• 8 Mar. 2021
  • 3 min

Rutina care te ajută să arăți fresh la interviul de angajare (P)

rutina

Impresia pe care o lași  la primul interviu cu potențialul angajator este foarte importantă, aceasta te poate ajuta să obții mai ușor locul de muncă pentru care candidezi. Așa că este indicat să ții cont de câteva elemente care te pot sprijini în acest demers. Poate fi vorba despre atitudinea de care dai dovadă, de ținuta pe care o alegi sau chiar despre aspectul îngrijit. 

O piele frumoasă și sănătoasă nu este doar o chestiune de ADN, ci și rezultatul unei rutine de îngrijire zilnice. Pielea este împărțită în mai multe zone cu tipuri de piele foarte diferite, iar cea mai sensibilă este chiar tenul care necesită o atenție sporită. Pentru că știm că-ți dorești să ai un aspect fresh la interviu, am stat de vorbă cu reprezentanții Farmec. Ei ne-au povestit mai multe despre cum ar trebui să arate rutina zilnică de îngrijire și care sunt produsele pe care le poți folosi. 

 

Rutina care te poate ajuta să arăți fresh la interviul de angajare

Potrivită pentru toate tipurile de ten, linia de produse Gerovital H3 Evolution Perfect Look  poate fi integrată cu ușurință în rutina zilnică de îngrijire. Gama a fost dezvoltată după ultimele tendințe în cosmetologie, având o acțiune duală, atât de îngrijire, cât și de înfrumusețare. Formula inovatoare care stă la baza acestei game este dată de Acidul Hialuronic 4D și de uleiul natural din trandafir sălbatic, pentru un efect radiant instantaneu, cu un ton natural de roz.

rutina

Apa Micelară Bifazică

 

Rutina de dimineață vizează protecția împotriva soarelui și a poluării. Primul pas este curățarea tenului cu Apa Micelară Bifazică, ce îndepărtează machiajul, inclusiv pe cel rezistent la transfer, sebumul și alte impurități.

După tonifiere, se poate aplica opțional un ser antioxidant, urmat de Crema Fermitate Contur Ochi, ce oferă un efect vizibil de lifting a pielii din jurul ochilor, reduce aspectul întunecat al cearcănelor și conturează strălucirea ochilor. Dacă este cazul, următorul pas constă în aplicarea unui tratament specific tenului, urmat de aplicarea Cremei Ultra-Activă și Luminozitate, ce regenerează și hidratează intens pielea feței, oferindu-i un lift instant și un efect radiant sănătos. 

contur ochi

Crema Fermitate Contur Ochi

Pentru tenul uscat, se recomandă Crema Remodelare Contur Față, ce asigură o acțiune antirid și restructurantă, remodelează conturul feței, în timp ce hrănește și repară pielea. În plus, datorită structurii biomimetice a cremei, principiile active ajung în straturile profunde ale pielii, crescându-i eficiența.

Pasul final al rutinei de îngrijire pe timp de zi este aplicarea cremei cu factor de protecție solară. 

Întrucât pielea se repară în mod natural pe timp de noapte, rutina de seară ar trebui să aibă ca scop tratarea și asigurarea ingredientelor de care pielea ta are nevoie. După curățare și tonifiere, se recomandă aplicarea cremei de ochi, urmată de tratamente specifice, seruri sau peeling, ritualul fiind încheiat de aplicarea unei creme hidratante sau a unei creme de noapte. Masca Regenerantă Nocturnă este concepută pentru a descongestiona și a șterge urmele de oboseală de pe tenurile afectate de stresul zilei. Dimineața pielea va avea un aspect proaspăt, neted, emanând o strălucire tinerească.

rutina

Crema Anticelulitică

Pentru pielea corpului, gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look conține Crema Hidratantă Fermitate Corp, care îmbunătățește textura pielii corpului, prin sinergia principiilor active hidratante, având un parfum suav de trandafir sălbatic, și Crema Anticelulitică, care este creată special pentru a ameliora zonele cu celulită, lăsând pielea hidratată, elastică și fermă.

Efectele unui produs se observă în timp, de aceea intervalul optim de testare este de cel puțin șase săptămâni, cu aplicare o dată sau de două ori pe zi.

 

Acordă o atenție deosibită îngrijirii mâinilor

Ne ajută încă de mici să descoperim lumea, să ne exprimăm, să aducem alinare și mângâiere, să atingem orice ne propunem – mâinile sunt ajutorul nostru pentru orice activitate și cartea noastră de vizită. Totodată, necesită o atenție deosebită, fiind expuse unor factori care agresează pielea, precum variațiile de temperatură, razele nocive ale soarelui, umiditatea ridicată, sau la obiceiurile zilnice, precum spălatul excesiv pe mâini. Acești factori contribuie la o piele uscată, iritată și cu un aspect tern.

Primul pas pentru îngrijirea mâinilor este protejarea lor de soare, vânt, frig și produse chimice, prin folosirea unei creme cu factor de protecție solară și a mănușilor. Deoarece epiderma se regenerează constant, iar celulele de piele moartă pot crea un aspect inestetic, de piele uscată, este recomandată exfolierea periodică prin masarea mâinilor cu un scrub pe bază de zahăr sau cafea. 

rutina

Crema Regenerantă pentru Mâini

Hidratarea este un alt element important pentru mâini cu aspect îngrijit. Crema Regenerantă pentru Mâini Gerovital H3 Classic are un efect de hidratare în profunzime datorită acidului hialuronic, iar ingredientele active din compoziție – Vitamina E și Juvinity, contribuie la prevenirea și atenuarea semnelor îmbătrânirii pielii mâinilor.

Următorul pas este o manichiură atent realizată, care începe cu curățarea unghiilor cu ajutorul unui dizolvant pentru lac de unghii, urmată de un tratament pentru întărirea unghiilor și îngrijirea cuticulelor. După pilirea atentă a unghiilor până se obține forma dorită, continuăm cu aplicarea bazei, pentru a preveni deshidratarea și exfolierea unghiilor, urmată de aplicarea a unul sau două straturi de lac din culoarea preferată Gerovital Beauty, pasul final fiind aplicarea Matt Top Coat din gama Gerovital Beauty, care împrospătează și protejează culoarea lacului de unghii.

Produsele prezentate pot fi achiziționate din rețeaua de magazine de brand Farmec și Gerovital, din magazinul online, din hypermarket-uri, supermarket-uri, dar și magazinele de profil din țară.

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Cum caut joburi potrivite pentru mine? Răspunsul îl găsești în filtrele eJobs!

Cum te poate sabota la job dorința de a face lucrurile perfect

Ce vor să afle recrutorii când te întreabă de ce vrei să pleci de la actualul job?

A fost util articolul? 5
interviu angajarerutinaținută interviu

Leave a Reply