• 12 Nov. 2019
  • 1 min

(P) Stiai ca timpul de munca este de cel mult 90 de minute?

Stiai ca timpul de munca este de cel mult 90 de minute
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Potrivit studiilor, doar 26% dintre angajati reusesc sa isi indeplineasca toate sarcinile pana la finalul programului de munca. Este mai mult decat frecvent sentimentul de zi plina, incarcata sau cu foarte mult stres, insa cu prea putine rezultate masurabile.

Te confrunti deseori cu frustrare la job cand te gandesti ca nu ai reusit sa-ti indeplinesti toate sarcinile? Afla ca nu esti singura persoana care se confrunta cu aceasta problema! Potrivit studiilor, doar 26% dintre angajati reusesc sa isi indeplineasca toate sarcinile pana la finalul programului de munca. Este mai mult decat frecvent sentimentul de zi plina, incarcata sau cu foarte mult stres, insa cu prea putine rezultate masurabile.

Desigur, viata nu este doar despre productivitate si despre cuatificarea fiecarui minut. Ce poti sa faci? In primul rand, este important sa identifici greselile de gandire pe care le faci in timpul zilei si care te saboteaza.

 

5 greseli de gandire care iti saboteaza productivitatea

 

Supraestimezi timpul pe care il ai pentru a indeplini unele sarcini

Proiectele creative, desfasurate pe termen lung, actiunile strategice sau obiectivele menite sa aduca rezultate cuantificabile in companie necesita foarte mult timp si concentrare. Este usor sa crezi ca ai toata ziua la dispozitie pentru a lucra la un proiect important si sa-ti planifici fiecare task in parte. Cu toate acestea, sedintele neplanificate, comunicarea prin e-mail, conversatiile telefonice sau alte activitati minore ocupa foarte mult timp din ziua de munca. Potrivit unui studiu realizat de rescuetime.com, oamenii au cel mult o ora si douazeci de minute de activitate neintrerupta la job.

 

Citește continuarea în articolul Stiai ca timpul de munca este de cel mult 90 de minute!

A fost util articolul? 0
timpultimpul de gandiretimpul de munca

Leave a Reply