• 24 Apr. 2020
  • 3 min

Locuri de munca part time: cum să-ți rotunjești veniturile

locuri de munca part time rotunjeste veniturile
Autor
Avatar
Diana Mărășoiu Managing Editor // Cu un background economic, a dat în prim... Arată mai mult

Vestea conform căreia dupa data de 15 mai vor dispărea măsurile stricte impuse de starea de urgență a condus la o revitalizare a pieței de muncă. Și nu doar joburile full time sunt în creștere în prezent pe platforma de recrutare ejobs.ro, ci și anunțurile de locuri de munca part time.

Dacă ești în căutare de locuri de munca part time care să te ajute să depășești cu bine această perioadă sau, pur și simplu, să-ți suplimenteze veniturile pe care le realizezi, ele constituie o soluție excelentă. Aceste locuri de munca part time oferă multă flexibilitate în stabilirea programului, dar și oportunități de creștere. Astfel, vei avea și mai mult timp pentru cei dragi și, eventual, îți poți continua și dezvoltarea profesională. Iar de la o poziție part time la un job full time mai e doar un pas. Iată ce variante ai în prezent la dispoziție!

5 locuri de munca part time la care poți aplica chiar acum

Consultant Relații Clienți

Pentru că un astfel de job poate fi făcut și de la distanță, multe dintre companiile care scot la bătaie astfel de poziții îți oferă și șansa nu doar de a avea un loc de muncă part time, ci și de a lucra de acasă. Iar această opțiune este cu atât mai râvnită în această perioadă.

Cum știi dacă ești potrivit pentru o astfel de poziție: Îți place să relaționezi cu oamenii, îți este ușor să-i asculți, ai capacitatea de a răspunde prompt solicitărilor si de a găsi soluții rapid? Dacă bifezi toate aceste cerințe atunci te vei simți în elementul tău în rolul de Consultant Relații Clienți.

Cu ce beneficii vine acest job: Pe lângă salariu mai poți beneficia de asigurare medicală privată, bonuri de masă, program flexibil, abonament la biblioteca online Bookster.

 

Operator prelucrare date

Cauți locuri de munca part time tocmai pentru că ele îți oferă o libertate mult mai mare de organizare a timpului? În acest caz, un job de operator prelucrare date poate constitui o variantă numai bună pentru perioada imediat următoare.

Cum știi dacă ești potrivit pentru o astfel de poziție: Dacă ai cunoştinţe de operare PC (pachetul MS Office), atenţie la detalii, capacitate de analiză şi sinteză, spirit de echipă și eventual stăpânești și o limbă străină atunci ai putea fi omul potrivit la locul potrivit.

Cu ce beneficii vine acest job: Bonus de performanță, card privat de sănătate, decontarea transportului și cursuri gratuite de limbi străine sunt doar câteva dintre plusurile cu care poate veni la pachet un astfel de loc de muncă.

 

Farmacist

Dacă ai diploma de licență, adica titlul de Farmacist/ă și Certificatul de Membru al Colegiului Farmaciștilor, vizat pe anul în curs, atunci poți aplica cu încredere la o astfel de poziție, disponibilă și cu un program part time.

Cum știi dacă ești potrivit pentru o astfel de poziție: În această perioadă în care oamenii au nevoie mai mult ca niciodată de o vorbă bună, dar și de consiliere adecvată e important să fii empatic, dornic să înveți lucruri noi și să dobândești experiență.

Cu ce beneficii vine acest job: Pe lângă un pachet salarial motivant beneficiezi de susținere financiară dacă te decizi să te relochezi dintr-un alt oraș, card de angajat cu multiple beneficii în rețelele de farmacii, abonament medical la o clinica privată, training-uri de specialitate și posibilități reale de promovare.

 

Software Tester

E important să ai cel puțin un an de experiență pe o poziție similară, cunoștințe avansate de PC și de engleză, dar și atenție la detalii. Dacă bifezi toate aceste caracteristici atunci poți aplica fără griji la locuri de munca part time din domeniul IT-ului.

Ce trebui să faci în cadrul acestui job: testezi diverse soluții software folosind numeroase platforme (mobile, desktop, web) și tehnologii. Rezolvi probleme apărute pe parcursul acestui proces și creezi diverse script-uri pentru automatizare.

Cu ce beneficii vine această poziție: Asigurare privată de sănătate, traininguri periodice de specializare, team buildinguri și program flexibil de muncă sunt doar câteva dintre plusurile unei astfel de poziții.

 

Curier pe scuter

Dacă ești o fire activă și îți dorești un loc de muncă dinamic, dar totodată cu un program de lucru flexibil pe care să-l poți stabili în funcție de preferințele tale, atunci poți aplica la un loc de muncă ce presupune livrarea rapidă de produse alimentare. Domeniul distribuției alimentare a cunoscut o creștere impresionantă în urma restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19, iar creșterea sa nu va opri prea curând.

Cum știi dacă ești potrivit pentru o astfel de poziție: Trebuie să fii o persoană organizată, care să se încadreze cât mai bine în timpii stabiliți pentru livrare și să-și îndeplinească sarcinile în condiții optime.

Cu ce beneficii vine acest job: Tichete de masă, majorări salariale în raport cu timpul petrecut în companie (6 luni, 1 an, 2 ani) sau decontarea transportului la tura de închidere a restaurantului sunt doar 3 dintre avantajele de care te poți bucura dacă aplici pentru astfel de job.

Ai ajuns la finalul articolului și ești încă indecis în legătură cu joburile care ți se potrivesc cel mai bine? Poate n-ar strica să apelezi numărul scurt (021) 9124 pentru a beneficia de consiliere din partea echipei eJobs. Vei fi îndrumat în redactarea CV-ului, dar și pentru aplicarea la diverse locuri de munca part time!

Ți-a plăcut acest articol? Citește și:

Joburile săptămânii. Salarii între 400 și peste 1000 de euro!

Joburi de acasă. Oferte de angajare și tips-uri despre cum să lucrezi eficient

Domenii de activitate pe val în această perioadă

A fost util articolul? 17
joburi part timelocuri de munca part time

Leave a Reply