• 11 Sep. 2018
  • 2 min

Sună la (021)9124 și află domeniile unde găsești cel mai ușor un job

joburi

Dacă îți cauți un loc de muncă în această perioadă și vrei să știi în ce domenii este cea mai mare cerere, află că retailul, IT-ul, industria alimentară, construcțiile și domeniul auto sunt cele mai ofertante sectoare în care te poți angaja. Peste 4000 de anunțuri sunt active acum pentru aceste domenii pe eJobs.ro. Iar dacă nu știi ce să alegi în funcție de experiența ta, ai la dispoziție numărul de telefon cu tarif normal 021.0124, unde operatorii eJobs te ghidează în găsirea unui loc de muncă.

Comerț/Retail

Peste 1200 anunțuri active găsești în comerț pe eJobs.ro, iar cele mai multe oferte sunt pentru lucrător comercial, dar și pentru manageri de raioane, consilieri clienți sau gestionari depozit. Pentru a te angaja în domeniu, ai nevoie de studii medii, calificare sau experiență anterioară. Dacă ești la începutul carierei sau vrei să schimbi domeniul de activitate, cele mai accesibile sunt posturile de consilier clienți unde ai nevoie de orientare și deschidere către client, dar și de flexibilitate în activitate și în lucrul cu echipa.

IT / Telecom

În industria IT găsești peste 860 anunțuri active, angajatorii având de la cele mai accesibile joburi precum tehnician, operator suport tehnic sau administrator de sistem la programator PHP sau Java. Pentru joburile de suport în IT, află că ai nevoie atât de cunoștințe hardware, dar și de cunoștințe de utilizare aplicații de bază desktop software. Salariile pornesc de la 1.000 euro pentru un tehnician care lucrează în București.

Industria alimentară

800 anunțuri active sunt în industria alimentară și ai de ales între joburi de ambalator, bucătar, cofetar sau chiar artist al salatelor. Principalele cerințe pentru a te angaja în domeniu sunt: experiența minimă, punctualitate și rapiditate. Hypermaketurile oferă salariu fix, tichete de masă, reduceri în magazine, cursuri de formare și decontarea transportului.

Construcții

Peste 640 anunțuri active sunt pe eJobs.ro pentru domeniul construcțiilor, iar ofertele sunt variate de la zugrav, faianțar până la inginer instalații sau construcții civile. Angajatorii caută persoane serioase, pasionate de munca lor și oferă salarii cuprinse între 500 și 1.000 euro pentru zugravi și între 1.000 și 1500 euro pentru ingineri.

Mașini/Auto

Pasionații domeniului auto au la dispoziție peste 560 anunțuri active, iar cele mai multe joburi sunt pentru mecanici auto, dar și pentru consilieri vânzări auto. Este important de știut că te poți angaja în domeniu cu studii medii, dar ai nevoie de cunoștințe tehnice și experiență.

Iată ce trebuie să faci ca să aplici la joburi în aceste domenii:

  • Sună la numărul cu tarif normal 021.9124 unde îți va răspunde un reprezentant eJobs care te va ajuta, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00!
  • Primul pas este să-ți faci un CV chiar în timpul discuției telefonice unde operatorul nostru va specifica experiența ta profesională de până acum.
  • Împreună veți alege domeniile și joburile care ți se potrivesc și veți decide la care dintre ele să aplicați.
  • Odată ce ai aplicat, ai mai multe șanse ca angajatorii să te contacteze. Poți reveni oricând la 021.9124 pentru a afla ce locuri de muncă au mai apărut.joburi
A fost util articolul? 23
reconversie profesionala

Leave a Reply