• 26 Jul. 2018
  • 2 min

Secretele unei prezentări de succes acum dezvăluite

secretele prezentări de succes

Dacă ți-e teamă de prezentări și de ceea ce vor crede și spune colegii și managerii tăi despre tine, iar dacă nici tu nu ai încredere în propriile tale puteri de a transmite o idee, atunci profită de următoarele ateliere susținute de Fundația Calea Victoriei în București! Aceste cursuri te vor ajuta să-ți legi ideile mai bine și să transmiți tot ceea ce vrei într-o manieră încrezătoare și captivantă.

 1. Atelier de vorbire în public

De câte ori nu ți s-a întâmplat să ai o prezentare de susținut și să treci prin atât de multe emoții încât îți tremură picioarele, vocea și-ți uiți ideile? Nicio grijă, sunt mulți în situația asta pentru că foarte puține persoane se nasc cu talentul vorbitului în public în sânge. Dacă vrei să  schimbi asta și să descoperi oratorul ascuns din tine, atunci vino în perioada 30 iulie – 2 august să te antrenezi la Atelierul de vorbire în public susținut de Iulia Ivanov. La cele 4 întâlniri vei avea ocazia să pregătești, după o structură clară, și apoi să susții, într-o atmosferă caldă și relaxată, două discursuri pe teme alese de tine.  

De ce? Pentru că în spatele celor mai talentați povestitori zac multe ore de pregătire. Fie că au urmat studii formale, fie că s-au bucurat de sesiuni de coaching, au folosit fiecare oportunitate de a sta în picioare și de a livra propriile prezentări de succes.

 

2. Arta de a avea întotdeauna Dreptate

E greu uneori să-ți susții ideile, în special dacă ai de a face cu șefi sau colegi încăpățânați. Încerci o dată, de două ori, apoi îți pierzi elanul și intri într-o rutină la job în care toate momentele tale de creativitate și ingeniozitate se pierd. Poate nu ai cele mai bune idei, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să le exprimi și să le argumentezi. Află cum să faci asta la atelierul Arta de a avea întotdeauna Dreptate (13-14 august)!

Pentru că un discurs persuasiv înseamnă mai mult decât o construcție atentă; înseamnă în primul rând să înțelegi ce așteptări are publicul de la tine. Participanții la acest curs vor afla ce și cum este recomandat să spună, astfel încât să aibă întotdeauna dreptate și să susțină prezentări de succes.

 

3. Atelier practic de Storytelling

Ți s-a întâmplat vreodată să vrei să spui o glumă și să o greșești încă de la prima frază? Sau să vrei să faci o analogie în timpul unei întâlniri și să uiți complet ce argument voiai să faci de fapt? Poate e doar oboseala de vină, dar dacă simți că se repetă destul de des, poate încă nu ai dezvoltat vocea povestitorului din tine!

Foarte probabil nu te-ai mai gândit la povești din copilărie, dar adevărul e că ele ne ajută să facem mai mult sens din lumea noastră decât orice altceva. Poveștile aduc în prim plan detalii care fac diferența și te pot ajuta să comunici eficient atât în viața personală, cât și cea profesională, indiferent dacă e vorba de manageri, colegi sau chiar clienți. Mai mult, ele pot fi sarea și piperul unei prezentări de succes.  

Ca să ştii când şi cum să foloseşti poveştile, Fundația Calea Victoriei te invită la o şuetă experienţială în patru întâlniri cu şi despre arta de a spune poveşti: Atelier practic de Storytelling: Dă voce Povestitorului din tine (20-23 august), alături de Iulia Ivanov.

 

Pentru mai multe detalii despre fiecare atelier în parte (perioadă, costuri, locație), consultă linkurile din articol, iar pentru înscrierea la oricare atelier din cele de mai sus poți trimite un mesaj pe adresa contact@victoriei.ro. Succes!

 

Citește și:

5 atitudini care-ți pot pune în pericol cariera

4 sfaturi esențiale pentru primul interviu de angajare

3 secrete de public speaking pentru un discurs de impact

A fost util articolul? 0
meetingprezentaretraining

    Leave a Reply