție de experiența și de motivația ta, dar și de calitatea și productivitatea muncii prestate, tichete de masă, decontarea transportului.

 

Consultant asigurări de viață

Comunici usor şi îţi face plăcere să cunoşti oameni noi? Poţi transforma orice obstacol într-o oportunitate de învăţare? Dacă rezonezi cu aceste idei și consideri că ai abilitățile necesare unui job de consultant asigurări de viață, pe eJobs.ro găsești joburi potrivite abilităților tale. Ce vei face în rolul de consultant asigurări de viață? Vei identifica potenţialii clienţi, le vei evalua nevoile financiare, pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru ei, vei promova serviciile şi produsele financiare ale companiei, vei informa periodic clienţii despre toate noutăţile financiare care i-ar putea interesa și vei construi o relație de încredere cu ei.
Pachetul de beneficii cuprinde oportunitatea unui job care te recompensează pe măsura eforturilor, unde tu stabileşti cât de mult vrei să câştigi, un program flexibil care îți va permite să te concentrezi pe toate lucrurile importante din viaţa ta, pregătire şi training în domeniu. 

 

Salariul mediu în Județul Argeș

Conform datelor Direcției Județene de Statistică Argeș, în luna septembrie 2022, câștigul mediu net a fost de 3.523 lei. Dacă îți dorești să afli salariul pentru un anumit job, intră pe Salario.ro, comparatorul de salarii marca eJobs, unde peste 420.000 de specialiști din întreaga țară și-au introdus veniturile până în prezent și poți vedea care este salariul mediu în funcție de oraș, poziție, domeniu, experiență.

 

Chiriile și prețurile apartamentelor în Pitești


Un apartament cu 2 camere, situat central în Pitești se închiriază cu 350 de euro. Un apartament cu 3 camere se închiriază în medie 400-450 euro, prețurile fiind diferite în funcție de utilități, facilități, condiții. În ceea ce privește costurile apartamentelor acestea variază de la 60.000 de euro pentru două camere, la 80.000 de euro pentru 3 camere. Și în acest caz, prețurile pot fi diferite în funcție de zonă și utilități, condiții. La aceste prețuri se adaugă valoarea facturilor pentru diverse utilități, dar și întreținerea.

 

Unde te poți relaxa după job și în weekend în județul Argeș

În Județul Argeș, vei găsi obiective pentru a-ți dezvolta latura artistică și culturală. Aici  își desfășoară activitatea numeroase muzee și scoli de artă populară și clasică, teatre, case memoriale si de cultură, dintre care amintim Teatrul Alexandru Davila, Galeriile de Artă și Centrul de Creație din Pitești, casele memoriale George Topârceanu, Liviu Rebreanu și Dinu Lipatti, muzeul de artă populară din comuna Domnești și Muzeul Pomiculturii și Viticulturii Golești.

În Pitești, funcționează primul planetarium digital din țară si cel de-al treilea din lume, găzduit de Muzeul Județean Argeș, cu expoziții interactive. 

Într-un weekend, pornește în aventură pe Transfăgărășan. DN7C este una dintre cele mai spectaculoase șosele din România. Drumul șerpuiește printre Munții Făgăraș și leagă cele două regiuni istorice, Muntenia și Transilvania. Vei ajunge în cel mai înalt punct al șoselei montane, Bâlea Lac, 2.034 de metri. 

Planifică o oprire și la Barajul Vidraru, lacul de acumulare construit pe o suprafață de 893 de hectare. Barajul adună apele mai multor râuri, pentru prevenirea inundațiilor și pentru producerea energiei electrice. De asemenea, merită să oprești la Cascada Văii Rele de la Nucșoara, una dintre cele mai frumoase cascade din țara noastră și să faci o drumeție pe Munții Iezer-Păpușa, înconjurați de apele Dâmboviței. 

O altă oprire poate fi la Conacul Golești (în prezent Muzeul Viticulturii și Pomiculturii). Conacul este prima construcție laică medievală fortificată din țara noastră. Aici vei găsi și prima școală gratuita cu predare în limba română, Școala sloboda obștească. În conacul Golești, regele Carol I și-a petrecut prima noapte în Țara Româneasca, iar Tudor Vladimirescu, conducătorul pandurilor, si-a petrecut aici ultimele zile de libertate.

 

Înainte de a face o schimbare în carieră, cântărește bine decizia. Suntem aici cu zeci de mii de joburi și o mulțime de resurse online gândite să-ți simplifice căutarea unui nou loc de muncă, așa că intră cu încredere pe eJobs.ro, selectează locuri de munca Arges și găsește-ți următorul tău job.

 

Ți-a plăcut articolul despre locuri de munca Arges? Citește și:,

 

Locuri de munca Dâmbovița: ce opțiuni de angajare ai în acest moment

 

Locuri de muncă Prahova. Descoperă jobul care ți se potrivește!

 

 

A fost util articolul? 1
locuri de munca Arges

Leave a Reply