• 19 Mar. 2021
  • 2 min

Cum primesc recomandări de joburi noi potrivite pentru mine?

recomandari de joburi noi
Autor
Iulia Vacaroiu
Iulia Vacaroiu Lucrează de 10 ani în Marketing & Advertising, orient... Arată mai mult

Ți-ar plăcea să intri o singură dată pe o platformă de joburi și apoi să primești recomandări de joburi potrivite pentru tine direct pe e-mail? Cu eJobs.ro poți face exact asta. Află în articol cum să salvezi căutările tale de joburi ca să fii la curent cu toate anunțurile noi care se publică în domeniul tău de interes!

Într-un articol anterior ți-am explicat în detaliu cum să cauți joburile potrivite pentru tine, folosind filtrele disponibile pe eJobs.ro. Toate bune și frumoase până aici, dar ce faci când vrei să vezi ce joburi noi au mai apărut și, preferabil, să le vezi direct pe cele care ți se potrivesc? 

Intri zilnic pe eJobs.ro și selectezi din nou localitățile de interes, departamentul, nivelul de carieră, tipul jobului și te joci încă o dată cu toate cuvintele cheie posibile? Ei bine, nu. Platforma eJobs.ro poate reține căutările tale și-ți poate trimite pe e-mail recomandări potrivite, cu joburile recent publicate care corespund intereselor tale. 

Uite ce pași trebuie să urmezi:

Cum primești recomandări de joburi noi pe baza căutărilor tale pe eJobs.ro

 

Pasul 1. Intri pe eJobs.ro și te loghezi în contul tău de candidat sau îți creezi cont dacă nu ai unul deja. Ca să îți putem trimite recomandări de joburi noi pe e-mail, e important să îți asociem întâi căutările cu un cont. 

Pasul 2. Cauți anunțurile de angajare care te interesează și adaugi filtrele potrivite pentru tine din cele disponibile. Dacă nu știi exact cum să folosești filtrele, consultă acest articol despre cum să cauți joburile potrivite pentru tine pe eJobs.

 

Ospatar Filtrare joburi

 

Pasul 3. Dă click pe „Salvează căutarea” în dreptul barei de search.

 

salveaza cautarea joburi noi

 

Pasul 4. Intră în contul tău de candidat, dând click pe iconița din dreapta sus, selectează „Setări alerte email” și asigură-te că apare cuvântul „Activ” în dreptul căutării/căutărilor tale salvate.

 

alerte cautari salvate

 

Pasul 5. Păstrează doar această căutare sau salvează încă patru (poți avea maximum 5 căutări salvate pentru care să primești recomandări de joburi noi), iar noi îți vom trimite e-mailuri cu joburile nou publicate care se potrivesc căutărilor tale. 

S-ar putea să-ți trimitem și zilnic recomandări de joburi noi, dacă se publică frecvent joburi de interes pentru tine, dar ca să nu îți aglomerăm inbox-ul, ți le vom trimite pe toate într-un singur e-mail. 

Testează și tu funcționalitatea dacă nu ai încercat-o deja și primește direct de la noi recomandări de joburi noi. Intră pe eJobs.ro, caută joburile care ți se potrivesc și salvează căutarea!

 

Ai găsit articolul util? Citește și:

Cum aduci un suflu nou carierei tale în 2021?

Așa da/Așa nu când îți cauți un loc de muncă

Cum să gândești un plan de carieră în 2021

 

A fost util articolul? 7
caut loc de muncacauti jobjob nourecomandari

Leave a Reply