• 26 Feb. 2018
  • 1 min

Spring IT revine în București cu ediția a VII-a

Spring IT SiSC
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) anunță cea de-a VII-a ediție a Spring IT, care se va desfășura la Hotel Ambasador, în perioada 5-9 martie 2018.

SiSC este o organizație studențească din Academia de Studii Economice, cu o experiență de peste 20 de ani, timp în care a desfășurat cu succes peste 200 de proiecte. Organizația are ca scop principal reprezentarea studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (C.S.I.E.) și crearea de posibilități de dezvoltare personală și profesională.

 

Proiectul Spring IT își dorește și anul acesta să ofere oportunități de angajare studenților pasionați de IT și nu numai, facilitând comunicarea dintre aceștia și reprezentanții companiilor din acest domeniu.

 

Tinerii interesați de acest eveniment au ocazia să participe la workshop-uri în cadrul cărora unele dintre cele mai cunoscute firme din domeniul IT vor oferi informații despre ce presupune un job pe această piață și cum poate un student să îl obțină. Înscrierea participanților se face online în urma completării formularului pe springit.sisc.ro, aceștia având posibilitatea de a-și înscrie CV-ul, ce va fi distribuit mai apoi partenerilor.

 

Spring IT eJobs București 2018

 

În cadrul conferinței de deschidere studenții au șansa de a afla mai multe despre companiile care angajează în acest domeniu. Reprezentații a câtorva dintre ele vor susține diverse workshop-uri de interes pentru zona IT pe parcursul evenimentului. Întregul program poate fi consultat pe site-ul Spring IT.

 

Cea de-a VII-a ediție aduce un element de noutate în cadrul acestui eveniment, acesta fiind înscrierea prin codul QR. Metoda constă în generarea unui cod QR fiecărui participant, care va fi scanat atunci când acesta ajunge la workshop. Odată citit codul, studentul primește materialele și este invitat în sală.

 

Citește și:

Cum poți afla salariul oferit de companie înainte să mergi la interviu

Evită aceste greșeli de începător la interviu

Cum poți ajunge să lucrezi de acasă

A fost util articolul? 1
evenimente

Leave a Reply