• 15 Feb. 2022
  • 2 min

Recomandă un specialist pentru Zitec și câștigă o vacanță în Cappadocia! (P)

Recomandă un specialist pentru Zitec și câștigă o vacanță în Cappadocia! (P)

Mulți dintre noi au cel puțin o cunoștință care mănâncă IT pe pâine, mereu la curent cu noile tehnologii, prezentă la workshop-urile de profil, dar și la evenimentele din domeniu. Și, de obicei, astfel de oameni sunt extrem de preocupați de dezvoltarea lor profesională și conștienți de faptul că mereu e loc de mai bine în carieră.

Dacă specialistul pe care-l știi e în căutarea unei noi echipe și a unei noi provocări, recomandă-l pentru una dintre cele 6 poziții în IT scoase la bătaie de Zitec. PHP Software Engineer, Product Owner, Scrum Master, Node JS Developer, iOS Developer și DevOps Engineer sunt posturile deschise în cadrul companiei. Iar vestea cea bună e că poți să câștigi și tu alături de el! Prima lui/ei zi de salariu este ziua în care tu primești automat o vacanță pentru 2 persoane în Cappadocia!

 

6 motive pentru care să te alături echipei Zitec

Cum bătălia pentru specialiștii în IT este una intensă, nu doar pe piața din România și trebuie cântărite toate aspectele acestei schimbări, iată doar o parte dintre plusurile cu care vine la pachet o astfel de mutare:

  • E important să găsești compania care-ți împărtășește valorile, iar în echipa Zitec se încurajează colaborarea, feedback-ul constant și dezvoltarea continuă, atât la nivel profesional, cât și personal. Până la urmă, nu întâmplător Zitec a ocupat poziția secundă în „Top Angajatorul anului 2021” întocmit de Undelucram.ro și și-a adjudecat titlul de „Angajatorul anului” la Romanian Business Services Forum & Awards doi ani consecutivi, în 2020 și 2021.
Imagine de la biroul Zitec din București

Instantaneu de la biroul Zitec din București

  • Pentru cei care prețuiesc flexibilitatea la job, e bine de menționat că Zitec a adoptat un mod de lucru hibrid. Cei aproape 300 de colegi au posibilitatea de a lucra exclusiv de acasă, de a reveni la birou atunci când doresc sau de a alege să lucreze la oricare dintre sediile companiei din București sau Brașov, în funcție de modul de lucru pe care aceștia îl consideră eficient pentru ei.
  • Omul tău e în căutarea unui job care să-l provoace constant să învețe și să se dezvolte? La Zitec inovația este la ea acasă și se testează constant noi și noi tehnologii, ce transformă ideile noi în proiecte îndrăznețe, în competențe diversificate și în inițiative promițătoare.
  • Dacă amicul/amica ta nu are doar excelente cunoștințe tehnice, dar și o fire artistică,  atunci se poate alătura trupei companiei ZiBand. Bonus: se poate răcori la repetiții cu WhiteRabbit, propria bere Zitec disponibilă doar pentru colegi și prieteni.
Ziband trupa companiei Zitec

Ziband sau unde își exersează spiritul creativ membrii Zitec

  • Și acțiunile sociale întreprinse de Zitec au un impact major local. Spre exemplu, în cadrul campaniei #cei1024, numeroase persoane au donat sânge la birou contribuind astfel la salvarea a peste 17.000 de vieți.  
  • Cât despre conexiunea la nivel de echipă, aceasta se îmbunătățește anual nu doar prin intermediul unui teambuilding de 4 zile și a unui hackathon de +24h cu premii, ci și cu #allhands meetings cu updates de echipă, joculețe engaging, virtual parties, dar și aniversările Z (eveniment care anul trecut a fost offline).
Z anniversary petrecerea Zitec

Z anniversary, petrecerea Zitec din 2021

Haide cu propunerea potrivită pe recomanda@zitec.com! Detalii pe larg despre ce presupune fiecare poziție în parte găsești și aici! Vă ținem pumnii amândurora!

 

Ți-a plăcut articolul despre noile joburi în IT numai bune de recomandat unei cunoștințe? Citește și:

Cum te ajută perseverența să parcurgi un curs online

Creativitate în doze de 15 secunde

Zile libere în 2022. Bucură-te de o zi liberă plătită și pentru Recensământ!

A fost util articolul? 3
job în ITjob Zitecvacanță în Cappadocia

Leave a Reply