• 7 Oct. 2022
 • 2 min

Locuri de muncă în Iași: 3 opțiuni cu beneficii atractive (P)

Locuri de muncă în Iași 3 opțiuni cu beneficii atractive

Pandemia ne-a făcut pe mulți dintre noi să ne reconsiderăm prioritățile la job și alegerile pe care le facem atunci când căutăm un nou loc de muncă. Stabilitatea a devenit o calitate tot mai râvnită la un potențial angajator, iar compania despre care îți vom povesti astăzi o oferă din plin și bifează și multe alte dorințe pe care poate le ai când iei în considerare o schimbare de job.

Înființată în 1935 în Kirchhundem (Sauerland), Germania, Mennekes a însoțit activ până în prezent intrarea rapidă a electricității în toate sectoarele industriale și a influențat industria cu produse și soluții pentru prize și mufe industriale. Și de 2 ani compania Mennekes este prezentă și pe piața din România, iar echipa acesteia este într-o continuă expansiune. 1.400 de angajați numără momentan echipa globală Mennekes, iar tu te poți alătura acestora. 

 

Locuri de muncă în Iași 3 opțiuni cu beneficii atractive

Sediul Mennekes din România

 

Iată la ce locuri de muncă în Iași din cadrul Mennekes poți aplica în acest moment: 

Operator linie asamblare

Pentru această poziție se caută o persoană organizată, serioasă, punctuală, cu disponibilitate lucru în weekend și ture de noapte, cu studii medii finalizate. Jobul presupune pregătirea subansamblelor pentru operațiile de montare, asamblarea de componente, cu scopul obținerii produsului finit și un autocontrol vizual al pieselor produse.

 

Stivuitorist

Tot pentru candidații entry-level și mid-level sunt scoase la bătaie de compania Mennekes 2 poziții de stivuitorist care necesită atestatul aferent practicării meseriei și o experiență anterioară în utilizarea SAP, a scannerului manual și a transpaletelor. Ce implică mai exact jobul? Asigurarea recepției mărfii, conform actelor însoțitoare, descărcarea acesteia (materii prime, ambalaje), stivuirea și depozitarea mărfii în depozit, aprovizionarea liniilor de producții cu componente sunt câteva dintre sarcinile recurente cu care te vei întâlni la job. 

 

Manager producție

Și pentru cei care vizează o poziție de management în cadrul companiei există în acest moment o oportunitate. Pentru a ocupa jobul de manager de producție trebuie să fii absolvent al unei Universități Tehnice, cu experiență de minimum 3 ani într-un mediu de producție, de preferință în domeniul automotive. De asemenea, sunt necesare cunoștințe de audit de proces (VDA 6.3), CNC, Control Statistic de Proces (SPC), dar și de limba engleză la un nivel avansat. Printre principalele responsabilități ale jobului se numără: identificarea și implementare de măsuri de îmbunatățire continuă în cadrul procesului de producție, planificarea activității în secțiile de fabricație în funcție de planul de producție stabilit, coordonarea și monitorizarea proiectelor de îmbunătățire.

 

Ce beneficii oferă Mennekes

Pe lângă un pachet salarial motivant, cei care vor face parte din echipa Mennekes vor beneficia de transport gratuit la sediul companiei, al 13-lea salariu, tichete de masă în valoare de 30 lei/zi lucrată, bonusuri de 300 de lei net pentru Paște, 1 iunie și Crăciun, asigurare medicală privată și program flexibil. 

 

Locuri de muncă în Iași 3 opțiuni cu beneficii atractive

Doi dintre componenții echipei Mennekes din România

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă stabil, într-o companie în plina creștere, cu planuri de investiție continuă, posibilități reale de avansare și într-un colectiv mixt cu angajați cu experiență și colegi tineri și ambițioși, Mennekes poate fi exact ceea ce cauți. Important este să parcurgi cu atenție fiecare anunț pentru locuri de muncă în Iași și să aplici la poziția care ți se potrivește.

 

Ți-a plăcut articolul Locuri de muncă în Iași: 3 opțiuni cu beneficii atractive? Citește și: 

De ce ar trebui să înveți constant ceva nou

Cealaltă latură a performanței

Cum devii dentist și ce să faci la început de carieră

A fost util articolul? 5
locuri de munca Iasilocuri de munca MENNEKES
 • AvatarDulman Cătălin zice

  As dori pentru postul de stivuitorist

  • Bună, Cătălin,

   Aici sunt joburile disponibile pentru stivuitorist: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/stivuitorist/sort-publish
   Poți suna la 0219124 și colegii te vor îndruma spre joburile care ți se potrivesc, în funcție de oraș, nivelul de experiență.

  • AvatarAlexa Crina Elena zice

   Buna ziua! Am terminat inginerie economica la Electrotehnica și aș dori un loc de muncă.Va mulțumesc!

   • Bună, Alexa,

    Îți recomandăm să suni la 021 9124 și colegii te vor îndruma spre joburile care ți se potrivesc.

Leave a Reply