• 28 Oct. 2019
  • 1 min

(P) Esti in cautarea unui job nou? Cum faci fata caruselului emotional

Esti in cautarea unui job nou Cum faci fata caruselului emotional
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Mai devreme sau mai tarziu, indiferent care sunt motivele, fiecare dintre noi va fi in cautarea unui job nou. In timp ce poate fi o oportunitate pentru noi planuri si sperante, poate fi si un motiv de stres, deoarece procesul de cautare nu este deloc unul usor.

In timpul procesului de cautare pot sa apara foarte multe stari si emotii, iar cele mai multe dintre ele pot fi negative. Daca nu stii cum sa gestionezi sentimentele care te incearca, sunt sanse destul de mari sa te pierzi in ofertele pe care le accesezi sau sa nu treci cu brio de interviurile de angajare.

Ce faci cand esti in cautarea unui job nou?

Desi gasirea celui mai potrivit job nu este mereu un proces usor, exista cateva trucuri care in mod sigur te vor ajuta sa faci fata caruselului emotional.

Cum iti depasesti temerile cand esti in cautarea unui job nou

1. Este esential sa fii constient ce urmeaza

Procesul de cautare a unui job nou poate dura de la cateva saptamani pana la cateva luni, motiv pentru care este foarte important sa stii ce urmeaza in momentul in care vrei sa faci acest pas. Mai mult decat atat, nici interviurile nu se vor desfasura in cel mai scurt timp posibil.

Ți-a plăcut acest articol? Citește și:

Cum ne confruntăm cu stresul la locul de munca?

Meserii de viitor: ce aptitudini vor conta pentru angajatori?

A fost util articolul? 5
cautarea unui job noujob nou

Leave a Reply