• 23 Apr. 2018
  • 2 min

UB Career Expo, o nouă oportunitate pentru studenți

UB Career Expo
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

UB Career Expo este noul proiect inițiat de ASUB (Asociația Studenților din Universitatea București), ce urmărește să asigurare joburi și internship-uri pentru studenții Universității din București.

Deși asociația a mai organizat un eveniment similar, în urmă cu doi ani, noul proiect urmărește să atragă un număr mai mare de companii, dar și de studenți dornici să-și găsească un job.

Proiectul se va materializa într-un târg ce se va desfășura pe parcursul a două zile, 10-11 mai, la Facultatea de Drept din București. Evenimentul își propune să aducă 15 companii care să ofere studenților internship-uri sau joburi. Tot în cadrul evenimentului vor fi organizate și workshop-uri menite să sporească apetitul și creativitatea tinerilor cu privire la viitorul lor profesional.

Inițiativa ASUB vine în sprijinul studenților care sunt în căutarea unui loc de muncă, deoarece aduce în fața lor companii care își doresc să investească atât în dezvoltarea profesională, cât și în cea personală a posibililor angajați. Proiectul își propune sa creeze conexiuni între firme și tineri inteligenți, dezinvolți și creativi, Universitatea din București fiind un mediu potrivit pentru recrutare.

În cele două zile de târg sunt așteptați peste 1.000 de studenți de la toate facultățile Universității din București, dornici să-și găsească un job. Sunt așteptați studenți de la Facultatea de Chimie, Fizică, Matematică și până la cei de la Jurnalism, Litere sau Limbi Străine, ceea ce dă șansa multor firme, din vaste domenii de activitate, să-și prezinte locurile vacante.

UB Career Expo se va desfășura într-un ambient plăcut, fiind astfel asigurată o comunicare eficientă între angajatori și viitorii angajați. Companiile  dornice să-și prezinte ofertele în fața studenților pot contacta reprezentanții ASUB.


Pentru mai multe informații despre participarea la târg, firmele participante și alte detalii despre eveniment, studenții sunt invitați să viziteze pagina de Facebook a Asociației Studenților din Universitatea București.

 

Citește și:

Cum obții primul job dacă nu ai experiență

Joburi de studenți: ce așteaptă angajatorii de la tine

Ce salariu ceri la primul job

A fost util articolul? 3
absolventicarierainternshiplocuri de muncastudent

Leave a Reply