• 15 Nov. 2022
  • 7 min

Locuri de munca Dâmbovița: ce opțiuni de angajare ai în acest moment

Locuri de munca Dambovita Targoviste

E un moment prielnic să-ți schimbi jobul cu unul care răspunde mai bine nevoilor tale. Opțiuni există, iar dacă ești în căutare de locuri de munca in Dambovita, îți prezentăm aici oportunitățile pe zona de management deschise în acest moment pe eJobs.ro.

Locuri de munca Dambovita pentru cei care vizează poziții de management

 

Manager Departament Comercial

Dacă ești interesat de o poziție de management și știi cum să motivezi oamenii din jurul tău să te urmeze, să creezi și să conduci echipe, atunci poate că merită să aplici la un jucător-cheie pe piata de bricolaj. Important de reținut este că pentru o astfel de poziție ai nevoie de o experiență de minimum 2 ani în conducerea unei echipe și să fii deja expert în creșterea, coordonarea și motivarea echipei în atingerea obiectivelor.

 

Director adjunct magazin

Dacă nu te simți încă pregătit pentru o poziție de director de magazin, există deschisă și o poziție de director adjunct de magazin. Și pentru o astfel de poziție e importantă atitudinea, să fii o persoană motivată, organizată și capabilă să atingă obiectivele. Cu ce beneficii vine un astfel de post? Un salariu motivant, un contract de muncă pe perioadă nedeterminată, tichete de masă, bonus la atingerea obiectivelor, spor de weekend, ​discount pentru toate produsele,  bonus pentru recomandarea unui nou coleg, zile de concediu suplimentare, în funcție de vechimea în companie – sunt o parte dintre beneficiile oferite de angajator. 

 

Citește și despre locuri de munca Arges!

Manager de librărie

Îți plac cărțile, dar și oamenii? Ți-ar plăcea să contribui la dezvoltarea unei frumoase comunități? În cazul în care ești un bun observator al naturii umane, știi cum să pui problema, cum să gestionezi, să prioritizezi sarcinile, să le transmiți oamenilor din echipă și ai experiență de leadership și managementul oamenilor de cel puțin doi ani într-un domeniu din retail, atunci ai putea fi persoana potrivită pentru o astfel de poziție. E important, de asemenea, să te ghidezi după indicii de performanță, să știi să întocmești rapoarte în Excel, dar și să comunici cu membrii echipei tale. Nivelul de salarizare pentru această poziție variază în funcție de abilitățile și experiența ta. Primești, de asemenea, tichete de masă, decont de transport, asigurare medicală privată după 6 luni în organizație, bonuri de vacanță după un an de vechime în organizație, discounturi speciale la toate produsele din librărie. 

 

Manager producție

Ți-ar plăcea să muncești pentru un lider în construcția de instalații mobile de foraj din România? Trebuie să îndeplinești următoarele cerințe:

  • Să ai experiență de minimum 3 ani în funcții de conducere;
  • Abilități foarte bune de coordonare;
  • Să cunoști engleza la un nivel avansat;
  • Să fii responsabil.

Printre responsabilitățile aferente jobului de manager de producție se numără coordonarea activității de producție, a proceselor tehnologice, urmărirea îndeplinirii planurilor de producție și obținerea unor produse cu înalt grad de calitate și fiabilitate.

 

Dacă nu găsești suficiente locuri de munca Dambovita

Cum pandemia a deschis piața joburile remote ar fi păcat să nu profiți de ea indiferent de județul în care ai reședința. Iată alte opțiuni la un click distanță!

 

Exista si joburi remote cand nu ai suficiente locuri de munca Dambovita

 

IT-Senior Software Developer

În cazul în care ai acumulat o experiență serioasă în spate în domeniul IT-ului, următorul tău angajator poate fi o companie din Finlanda cu o bază vastă de clienți de la start-up-uri mici la întreprinderi mari la nivel global. Partea bună la acest job este că vei fi 100% dedicat unui proiect la un moment dat, astfel încât să-ți poți perfecționa abilitățile, să inovezi și să crești. Remunerația este una competitivă și vei avea parte de un schimb generos de experiență cu profesioniști internaționali.

 

Senior Sales Manager

Ai experiență în domeniul vânzărilor și simți că acesta ți se potrivește ca o mânușă? Ești capabil să stabilești și să promovezi relații puternice de parteneriat cu clienții, ajutându-i să înțeleagă și să utilizeze diverse soluții software? Atunci ai putea fi persoana potrivită pentru acest job remote. Printre responsabilitățile unui Senior Sales Manager se află, de asemenea, căutarea de noi oportunități de business, negocierea cu clienții și furnizarea de suport tehnic în utilizarea platformei. Pentru a avea succes dintr-un astfel de rol, ar trebui să poți construi relații pozitive, pe termen lung cu clienții și să îi poți antrena și ghida în utilizarea software-ului. Ideal ar fi să ai și o licență în economie, management, marketing, comunicare sau un domeniu similar + cunoștințe de contabilitate de bază.

 

Digital Marketing Manager

Din poziția de Digital Marketing Manager te vei asigura de buna desfășurare și implementarea  planurilor de marketing, pentru a crea vizibilitate maximă brandului pe mai multe piete. Printre alte activități și proiecte de marketing pe care le vei gestiona, te vei ocupa și de:

– configurarea, implementarea și optimizarea împreună cu echipa a planului de marketing pe toate canalele de promovare

– configurarea și optimizarea sistemul de Marketing Automation;

– gestionarea întregii echipe de marketing digital și crearea rapoartelor periodice privind performanța acestora;

– experiență (sau perfecționarea în acest sens într-un interval agreat) în utilizarea diverselor tool-uri de analiză SEO & SEM, PPC, tool-uri Social Media; 

– punerea în discuție de idei noi, inovative, care oferă o valoare brandului;

– propunerea bugetului de marketing și ajustarea campaniilor de marketing, în funcție de performanță și obiective.

Cum îți crești șansele de a obține această poziție? Importantă este experiența relevantă în Marketing Digital și eCommerce, dar și în gestionarea unei echipe de marketing (de preferat remote). De asemenea, valoroasă este și experiența în optimizarea, analiza și raportarea: Google și Facebook Ads, Instagram, Pinterest, Email Marketing, SMS Marketing etc.

 

Data Protection & Benefits Senior Specialist

Îți dorești un job care-ți permite să evoluezi continuu și ai între 1 și 3 ani de experiență pe zona de confidențialitatea datelor? Atunci poți fi următorul specialist care monitorizează rata de conformitate a Protecției Datelor în cadrul unei companii globale. Fiecare zi va veni cu noi provocări menite a-ți dezvolta cunoștințele tehnice, vei fi încurajat să crești și vei evolua alături de ceilalți membrii ai echipei. Printre responsabilitățile unui Data Protection & Benefits Senior Specialist se numără: 

  • Monitorizarea implementării cadrului de confidențialitate a datelor pentru o anumită entitate juridică;
  • Recomandarea de modificări și îmbunătățiri ale cadrului de confidențialitate a datelor grupului;
  • Monitorizarea periodică a conformității cu cadrul de confidențialitate a datelor, GDPR și alte legi aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal și determinarea acțiunilor corective adecvate dacă se constată discrepanțe;
  • Sprijinirea angajaților cu privire la politica de confidențialitate a datelor și beneficiile organizaționale.

 

Ce abilități sunt necesare pentru o poziție de management

Acum că ți-am prezentat o parte dintre Locuri de munca Dâmbovița disponibile în acest moment, hai să vorbim puțin de abilitățile de care ai neapărată nevoie pentru a excela dintr-o poziție de management. Dacă speri să progresezi într-un astfel de rol, vei avea nevoie de un set de abilități bine definite. Află mai multe despre atributele de comunicare, de motivare a oamenilor și de rezolvare a problemelor. Descoperă-le pe fiecare în parte în cele ce urmează!

 

Abilități interpersonale

Pozițiile de management sunt toate despre oameni, iar capacitatea de a construi relații de succes este esențială. Pentru a conduce o echipă, va trebui să câștigi respectul colegilor tăi. Pentru a face acest lucru, trebuie să știi cum să relaționezi cu oamenii. Alocarea timpului pentru a-i cunoaște pe membrii echipei atât la nivel personal, cât și profesional, prin activități sociale, menținând totuși limitele profesionale, te va ajuta în timp să le câștigi respectul. Trebuie să-ți demonstrezi calitățile manageriale și autoritatea, menținând în același timp capacitatea de a acționa ca un membru al echipei.

 

Bune abilități de comunicare și motivare

Liderii eficienți trebuie să stăpânească toate formele de comunicare, inclusiv abilitățile scrise, verbale și de ascultare. În calitate de manager de echipă, ești linia de comunicare între personalul din prima linie și top management. Vei intra în legătură cu o varietate de oameni, de la angajați entry-level până la șefi de departamente și directori executivi, într-o serie de moduri diferite – prin e-mail și rețele sociale, prin telefon și în prezentări, întâlniri și persoane fizice. Va trebui să stabilești o relație de încredere cu oamenii din echipă, astfel încât aceștia să se simtă confortabil să vă împărtășească informații și viceversa. Pentru a te asigura că liniile de comunicare rămân deschise, arată că ești disponibil și accesibil angajaților tăi pentru a discuta orice probleme sau preocupări care apar. Mergând pe o politică cu ușile deschise sau ce cuprinde întâlniri săptămânale sau lunare ale echipei ar trebui să-ți fie relativ ușor să faci asta. O atitudine deschisă și pozitivă contribuie în mare măsură la crearea unui mediu de lucru sănătos. Din postura de lider nu trebuie să te așezi pe un piedestal. Gesturile simple, cum ar fi încurajarea activă, recunoașterea realizărilor și interesul față de viața angajaților tăi, îi va ajuta pe oamenii din echipa ta să se simtă apreciați. 

 

Capacități de organizare și delegare

Din postura de manager, ai de jonglat cu mai multe responsabilități, așa că abilitățile excelente de organizare sunt vitale. Va trebui să-ți gestionezi propriul volum de muncă, să supraveghezi munca altor angajați, să participi la întâlniri și sesiuni de formare, să efectuezi evaluări și să analizezi periodic politicile companiei. Practicile de lucru neglijente, întârzierile și o lipsă generală de organizare nu vor fi tolerate la acest nivel și vor da un exemplu negativ oamenilor din echipa ta. Abilitățile organizaționale eficiente reduc stresul, economisesc timp și asigură respectarea termenelor limită importante. Mulți manageri își ușurează propria agendă aglomerată de lucru delegând colegilor anumite sarcini. Pentru a face acest lucru eficient, trebuie să analizezi și să identifici abilitățile angajaților tăi și să atribui sarcini fiecăruia, în funcție de setul de abilități. Delegarea nu este un semn de slăbiciune și, de fapt, poate multiplica cantitatea de muncă pe care o poate realiza un manager – dezvoltând în același timp încrederea și abilitățile echipei.

 

Planificarea anticipată și gândirea strategică

manager să se gândească la imaginea de ansamblu, așa că, pe lângă sarcinile și responsabilitățile ale prezentului, va trebui să faci planificări și pentru viitor. Aceasta înseamnă stabilirea priorităților în conformitate cu obiectivele companiei, revizuirea sistemelor și politicilor și participarea la cursuri de formare și gestionarea activităților echipei. O gândire strategică te va ajuta să încurajezi inovația și schimbarea pentru a face echipa și organizația în ansamblu mai productive și profitabile.

 

Rezolvarea problemelor și luarea deciziilor

Dintr-o poziție de conducere, vei avea responsabilitatea de a identifica și rezolva problemele zilnice. Acest task necesită o atenție deosebită la detalii și capacitatea de a rămâne calm sub presiune. Pentru a te asigura că echipa ta este productivă și că fluxul de lucru se desfășoară fără probleme, va trebui să gândești rațional când apar probleme. Gândirea creativă te va ajuta să vii cu soluții inovatoare care să minimizeze impactul asupra echipei și asupra afacerii în ansamblu. Acest mindset este util și atunci când trebuie să iei o decizie rapidă cu privire la modul de a finaliza cu succes o sarcină sau de a îndeplini un obiectiv de afaceri. Este esențial să poți cântări rapid avantajele și dezavantajele unei situații și să iei o decizie în cunoștință de cauză.

 

Ți-a plăcut articolul Locuri de munca Dâmbovița: ce opțiuni de angajare ai în acest moment? Citește și: 

Cum arată birourile viitorului

https://www.wearehr.ro/coworking-space-birourile-viitorului/ 

Ce presupune mai concret jobul de barista

https://cariera.ejobs.ro/barista-ce-presupune-mai-concret-jobul/

Cât de încrezător ești în șansele tale de a-ți găsi un nou loc de muncă?

https://cariera.ejobs.ro/loc-de-munca-nou-timp-de-asteptare/ 

A fost util articolul? 2
locuri de munca Dambovita

Leave a Reply