• 17 Apr. 2024
  • 2 min

Cauți job în limba franceză? Iată ce opțiuni ai acum în Québec

franceză

Ai un job în limba franceză și vrei să faci o schimbare? Sau poate ai studiat franceza, dar nu ai avut ocazia să o vorbești cu nativii, într-un cadru organizat? Vestea bună este că multe companii din Québec recrutează acum talente internaționale într-o gamă largă de sectoare. Ți-ar plăcea să lucrezi pentru o companie francofonă din America de Nord? Dacă ideea îți surâde află toate detaliile în cele ce urmează!

Délégation Générale du Québec din Paris te invită la București pe 23 aprilie, la Grand Hotel Continental (Sala Grigorescu), pentru a participa la o sesiune de informare despre oportunitățile de lucru în limba franceză, pe care le ai în Québec. 

 

locuri de munca Québec

 

Inscrivez-vous dès maintenant


De ce să alegi un job în Québec? Descoperă atuurile sale incontestabile

Québecul oferă un mediu de lucru favorabil care atrage mulți lucrători internaționali.  Economia este robustă și în continuă creștere, oferind o gamă largă de oportunități de angajare în sectoare precum tehnologia informației, sănătate, educație și îngrijire timpurie, inginerie și meserii tehnice, construcții, producție, transport, hoteluri și restaurante și multe altele.

Québec se mândrește cu sisteme de sănătate și de educație de înaltă calitate, care sunt accesibile tuturor și este renumit pentru calitatea excepțională a vieții sale. Datorită unei piețe a muncii dinamice, oferă un echilibru între aspirațiile personale, familiale și profesionale și este una dintre cele mai deschise și mai sigure jurisdicții din America de Nord.

 

Te interesează să locuiești și să lucrezi în Québec?  

Délégation Générale du Québec din Paris va fi la București, România, pe 23 aprilie, pentru a-ți oferi despre munca și stabilirea reședinței în Quebec, dar și pentru a-ți răspunde la întrebările despre procesul de imigrare. 

📅 Marți, 23 aprilie, ora 18:00

📍 Grand Hotel Continental – Sala GRIGORESCU

56 Calea Victoriei, 010083, București 1

Locurile sunt limitate: Gratuit, înscriere obligatorie


Înainte de întâlnire, poți vedea deja ofertele de locuri de muncă ale angajatorilor din Québec în cadrul
Journées Québec EuropePeste 500 de posturi sunt disponibile!

Această  sesiune de recrutare, complet gratuită, îți va oferi ocazia de a discuta cu angajatorii, să arăți cunoștințele tale de limba franceză și să obții un contract de muncă în Québec.  

Ai timp până la 2 iunie 2024 pentru a consulta ofertele de locuri de muncă și pentru a aplica. Interviurile vor avea loc prin videoconferință între 17 și 22 iunie 2024. Toate informațiile despre această sesiune de recrutare sunt disponibile aici.

 

Înscrie-te la sesiunea de informare din 23 aprilie, ora 18, București

 

Ți-a plăcut articolul despre oportunitățile de lucru în limba franceză în Québec? Citește și: 

 

Cum te pui în valoare la interviu. Idei pentru a convinge recrutorul

 

Ce i-ar determina pe români să reconsidere schimbarea jobului

 

 

A fost util articolul? 0
francezajoburi

Leave a Reply