• 1 Mar. 2019
 • 2 min

Fă cunoștință cu 40 de companii la Târgul de Cariere Iași

Târgul de Cariere Iași 2019
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Târgul de Cariere Iași are loc pe 8 martie (interval orar 10-19:00) și 9 martie (interval orar 12-18:00) la Palas Mall. Cele mai active firme de pe piață vor participa la eveniment.

Accenture, Almaviva Services, ESET, SCC Services, Lidl, Conduent, Faurecia, EON, EZLO Romania, VEO Worldwide Services, Kuka, Amazon, Xerox, Delphi Technologies, Expleo Group, Alten, Centrul Educațional Unirea, Elflein Transport & Logistik, UniCredit Bank, Randstad Romania, Firecredit, ArcelorMittal Iași sunt doar câteva dintre companiile care își vor prezenta ofertele celor interesați de ocuparea unui loc de muncă. Vor fi disponibile peste 2000 de job-uri din domeniile Retail, Resurse Umane, Inginerie, Financiar-Bancar, Call Center sau IT.

 

Aplică rapid cu CV-ul eJobs

Și în acest sezon, recrutarea se face într-un mod inteligent, prin intermediul CV-ului eJobs. Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs.ro – Locuri de Muncă pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În doar câteva clipe, CV-ul lor va fi tipărit gratuit la eveniment sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Iași.

„Suntem încântați să începem sezonul de recrutări la Iași, primul oraș de pe harta evenimentelor noastre din această primăvară. La această ediție avem plăcerea de a facilita recrutarea pentru un lanț de magazine care urmează să fie inaugurate în municipiu. Faptul că putem stimula creșterea pieței locale a forței de muncă este o mare satisfacție pentru noi ca organizatori ai acestui eveniment”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

 

Ce joburi vei găsi la Târgul de Cariere Iași

La această ediție, organizatorii se așteaptă să participe peste 7000 de candidați, interesați de toate oportunitățile profesionale oferite în cadrul evenimentului. Mai multe detalii despre firmele participante și locurile de muncă disponibile găsiți pe www.targuldecariere.ro/iasi.

Povestea Târgului de Cariere a început în anul 2006, în Cluj-Napoca și s-a conturat odată cu trecerea timpului. Târgul de Cariere transformă evenimentele într-o adevărată călătorie pentru candidați și pentru companiile participante, una care implică dezvoltarea personală, inițierea și dezvoltarea carierei. Prin evenimentele de recrutare organizate, platforma pune accent pe multitudinea de oportunități existente.

A fost util articolul? 5
joburi Iașitarg de joburi
 • AvatarChiparus dumitru zice

  Angajare ingner

  • AvatarChiparus dumitru zice

   Angajare inginer

 • AvatarSimona zice

  Caut job Bucuresti full time

 • AvatarZmau Maricica - Gabi zice

  Mi – as dori un job ca agent callcenter sau traducator limba portugheza

 • AvatarZmau Maricica - Gabi zice

  Succes

Leave a Reply