• 30 Jul. 2018
  • 1 min

Cum te poate ajuta un consilier profesional să obții un job?

consilier profesional eJobs linie telefonică

Poate fi destul de greu să obții un job în zilele noastre. Nimeni nu te învață ce trebuie să conțină un CV sau cum să te comporți la interviu. Poți cel mult să înveți din greșelile prietenilor, să aduni sfaturi de oriunde reușești să le găsești și, într-un final, să înveți făcând. Dar dacă ți-am spune că acum nu mai ești singur și că există un grup de persoane dornice să te ajute în mod gratuit?

De câteva săptămâni bune, eJobs, cea mai mare platformă online de locuri de muncă din România, a lansat o linie telefonică de consiliere profesională menită să îi ajute pe toți cei care au nevoie de ajutor cu redactarea unui CV și aplicarea la joburi. Uite cum funcționează:

1. Suni la (021)9124

Oricând de luni până vineri, între 09:00 și 17:00. Tariful apelului este normal, iar consilierea oferită de eJobs este gratuită!

2. Consilierul te va ajuta să-ți redactezi CV-ul

E în regulă dacă nu știi ce trebuie să conțină CV-ul tău. Operatorul te va ghida pas cu pas, cerându-ți informațiile necesare pentru a le adăuga în sistem.

3. Dacă vrei, consilierul poate aplica la joburi pentru tine

Odată finalizat CV-ul, consilierul profesional eJobs îți poate propune la telefon câteva locuri de muncă potrivite experienței tale. Dacă joburile respective îți trezesc interesul, îl poți ruga pe operator să aplice pentru tine cu ajutorul CV-ului proaspăt creat. Aplicarea, în numele tău, va fi făcută doar pe durata convorbirii telefonice.

4. Poți reveni cu un apel oricând!

În urma aplicărilor la telefon cu operatorul eJobs, te sfătuim să aștepți posibilele apeluri de la angajatori. Dacă aceștia te vor considera potrivit pentru locurile de muncă scoase la bătaie, te vor suna la numărul de telefon din CV ca să te invite la interviu sau ca să-ți propună o ofertă. Dacă, în schimb, nu primești nicio ofertă care să-ți placă, atunci poți suna consilierii eJobs din nou ca aceștia să te ajute cu noi joburi și aplicări.

Nu mai aștepta! Sună acum la (021)9124, iar consilierii profesionali eJobs te vor ajuta să obții un job potrivit pentru tine!  

 

5 motive apelezi consilier profesional

A fost util articolul? 13
  • Bunea Marius zice

    Doresc sfaturi pentru un nou job

Leave a Reply