• 24 Apr. 2020
  • 2 min

Dă RESTART carierei tale cu unul dintre sutele de joburi noi de pe eJobs.ro!

joburi noi megafon
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Ne-ai spus că vrei mai multe joburi din care să alegi, iar noi te-am ascultat. Așa că am lansat un nou anunț care le permite companiilor să publice mai multe posturi. Acum avem cu peste 60% mai multe locuri de muncă față de săptămâna trecută, așa că aplică fără frică!

Zeci de mii de oameni se bazează în fiecare zi pe eJobs.ro pentru a-și găsi un loc de muncă, cu atât mai mult în această perioadă cu multe provocări profesionale. De aceea, în ultima lună, am lansat o serie de soluții pentru a te ajuta în procesul de angajare, inclusiv lansarea unui anunț care le permite companiilor să publice sute de joburi noi mai ușor. 

 

Împreună repornim cariera ta

Indiferent de situația ta actuală, eJobs îți pune la dispoziție mai multe resurse care te pot ajuta să obții mai ușor un job sau chiar să-ți protejezi actualul loc de muncă. 

Vrei un loc de muncă mai bun, dar nu știi unde sau cum să îți începi căutarea? Sună la 021.9124 (tarif normal), linia telefonică unde consultanții eJobs te ajută gratuit să îți completezi CV-ul și să aplici la joburi potrivite pentru tine! 

Vrei să aplici pentru un loc de muncă nou, dar ți-e teamă să mergi la interviu în perioada asta? Aplică fără frică și recomandă-i recrutorului să purtați un interviu video direct prin eJobs ca să îi demonstrezi, în siguranță, de la distanță, de ce meriți jobul!

Vrei să știi mai multe despre drepturile tale ca angajat în această perioadă? Urmărește-ne în continuare pe eJobs Carieră, unde scriem zi de zi articole de interes pentru cariera ta în vremea coronavirusului. Aici vei găsi informații actuale despre șomajul tehnic, concediul de carantină și despre cele mai active domenii în acest moment, precum și sfaturi despre cum poți lucra mai bine de acasă și cum poți comunica eficient de la distanță cu ceilalți colegi. 

În plus, pentru că vrem să îți oferim întotdeauna cele mai bune și diverse oferte de muncă pentru cariera ta, indiferent de contextul economic, am lansat un anunț special pe care să îl folosească angajatorii în această perioadă pentru a publica mai multe posturi. Ca tu să ai mai multe locuri de muncă din care să alegi!

Aplică fără frică

Sute de joburi noi pe eJobs.ro față de săptămâna trecută!

Așa am ajuns la niște creșteri spectaculoase în numărul de joburi față de acum o săptămână. În acest moment, pe eJobs.ro, vei găsi sute de locuri de muncă noi în toate domeniile și industriile. În plus, așa cum facem întotdeauna, toate joburile și companiile de pe platforma noastră sunt verificate manual. Așa că aplică fără frică și găsește jobul potrivit pentru tine!

 

joburi noi restart cariera

Ți-a plăcut articolul? Citește și despre:

Declaratie pe proprie raspundere

A fost util articolul? 15
  • AvatarSUCURI MITEL zice

    Multumesc.caut un job ptr studii superioare.am institutul de marina civila constanta

    • Bună, Mitel,

      Sună la 021.9124 (tarif normal) și un consilier în carieră eJobs.ro te va ajuta să găsești și să aplici la joburi conform cu pregătirea și interesele tale.

Leave a Reply