• 17 Dec. 2019
  • 1 min

(P) Atentie: Acestea sunt cele mai proaste momente sa renunti la job

(P) Atentie Acestea sunt cele mai proaste momente sa renunti la job
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Indiferent care sunt nemultumirile pe care le ai legate de actualul job, nu putem spune ca exista un moment potrivit cand sa-ti dai demisia. Insa cu siguranta putem vorbi de cele mai proaste momente sa renunti la job.

Chiar daca zilele au devenit un adevarat infern la birou si iti doresti sa scapi cat mai repede acolo, totul se rezuma la timing (sincronizare). Iti doresti sa iei o decizie asumata, calculata si foarte bine informata.

Vrei sa pleci de la actualul job? Nu renunta de la o zi la alta, gandeste-te, analizeaza aceasta decizie si incearca sa descoperi cand ar fi cel mai potrivit moment sa pleci.

Cele mai proaste momente sa renunti la job

Asigura-te ca ai luat in considerare toate detaliile si ca aceasta decizie este in favoarea ta. Iata, asadar, cand nu este bine sa iti dai demisia.

Te-ai certat cu managerul sau cu un coleg

Certurile la birou nu sunt iesite din comun. Ele pot sa aiba loc, mai ales atunci cand exista diferente foarte mari de opinie. Daca te afli intr-o situatie conflictuala cu managerul sau un coleg, incearca sa faci tot posibilul pentru a evita subiectele ce pot agrava situatia. Unele conflicte, daca sunt minore, pot trece odata cu timpul.

Citește continuarea în articolul: (P) Atentie: Acestea sunt cele mai proaste momente sa renunti la job!

A fost util articolul? 0
jobmomente sa renunti la jobrenunti la job

Leave a Reply