• 13 Sep. 2022
  • 14 min

Locuri de muncă Prahova. Descoperă jobul care ți se potrivește!

locuri de munca Prahova

Mii de locuri de muncă sunt disponibile acum pe eJobs.ro pentru județul Prahova, cele mai multe în orașul Ploiești, urmat de orașe precum Câmpina, Sinaia, Azuga, Breaza, Comarnic, Vălenii de Munte, Bușteni. O pondere mare o au ofertele din comerț/retail, industria alimentară și în Turism/HoReCa.

Angajatorii au în plan să recruteze locuitori din județul Prahova pentru joburi în orașele mari apropiate ca București, Brașov, Pitești, dar și pentru străinătate. Descoperă locuri de munca Prahova pentru fiecare oraș din județ, care sunt cerințele joburilor și beneficiile.

Ce ar trebui să știi despre județul Prahova și despre locuri de munca Prahova


Județul Prahova este cel mai urbanizat din tară, cu două municipii (Ploiești și Câmpina), 12 orașe și cu un grad mare de industrializare si diversificare a activității. Pe lângă companiile din industria petrolieră și utilaj petrolier, mai sunt întreprinderi care produc mecanică fină, anvelope și produse din cauciuc, tehnică militară, hoteluri și restaurante, companii din industria alimentară, industria ușoară și agricultură.

Deși cantitatea de țiței extras în zonă scade continuu, cele patru rafinării prelucrează cantități însemnate provenind din importuri, produsele rafinate fiind transportate prin conducte spre București, Constanța și Giurgiu. Orașul a rămas ancorat în această industrie, cu preponderență în industria extractivă de prelucrare a țițeiului și industrii legate de această ramură (construcții de mașini, echipamente electrice, întreținere, etc.).

Din punctul de vedere a cifrei de afaceri, industria extractivă de prelucrare a țițeiului ocupă primul loc cu 39,6 % și este urmată la mare distanță cu doar 17,7 % de industria alimentară a băuturilor și a tutunului și cu 14,5 % energia electrică și termică, gaze și apă. Urmează apoi industria de mașini și echipamente, industria construcțiilor metalice și a produselor din metal, industria chimică și a fibrelor sintetice și artificiale, industria de prelucrare a cauciucurilor și a maselor plastice, turismul.

Cel mai bine reprezentat este sectorul comerțului și al serviciilor, 77,5 % dintre companiile prezente în Ploiești activează în acest domeniu, în timp ce companiile din industria extractivă și din construcții ocupă o piață de 22,5 %. 

Ploieștiul se menține într-o poziție de lider la capitolul volumului de investiții străine – Compania Unilever South Central Europe a decis să își stabilească în Ploiești cartierul central, mutându-și aici de la București centrul de greutate al afacerilor, inclusiv fabrica de produse alimentare de la Târgu Mureș. Kaufland, Tengelman, Selgros, Carrefour, Bricostore, Skoda, Peugeot, Winmarkt, Cardinal Motors, Altex, Aquila sunt alte nume sonore de companii multinaționale, care și-au deschis filiale în ultimii ani în municipiul Ploiești.

Ploiesti City App a fost lansată în această vară și include mai multe secţiuni, începând cu prezentarea localităţii şi a regiunii. Pe lângă acestea, există rubrici unde vor fi găsite ştiri transmise de Primărie, agenda evenimentelor publice, hotărârile Consiliului Local, prezentarea parcurilor, informaţii despre taxe şi impozite locale, informaţii despre parcările cu plată, instituţii de cultură, hoteluri şi restaurante.

Chiria pentru un apartament cu două camere pornește de la 250 euro/lună și poate ajunge la 650 euro/lună pentru un apartament de lux. Dacă dorești să achiziționezi un apartament cu două camere, prețurile pornesc de la 54.000 euro.

 

Citește și despre locuri de munca Arges!


Locuri de munca Ploiesti 

Ploiești este cel mai mare și mai important centru economic, comercial, industrial, cultural și turistic al județului Prahova. Datorită faptului că pentru foarte mult timp rezervele de petrol din regiune au fost foarte mari, în oraș a fost înființată prima rafinărie din lume și e cunoscut în Europa sub numele de „Capitala Aurului Negru“. Pe lângă industria prelucrării petrolului, importante în economia orașului Ploieşti sunt industria turismului/HoReCa, industria de mașini, industria chimică, industria textilă și industria lemnului. Peste 3.400 de locuri de muncă sunt disponibile în Ploiești, ca parte a ofertei locuri de munca Prahova. 

 

Inginer Proces

Ai diplomă de licență în domeniul tehnic, experiență în domeniul producției, dar și cunoștințe bune de desen tehnic și engleză? Companiile din industria auto caută Inginer Proces care va avea următoarele responsabilități: coordonează liniile de coasere (plan amplasare + constructie),  participă la testarile in productie (ace de cusut, componente, …), contribuie la procesul de evaluare, calcul de necesar, achiziție și instalare a diverselor echipamente și matrițe necesare in procesul de coasere, în conformitate cu specificațiile primite de la clienți.
Beneficii: ofertă salarială personalizată, în funcție de experiență, creșteri salariale în funcție de performanța individuală, l 13-lea salariu, tichete de masă, prime, acces la vouchere de vacanță, transport asigurat, cantină la sediul fabricii, zile de concediu odihnă în funcție de vechime, programe de asistență psihologică, legală și financiară, abonament medical, posibilități de dezvoltare personală și profesională.

 

Electrician

Ai studii liceale sau școala profesională și certificare/ Autorizare în domeniul electric? Una dintre cele mai mari benzinării din țară recrutează Electrician. Contează experiența profesională în domeniul electric  3-5 ani de preferat, cunoștințele despre convertizoare de frecvență, capacitatea de asimilare rapidă a cunoștințelor tehnice noi, abilitatea de rezolvare a problemelor în mod eficient.
Beneficii: oportunități de învățare și programe de training, pachet medical, asigurare de viață și de sănătate; reducere la carburant, tichete de masă, pachet beneficii și reduceri în diverse arii.

 

Operator Producție

Dacă îți dorești să câștigi experiență în industria auto și să lucrezi în 3 schimburi, pe eJobs.ro găsești posturi de Operator Producție. Vei fi responsabil de asamblarea de componente sau subansamble auto, respectarea și urmărirea proceselor de lucru, utilizarea echipamentelor conform specificațiilor și instrucțiunilor de lucru, respectarea regulilor de ambalare, manipulare si stocaj.
Beneficii: Tichete de masă, bonus lunar de prezență; bonusuri de Paște și Crăciun, 25 % spor ore de noapte; posibilități de promovare pe alte posturi.

 

Bucătar 
Ești pasionat de gastronomie și ai simț artistic? Cu o calificare de bucătar și minimum studii liceale absolvite și experiență relevantă într-o poziție similară, te poți angaja ca Bucătar într-un restaurant din Ploiești.  Poți face diferența prin pasiune pentru ospitalitate, creativitate, deschidere la nou si la schimbare; inițiativa și curajul de a propune proiecte noi; adaptarea cu ușurință la diverse situații, disponibilitate la a găsi mereu soluții; empatie, atitudine pozitivă și plăcerea de a lucra cu oamenii.
Beneficii: Salariu motivant si multe beneficii; mese calde; abonament medical clinica privată, colegi minunati care formeaza o echipa speciala, training-uri și formare continuă.

 

 

Locuri de munca Câmpina 

În categoria locuri de munca Prahova se încadrează și locuri de munca Câmpina. Peste 1.400 de oferte de angajare sunt disponibile pentru acest oraș. 

 

Instalator
Ai  experiență minimum 6 luni ca instalator, certificate/atestate cursuri care sa ateste competențele în domeniu și carnet de conducere categoria B? Companiile din județul Prahova angajează instalatori. Responsabilitățile tale vor fi: executare operațiunilor tehnice de întretinere, reparații și înlocuire la instalațiile și echipamentele HVAC, identificarea și analizarea defecțiunilor tehnice apărute, stabilirea cauzelor/efectelor și măsurilor necesare remedierii acestora, întocmirea, administrarea și gestionarea eficientă a documentelor rezultate din activitatea de service și mentenanță.
Beneficii: Bonusuri și prime de performanță, salariu motivant, corelat cu experiența, mediu de lucru performant, ore suplimentare plătite, planuri de Instruire profesională și training, posibilitatea dezvoltării unei cariere de succes in domeniu.

Casier

Îți poți începe cariera sau poți face o reconversie în industria comerț-retail. Angajatorii din marile lanțuri comerciale, sunt deschiși să-i primească pe cei care vor să li se alăture, să le creeze experiențe și posibilitatea de a avansa în carieră. Ce vei face? Vei servi clienții de la raion prin: porționare, feliere, împachetare și etichetare corectă; vei afișa prețurile și termenele de valabilitate; vei verifica și corecta afișajul prețului; vei scana produsele asezate de către clienți pe banda, vei încasa contravaloarea produselor achiziționate de către clienți.
Beneficii: un venit corelat cu performanțele obtinute ( bonusuri de performanță si fidelitate ); decontarea parțială a transportului, training profesional, posibilități reale de promovare.

 

Area sales manager retail & B2B

Pentru acest job, este important să ai disponibilitate de activitate preponderentă de teren; studii medii (studiile superioare constituie un avantaj); orientare spre îndeplinirea obiectivelor și respectarea termenelor limită; capacitate de adaptare si asimilare rapida; abilități de vânzare, negociere și relaționare; bune abilități de planificare; permis de conducere categoria B – minim 2 ani experiență.  Principalele tale responsabilități vor fi: vânzarea și promovarea produselor companiei în acord cu standardele și politicile comerciale; vizitarea clienților alocați și dezvoltarea portofoliului de client în zona alocată; dezvoltarea distribuției și a gamei de produse conform standardelor stabilite la nivel de canal de distribuție, locație, zonă; implementarea standardelor de mercantizare la punctele de vânzare; identificarea în mod activ de noi oportunități de vânzare în zona alocată. 

 

 

Locuri de munca Sinaia

Peste 1.300 de locuri de munca sunt acum disponibile pentru Sinaia, ele fiind parte din oferta de locuri de munca Prahova.

Șef de tură

Ai experiență de 1-3 ani în domeniul retail, de preferat în coordonarea unei echipe mici? Ești orientat către clienți și rezolvarea problemelor, către muncă în echipă, planificare și organizare? Dacă te recunoști în această descriere, aplică pentru postul Șef de tură.
Beneficii: bonusuri motivante, bonuri de masă, discount la produsele companiei, program de lucru flexibil, dezvoltare profesională și oportunități de promovare.

 

Farmacist

Cu studii superioare în domeniul farmaciei și certificat de membru al Colegiului Farmacistilor, vizat pe anul 2022 îți poți găsi ușor job de farmacist în Sinaia. Angajatorii apreciază și abilitățile soft, precum empatia, receptivitatea, atenția și energia.
Beneficii: pachet salarial motivant, bonusuri, traininguri de specialitate; decontarea cotizației și a asigurării malpraxis.

 

Travel Agency Manager

Dacă ai 5 ani experiență în turism și ești pasionat să preiei următoarele responsabilități: ofertare, procesare rezervări, emitere documente, încasări – plăți, followup, te califici pentru jobul Travel Agency Manager care este remote. Angajatorul îți oferă training specializat gratuit de produse și tehnici de vaânzare; asistență permanentă în ofertare,  acces la materiale informative și de marketing; instruire permanentă și update cu noutăți și practici din domeniu.
Beneficii: comision din profit net, realizat ăn funcție de valoarea totală lunară; tichete de masă; tichete Cadou; asigurare medicală, infotrip-uri; program flexibil;

 

Locuri de munca Azuga

Oferta de angajare pentru Azuga cuprinde peste 1.300 de locuri de muncă, acestea fiind parte din locuri de munca Prahova.

 

Consultant Asigurări de Viață

Comunici usor şi îţi face plăcere să cunoşti oameni noi? Poţi transforma orice obstacol într-o oportunitate de învăţare?  Știi că în vânzari cheia succesului este să pui clientul pe primul plan? Dacă rezonezi cu aceste idei și consideri că ai abilitățile necesare unui job de consultant asigurări de viață, nu ezita să aplici pe eJobs.ro
Ce vei face? Vei identifica
potenţialii clienţi, le vei evalua nevoile financiare, pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru ei, vei promova serviciile şi produsele financiare ale companiei, vei informa periodic clienţii despre toate noutăţile financiare care i-ar putea interesa și vei construi o relație de încredere cu ei.
Beneficii: oportunitatea unui job care te recompensează pe măsura eforturilor, unde tu stabileşti cât de mult vrei să câştigi, un program flexibil care îți va permite să te concentrezi pe toate lucrurile importante din viaţa ta, pregătire şi training în domeniu, recunoscute ca fiind cele mai bune din industrie, un loc într-o echipă unită, care contribuie la dezvoltarea ta ca profesionist și care crede că succesul tău înseamnă succesul tuturor.

 

Lucrător în bucătărie și casieri

Unul dintre cele mai mari lanțuri fast-food își mărește echipa cu oameni implicați, care își doresc să evolueze în carieră. Contează să ai studii medii, abilități de comunicare și dorință de a învăța.
Beneficii: salariul pornește de la 2.600 lei, măriri periodice de salariu, prime de loialitate, prime de sărbători.

 

Șofer

Dacă deții de cel puțin 6 luni permisul auto categoria B, ai cazierul judiciar fără înscrisuri și ești apt din punct de vedere medical, poți aplica pentru un job de șofer în Germania.
Beneficii: ești plătit în medie cu 12 euro brut/oră, diurna este de 14 euro/zi, ai bonus de performanță și bonus pentru întreținerea mașinii.

 

Locuri de munca Baicoi 

Peste 1.200 de locuri de muncă sunt disponibile pentru Băicoi, acestea fiind parte din oferta de locuri de munca Prahova.

Tehnician Mentenanță și Service

Cu o calificare de electromecanic, mecanic sau electrician, experiență minimă de lucru de 3 ani în domeniul electric/mecanic, experiență de lucru cu echipamentele din industria petrol și gaze și experiență de lucru cu echipamente de joasă și medie tensiune, te califici pentru acest job. De asemenea, contează dacă ești electrician autorizat ANRE  (atunci ai deja un avantaj), dacă ai studii medii finalizate cu obținerea diplomei de Bacalaureat în domeniu tehnic – cerinta obligatorie, dar și cunoșțtințele de limba engleză– nivel mediu – cerință obligatorie. Angajatorul apreciază și abilitățile soft și se așteaptă ca viitorul coleg să aibă spirit practic, să fie un bun organizator al muncii proprii, autonom, optimist, perseverent.
Beneficii: un mediu de lucru profesionist, în care vei avea posibilitatea de evoluezi și să acumulezi cunoștințe într-o industrie și în proiecte extrem de provocatoare, un pachet de compensare si beneficii competitiv, contract pe perioada determinată (12 luni – cu posibilitate reală de prelungire), mașină de serviciu.

 

Reprezentant vânzări 

Ai minimum 2 ani experiență în vânzări, în domeniul pieselor (camioane/turisme), abilități demonstrate de vânzare și mentenanță client, abilități de comunicare, negociere și organizare? Dacă te recunoști în această descriere, aplică pentru postul de Reprezentant Vânzări pe eJobs.ro. Principalele tale responsabilități vor fi: organizarea și gestionarea activității de vânzări, dezvoltarea portofoliului de clienți și atragerea clienților noi prin promovarea produselor/serviciilor/brandurilor din portofoliul companiei, asigurarea unui nivel ridicat de satisfacție pentru clienți/parteneri printr-un serviciu de calitate, dedicat, promovarea serviciilor companiei.
Beneficii:  Comision din vânzari, bonuri de masă, training specific.

 

Electrician întreținere și reparație utilaje

Profilul candidatului idela cuprinde studii medii (profil tehnic); cursuri / atestări specifice postului: calificare dе electrician, autorizare ANRE, certificare ARTS reprezintã avantaj; experiență pe un post similar de minimum 3 ani; persoana activă, bine organizată și structurată, cu spirit dе inițiativă, capabilă să gestioneze lucrările din aria sa dе responsabilitate; cunoașterea celor mai bune practici din domeniul tehnic (mentenanță corectivă/ preventivă); disponibilitate de lucru in 3 schimburi.
Ce vei face? Vei întreține și repara liniile automate de fabricație, utilajele și instalațiile; vei remedia defecțiunile apărute inopinat; vei aplicа procеdurilе dе întreținеrе prеvеntivă și inspеcțiе аlе instalаțiilor, în conformitаtе cu instrucțiunilе înscrise în dispozițiilе dе lucru.

 

Locuri de munca Boldesti Scaieni 

Pentru locuitorii din Boldești Scăieni sunt disponibile pe eJobs.ro peste 1.200 de locuri de muncă, care fac parte din locuri de munca Prahova.

 

Picker Depozit
Marile lanțuri comerciale caută oameni buni și implicați care vor să crească personal și profesional, alături de echipa de colegi. Contează să ai rezistență la efort și să fii dispus să lucrezi în ture. Ce vei face? Vei pregăti comenzile pentru magazine, vei prelua comanda de la biroul de preparare și vei merge la locațiile depozitului pentru a colecta cantitatea comandată de magazin.
Beneficii:  beneficii aniversare, discounturi pentru servicii medicale, tichete de masă tichete cadou de sărbători, bonusuri de performanță, oportunități de avansare în carieră.

 

Reprezentant Vânzări

Dacă ești din județiul Prahova și îți dorești să lucrezi în vânzări, pe eJobs.ro găsești posturi de Reprezentant Vânzări. Contează să ai minimum un an experiență în vânzari produse cosmetice (identificarea de noi oportunități, dezvoltarea portofoliului de clienți în zonele alocate, creșterea cifrei de afaceri), abilități de negociere și comunicare, monitorizarea concurenței, menținerea relației cu clienții existenți, promovarea produselor și a imaginii firmei, nu in ultimul rand realizarea obiectivelor, disponibilitate deplasări în zonă și deplasare lunară la București, permis de conducere categ B.
Beneficii: pachet salarial atractiv corespunzator cu munca depusă, bonusuri în functie de performanță, diurnă acordată conform legii, mașină de serviciu.

 

Locuri de muncă Breaza

Peste 1.300 de locuri de muncă sunt disponibile pentru Breaza și sunt parte din oferta de locuri de munca Prahova. Cele mai multe oferte sunt în industria alimentară, comerț-retail, industria farma, medical, HoReCa, vânzări.

 

Medic/Tehnician Veterinar
Cu studii finalizate în domeniul veterinar sau farmaceutic, specializarea de medic veterinar, tehnician veterinar, asistent farmacie umană și abilități de comunicare și negociere, te califici pentru jobul de medic/tehnician veterinar.
Beneficii: comisioane din vânzari, tichete de masă, dezvoltare profesională și instruire constantă. 

 

Operator CNC
Ai experiență în lucrul cu CNC-uri (strung) Fanuk, de minimum 3 ani, precum și cunoștințe de desen tehnic și disponibilitate pentru munca în două schimburi? Companiiile din industria Petrol/Gaze recutează Operatori CNC. Principalele tale responsabilități vor fi: asigurarea locului de muncă cu materiale, semifabricate, SDV-uri, în conformitate cu tehnologia de fabricație; transportul, manipularea și depozitarea materialelor, semifabricatelor și S.D.V-urilor, în conformitate cu procedurile interne; execuția pieselor conform planificării, pe mașina de care răspunde; interpretarea desenului tehnic și verificarea pieselor executate (autocontrol).
Beneficii: Salariu motivant, tichete de masă, transport decontat integral

 

Locuri de munca Busteni

În Bușteni vei găsi peste 1.000 de locuri de munca, cele mai multe în comerț-retail, industria alimentară, în farma. Acestea sunt fac parte din oferta de locuri de munca Prahova.

Consultanți Fonduri

Cu experiență în implementarea de proiecte private cu componenta de construcții (POR, AFIR) și cunoștințe de contabilitate, pentru realizarea prognozelor financiare te califici pentru postul de Consultant Fonduri. Contează mult să faci dovada proiectelor în care ai fost implicat, ideal să fi implementat proiectele respective.
Jobul presupune scrierea și implementarea de proiecte de investiții pe fonduri europene și ajutoare de stat preponderent pentru entități private, dar și pentru autorități publice.
Beneficii: asigurare servicii medicale-Regina Maria, traininguri lunare (comunicare, Excel, fonduri etc), teambuilding, un sejur/an, bonusuri raportate la proiectele gestionate

Asistenți Farmacie

Pentru a te califica este important să fii absolvent al unei școli postliceale cu profil farmaceutic, să ai aviz dе libera practică, avizat pe anul în curs; cunoștinte operare calculator; aptitudini dе comunicare și relationare interpersonală; experiență dе minimum 1 an, într-o farmacie cu circuit deschis; empatie și orientare spre nevoile pacienților. Principalele tale responsabilități vor fi:  eliberarea medicamentelor și rețetelor compеnsate și gratuite; informarea și consilierea pacienților despre modul de аdministrаrе аl medicаmеntelor și despre potențialele lor riscuri sau efecte adverse; verificarea și adminsitrarea stocurilor farmaciei.
Beneficii: pachet salarial motivant, tichete de masă.

 

 

Locuri de munca Comarnic

Peste 990 de locuri de muncă sunt disponibile în Comarnic, parte din oferta de locuri de munca Prahova. O parte dintre locurile de muncă presupun relocare în orașele apropiate, cum ar fi Câmpina, relocare într-un oraș precum Cluj sau în străinătate.

 

Inginer Proiectant

Candidatul ideal pentru acest post trebuie să aibă: studii superioare finalizate, știnte tehnice in domeniul construcțiilor metalice, cunoștinte AutoCAD si Excel, cunoștinte programe pentru mașinile CNC, experiență în producție și abilități de urmărire a fluxului de producție, atenție sporită la detalii, organizare, responsabilitate, bune abilități de comunicare, permis categ. B. Principalele tale responsabilități vor fi: elaborarea planurilor tehnice ale proiectelor de lucrări, astfel încât să respecte termenele și costurile programate, extragerea desenelor de mărci din desenul de ansamblu; extragerea desenelor de repere pe tipuri de materiale (profile sau table) din desenele de marci; pregătirea foilor de lucru și a planurilor de debitare.
Beneficii: salariu peste 6.000 lei, tichete de masă.

 

Recenzor Puncte de Vânzare – Project Based

Ești o persoana activă, interesată de un job ce presupune activitate de teren în magazine și locații de tip Horeca? Ai abilitatea de a stabili contacte interpersonale, de a fi cordial, plăcut, metodic şi riguros? Dacă ai răspuns afirmativ la aceste întrebări, te califici pentru jobul de Recenzor Puncte de Vânzare – Project Based. Principalele tale responsabilități vor fi: vizitarea punctelor de lucru ce vând produse de larg consum din zona alocată de către coordonator; colectarea și înregistrarea informațiilor în mod corect, transmiterea feed-back-ului către echipa de proiect.
Beneficii: program flexibil; plată avantajoasă, în funcție de numarul de locațiilor realizate, training; posibilități de promovare.

 

Locuri de munca Mizil

Pentru Mizil sunt disponibile peste 1.300 de locuri de muncă, ca parte a ofertei de locuri de muncă Prahova. Angajatorii recrutează oameni din Mizil pentru orașele apropiate din județ sau pentru străinătate. Vei găsi joburi în industria alimentară, transporturi, HoReCa, vânzări, construcții.

 

Consilieri vânzări

Te califici mai ușor dacă ești o persoană entuziastă, cu excelente aptitudini de comunicare; îți face plăcere să lucrezi într-o echipă; ai inițiativă și și perseverență pentru îndeplinirea obiectivelor lunare; ai minime cunoștințe de utilizare PC și studii medii finalizate cu diplomă de BAC. Ce vei face? Vei rezolva solicitările clienților într-o manieră care să dezvolte relația noastră cu aceștia; vei promova și vinde în special abonamente de telefonie și internet, cartele prepaid, telefoane și accesorii; vei gestiona împreună cu echipa ta imaginea unui magazin și bunurile comercializate.
Beneficii: tichete de masă; bonusuri de performanță individuală; bonusuri de performanță a magazinului; programe structurate de training.

 

Secretar/Consilier Juridic

Ești o persoană organizată, cu bune abilități de comunicare și relaționare cu publicul, care își dorește să evolueze profesional? Îți poți începe cariera în domneiul juridic, în cadrul unui birou notarial. Este obligatoriu să ai abilități digitale, să folosești programele Microsoft Office, SmartBill, e-mail etc. Studiile juridice sau experiența în domeniul notarial constituie puncte forte.
Care vor fi responsabilitățile tale? Preluarea clienților și identificarea solicitărilor acestuia; redactarea proiectelor de acte notariale (declarații, procuri, contracte de vânzare-cumpărare, donație, întreținere, împrumut, ipotecă, etc); regătirea documentelor necesare întocmirii acestor acte; verificarea registrelor naționale notariale în vederea întocmirii actelor notariale și înscrierea ulterioară a actelor întocmite în aceste registre și în cel de carte funciară; întocmirea mapelor respectivelor documente notariale pentru a fi arhivate.

 

Locuri de munca Plopeni

Peste 1.100 de locuri de muncă sunt disponibile în orașul Plopeni, ca parte a ofertei de locuri de munca Prahova. Vei găsi oferte în producție, vânzări, comerț-retail, construcții. 

 

Manipulant Marfă
Ai studii medii, atenție la detalii, seriozitate și implicare? Poți lucra în schimburi? Angajatorii din industria mașini/auto angajează manipulanți marfă.  Principalele tale responsabilități vor fi: transferul materiei prime necesare din depozit în linia de producție; alimentarea ariei de stand by; transferul produselor finite din zona de productie în zona de expediere; crearea comenzilor materiale utilizând scanerul de mână; depoziteaza si transporta produsele finite pentru a fi incarcate; gestionarea stocurilor: recepția, stocarea și livrarea produselor.

Stivuitorist
Te potrivești acestui job dacă ai studii medii; atestat ISCIR; minimum 1 an experiență în utilizarea unui motostivuitor de mare tonaj (8,5 T); dorința de învățare; capacitatea de a lucra in echipa; spirit organizatoric, ordonat, eficient. Misiunea ta va fi să asiguri și să supraveghezi descărcarea și încărcarea mărfurilor; să realizezi transportul mărfurilor pe traseele indicate și să le amplasezi pe locațiile stabilite, folosind optim spațiile de depozitare; să pregătești paleții cu produse finite pentru livrare.

 

Locuri de munca Urlati

Orașul Urlați are peste 1.200 de locuri de munca, ca parte a ofertei de locuri de munca Prahova. Joburile sunt disponibile în industriile: Inginerie, Producție, Vânzări, Construcții.

 

PC&IS Automatation Engineer

Dacă ești pasionat de inventarea, dezvoltarea și furnizarea de procese și tehnologii de ambalare, atunci acest rol ți se potrivește. Te califici mai ușor dacă ai: diplomă de licență în electronică, automatizări sau Electrotehnică, experiență în acest domeniu, dacă abilitatea de a programa în PLC și HMI (Omron, Siemens, Schneider, Eaton, Rockwell etc.). De asemenea, contează cunoștințele de limba engleză, înțelegerea termenilor tehnici; experiența în configurarea sistemelor de viziune robotizate; organizarea, atenția acordată detaliilor.
Rolul tău va fi să identifici și corectezi defecțiunile electrice sau programele echipamentelor de automatizare; să proiectezi și să contruiești panouri de automatizare; să repari echipamentele electronice industriale.
Beneficii: salariu conform experienței tale, loc de muncă într-un mediu de lucru multinațional și divers, traininguri, indemnizație de cazare pentru candidații din afara regiunii Prahova.

 

PC&IS Automatation Internship

Îți dorești să câștigi experiență în domeniul automatizărilor? În Urlați poți găsi programe de internship în cadrul companiilor din inginerie. Contează să vorbești bine limba engleză, să aduci inovație în munca ta, având în același timp capacitatea de a analiza situații și de a oferi soluții;, să fii organizat și mereu atent la detalii; să ai abilități digitale și analitice. Vei afla cum să proiectezi proiecte de automatizare; cum să identifici și să recoamnzi modificări și modalități de îmbunătățire a proceselor de producție, cum să lucrezi într-o echipă multifuncțională cu abilități digitale.
Beneficii: mentorat, coaching, formare și îndrumare; salariu în acord cu pregătirea ta profesională, pachet de beneficii; pachet de relocare pentru candidați în afara județului Prahova.

 

Locuri de munca Valenii de Munte 

Peste 1.300 de locuri de munca găsești și în Vălenii de Munte ca parte a ofertei de locuri de munca Prahova. Cele mai multe sunt în transport/Logistică, vânzări, construcții, industria alimentară. 

Consultant Vânzări/Optometrist

Ai studii de Optometrie în curs sau finalizate (in cazul optometristilor), comunici și relaționezi bine cu clienții? Dacă te recunoști în această descriere, aplică e ejobs.ro pentru Consultant Vânzari/Optometrist. Contează, de asemenea, dorința de a învăța, atenția a detalii, abilitatea de a respecta procedurile, principiile și tehnicile de vânzare. Responsabilitățile tale vor fi: întâmpinarea clienților și consilierea acestora într-o maniera amabilă, prietenoasă și eficientă, determinarea dioptriilor si adaptarea lentilelor de contact (in cazul optometristilor); operațiuni la casa de marcat; gestionarea comenzilor clienților.
Beneficii: pachet salarial corelat cu experiența ta, comision din vanzari; training și oportunități de dezvoltare profesională; stabilitate profesionala si siguranta financiara pe termen lung; mediu de lucru flexibil, plăcut, colegial.

 

Reprezentant Medical

Cu experiență de cel puțin 3 ani în promovarea medicală și vânzarea în farmacie de suplimente alimentare, dispozitive medicale sau OTC, abilități solide de comunicare și prezentare și abilități de negociere și persuasiune te califici pentru acest job în industria farmaceutică. Misiunea ta va fi să promovezi produsele companiei către medici și farmaciști, să promovezi ofertele comerciale, să dezvolți și să consolidezi relația cu clienții din zonă (medici, farmacii, distribuitori), să monitorizezi și să analizezi tendințele pieței, pentru identificarea de noi oportunități de vânzare în zonă.

E ușor să te lași influențat de teamă, timiditate, apatie sau anxietate când îți cauți un job nou. eJobs.ro îți este aproape cu zeci de mii de locuri de munca Prahova și o mulțime de resurse online gândite să-ți simplifice căutarea. Adu curajul de a încerca ceva nou! De restul se ocupă eJobs.

 

Ți-a plăcut articolul despre locuri de munca Prahova? Citește și:

 

Locuri de munca Cluj. Descoperă oportunitățile de angajare

 

Locuri de muncă Iași. Descoperă joburile spre care să te orientezi!

A fost util articolul? 1
locuri de munca Prahova

Leave a Reply