• 5 Oct. 2017
  • 2 min

Topul Universităților care îți oferă cel mai bun start profesional

Topul Universităților eJobs
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Toamna aceasta, mărește-ți șansele de a avea o carieră de succes, participând la Târgul Internațional de Masterate și Doctorate. Vei avea ocazia să iei legătura cu unele dintre cele mai prestigioase universități din lume, care te pot propulsa profesional pe traseul dorit.

Dacă eşti interesat să îţi dezvolţi cariera şi te gândeşti la un masterat care să îţi ofere cele mai bune oportunităţi profesionale, atunci Târgul QS World Grad School Tour care va avea loc pe 12 octombrie în București este locul ideal pentru tine.

 

Ca vizitator în cadrul evenimentului, vei avea ocazia să întâlneşti reprezentanţi ai celor mai bune universităţi internaţionale, care oferă o vastă varietate de specializări, precum Finanţe şi Contabilitate, Business şi Management, Comunicare şi Media, Drept, Inginerie, Relaţii Internaţionale şi multe altele.

 

Printre universitățile care vor fi prezente la târg se numără: WU Vienna University of Economics and Business (Austria), University of Birmingham (UK), EIT Digital Master School (Belgia), IE Business School (Spania), Nanyang Technological University: NTU, S. Rajaratnam School of International Studies (Singapore), King Abdullah University (Arabia Saudită), Central European University, CEU Business School (Ungaria) şi multe altele.

 

Pentru a participa la târg, înscrie-te pe website-ul evenimentului și notează-ți bine data în calendar: 12 octombrie, orele 15:00-20:00, Hotel Sheraton, București.

 

În pregătire pentru acest eveniment, QS Quacquarelli Symonds a publicat luna trecută clasamentul primelor 500 de universități din lume în ceea ce privește integrarea studenților pe piața muncii.

 

A treia editie a QS Graduate Employability Rankings clasează una din universitățile din România în top 500, în timp ce Stanford ocupă locul 1.

 

Concluziile QS Graduate Employability Rankings pentru Topul Universităților la nivel global:

  • 5 Universitati din top 10 sunt localizate în Statele Unite
  • Universitatea Harvard este liderul mondial în ceea ce priveste indicatorul Alumni Outcome (Evoluția profesională a studenților), care măsoară succesul profesional al absolvenților unei universități
  • Cea mai bună universitate din Europa centrala este ETH Zurich (locul 16)

 

Concluziile QS Graduate Employability Rankings pentru Topul Universităților la nivel regional și național:

  • In total, 28 de universități din Europa de Est au fost nominalizate în cadrul acestui clasament. Liderul regional este Universitatea de stat Lomonsov din Moscova
  • 11 din cele 28 de universități Est-Europene sunt din Rusia
  • Universitatea din  București se clasează pe locul 81 la nivel mondial în ceea ce privește evoluția profesională a absolvenților.
A fost util articolul? 1
student

Leave a Reply