• 18 Apr. 2011
  • 1 min

Referintele in CV.

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

www.recrutam.ro Referintele sunt un element important in CV, fiind apreciate de angajatori ca o garantie a informatiilor prezentate de catre candidati. Referintele sau recomandarile reprezinta o […]

www.recrutam.ro

Referintele sunt un element important in CV, fiind apreciate de angajatori ca o garantie a informatiilor prezentate de catre candidati.

Referintele sau recomandarile reprezinta o dovada a competentelor din CV si va pot aduce avantaje importante fata de ceilalti candidati. Referintele sunt foarte importante si chiar obligatorii, in cazul anumitor job-uri, mai ales a celor pentru functii de conducere.

Referintele sunt de obicei contactate in fazele finale ale procesului de recrutare, cel mai des dupa ce candidatul a trecut de primul interviu.

{article-3760.gif}

In general, referintele sunt citate pentru experienta profesionala sau pentru educatie si formare. Este foarte important sa va cunoasteti referintele si sa fiti siguri ca persoanele care vor fi contactate vor oferi angajatorului un feedback pozitiv despre voi si competentele voastre.

Persoanele care pot face recomandari pot fi: profesori, clienti cu care ati lucrat, manageri sau supervizori, alti fosti colegi de serviciu sau persoane care pot vorbi despre calitatile si competentele voastre.

Referintele voastre trebuie sa poata raspunde la intrebari legate de:Nu neglijati referintele deoarece ele reprezinta un atu foarte important in obtinerea unui job.

www.recrutam.ro

A fost util articolul? 9
curriculum vitae

Lasă un răspuns